Cursuri de Engleza nivel Incepatori Interactiv, importanţa cunoașterii unei limbi străine

importanța cunoașterii unei limbi străine
Share the joy

Cursuri de Engleza nivel Incepatori Interactiv, importanţa cunoașterii unei limbi străine

Astăzi vă vorbesc cu nedisimulată mândrie despre un nou modul din Cursuri de Engleza nivel Incepatori Interactiv și despre importanţa cunoașterii unei limbi străine.

Indiferent dacă lucrezi în marketingul online, într-o multinațională sau vrei să îți schimbi job-ul, cunoașterea unei limbi străine îți va asigura un start de pe o poziție privilegiată și cu siguranță vei avea un avantaj în plus față de cei care nu vorbesc decât limba maternă. Astăzi când interviurile se dau prin Skype, iar conferințele video sunt ceva uzual, limba engleză este cu adevărat importantă.

Importanţa cunoașterii unei limbi străine

importanta-cunoasterii-unei-limbi-straineDupă cum bine știți, eu vorbesc limba spaniolă la un nivel avansat și am văzut de multe ori câte avantaje mi-a adus cunoașterea acesteia, așadar vorbesc prin prisma propriei experiențe.

Evident, nu putem stăpâni toate limbile străine, însă măcar una de circulație internațională ar fi de preferat să o vorbim la nivel avansat. Cu toate acestea, când vine vorba de limba engleză, aceasta fiind cea mai folosită la nivel global, ar trebui să ne străduim mai mult să o învățăm.

Datorită globalizării totul în jurul nostru, de la instrucțiuni de folosire, la limba în care se publică studii sau se țin anumite conferințe, utilizează ca limbă oficială: engleza.

În general apelăm la instrumente online când vrem să traducem ceva dintr-o limbă străină, dar aceste programe traduc automat fiecare cuvânt, scoțându-l din context, iată deci că atunci când te lauzi în CV că stăpânești limba engleză gândindu-te că te va ajuta Google, faci o mișcare greșită pentru că gramatica acestei limbi străine este diferită de a noastră și are câteva reguli speciale care nu pot fi respectată decât dacă o studiezi.

Engleza este foarte importantă mai ales pentru afaceri, pentru negocieri și desigur pentru vacanțe reușite. Dacă pentru concediu nu este nevoie decât de un nivel bazic de conversație, pentru marketing, extinderea și cunoașterea vocabularului pentru a putea efectua cu succes o negociere este primordială.

Cursur de Engleza nivel Incepatori Interactiv

Pentru a învață mai eficient limba engleză nu este de ajuns să participi la cursuri, uneori practica face diferența între un limbaj de lemn și o conversație amuzantă și relaxată. De aceea cursurile de la Eurocor sunt cea mai eficientă metodă de a învăța o limbă străină.

Despre cursul de engleză de la Eurocor, pe care îl studiez deja de anul trecut, v-am mai vorbit pe blog. Este unul dintre cei mai importanți pași pe care i-am făcut în viața mea pentru că la sfârșitul cursului voi putea obține un certificat de abilități lingvistice. Acesta este recunoscut de ministerul muncii și ma poate ajuta sa îmi găsesc un job mai bun.

Pe lângă faptul că modulele sunt foarte ușor de parcurs, cel mai mult ne plac CD-urile audio. Cu ajutorul lor, toți din casă pronunțăm corect mai multe fraze și cuvinte. În fiecare zi le ascultăm, iar faptul că băiatul meu de 9 ani a luat doar note mari la testele de engleză, tot acestor cursuri se datorează. De altfel cred că am spus deja de câteva ori că principalul avantaj al cursurilor de engleză de la Eurocor este că toți al casei îl pot studia, însă doar cel care este trecut pe factură va obține certificatul.

În general ne este teamă să vorbim într-o altă limbă pentru că nu controlăm corect accentul și sintaxa propozițiilor în limba respectivă, de aceea este necesar să știm unde nu reușim și ce greșim cel mai mult. Dacă ne este dificil să înțelegem sau să ne exprimăm corect, un profesor ne stă întotdeauna la dispoziție pentru a ne oferi un răspuns pertinent la toate întrebările noastre.

Odată ce știi ce este cel mai dificil pentru, vei pierde treptat frică de a vorbi în engleza si vei observa ca abilitatea de a conversa a capatat noi dimensiuni.

Cu ajutorul vocabularului inclus în fiecare modul, numărul de cuvinte pe care l-am învățat în tot acest timp a crescut considerabil de aceea va spuneam la începutul articolului ca sunt mândră. Pe lângă dicție și vocabularul raportat la teme de viaţă actuale, am aprofundat și multe noțiuni de gramatică.

importanța cunoașterii unei limbi străine

Avantaje cursuri Eurocor

Cursul interactiv oferit de Eurocor mi se pare cel mai atractiv din toate punctele de vedere. Suportul de curs este foarte convingător, ușor de parcurs, atent elaborat și mai ales ușor de reținut. Toate temele sunt actuale, cu fraze și cuvinte care le folosești în viață de zi cu zi.

Odată cu achiziţionarea cursului vei primi un cod student care îți va da acces la platforma Eurocor, pentru a putea studia oricând şi oriunde, fără a avea nevoie de caietele de lucru.

Fiecare modul conține 2 lecții după care înveţi şi un caiet de teme pentru acasă. Le parcurgi în ritmul tău și când consideri că stăpâneşți bine lecţia respectivă, poţi să rezolva temele pe care să le trimiți apoi spre corectare.

Dacă îți doreșți să evoluezi, să îți schimbi locul de muncă sau să călătorești cu plăcere, descoperind locuri noi, o limbă străină îți va deschide noi oportunități. Nu ai nevoie decât de puțină voință și cursurile Eurocor.

Tu ce limbă străină stăpânești?

Poți încerca gratis prima lecție a multor cursuri de pe site. Astfel vei alege exact ce ți se potrivește.

3 Comments on "Cursuri de Engleza nivel Incepatori Interactiv, importanţa cunoașterii unei limbi străine"

  1. Este foarte important sa cunosti limba engleza.

  2. Adevarat…in general engleza când ai plecat in afara trebuie sa o sti altfel va fi greu..si trist ca in ziua de azi nu se mai deschide un dicționar decat cel online….

  3. Desi e importanta limba engleza, nu a reusit sa se lipeasca de mine.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*