Curs engleză începători interactiv Eurocor, lecțiile 3 și 4

curs engleza eurocor
Share the joy
 • 62
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Curs engleză începători interactiv Eurocor, lecțiile 3 și 4

Hello everybody! How are you today?

Am evoluat puţin, nu-i aşa?

Bine v-am regăsit la o nouă recenzie. Astăzi îți vorbesc fără pic de modestie despre cât sunt de mulţumită de evoluţia mea cu acest curs de engleză de la Eurocor.

Să fiu sinceră am avut un pic emoţii. În general când este vorba să fii autodidact te loveşti de lipsa de continuitate. Nu este ca şi cum ai merge la cursuri unde ai un orar prestabilit, ci trebuie să îţi faci timp de studiu, dar după ce stabileşti o rutină, totul devine mai simplu.

De ce sunt aşa de mulţumită? Să vă explic…

O conversaţie este o interacţiune cu o altă persoană şi implică atât posibilitatea de a asculta cât şi de a vorbi în engleză fără prea multe poticneli. Când sunteţi nesiguri parcă tot trebuie să verificaţi dacă cealaltă persoană vă înţelege, fie prin reformulare fie utilizarea expresiilor precum „Da, mă înţelegi, nu-i aşa?” Sau „Ce crezi?” Acest lucru face ca orice converastie să devină plictisitoare şi duce la ticuri verbale.

Pentru a vorbi cu succes în limba engleză, trebuie să puteţi face mai multe lucruri în acelaşi timp:

 • cunoaşterea (şi desigur alegerea) vocabularului corect
 • folosirea corectă a structurilor de gramatică în propoziţii
 • pronunţarea corectă a sunetelor, accente, ritm şi intonaţii bine subliniate

Este nevoie să lucrăm separat cu aceste elemente şi apoi să exersăm punerea lor împreună pentru a utiliza cuvintele în forma corectă şi pentru a vorbi mai fluent.

Ei bine aflaţi că se poate, chiar dacă o luaţi de la zero, cu ajutorul cursului engleză începători interactiv Eurocor puteţi ajunge să vă descurcaţi într-o conversaţie lejeră, să treceţi barieră lingvistică fără jenă şi să vă declaraţi bilingvi la sfârşitul cursurilor.

engleza curs

Curs engleză începători interactiv Eurocor, lecțiile 3 și 4

Suport de lucru curs engleză începători interactiv Eurocor lecțiile 3 și 4

Si in articolul trecut v-am spus ca a fost singura ofertă de pe piaţa românescă,care mi s-a părut cea mai atractiva şi totodată cea mai convingătoare. Eurocor oferă mai multe avantaje,în opinia mea, faţă de alte cursuri asemănătoare.

Cursul este împărţit în pachete de câte 2 lecţii. În primul pachet de la Eurocor al cursului Engleză pentru începători am descoperit un caiet şi un cd cu lecţiile 1 şi 2, iar în acest pachet am avut caietul cu lecțiile 3 și 4 împreună cu CD-ul.

Fiecare lecţie este împărţită în două părţi( gramatică şi dicţionar), apoi recapitularea lecţiei şi tema pentru acasă.

CD-urile cu lecţiile în format audio sunt de un real ajutor. Sunt un profesor neobosit care repetă iar şi iar cuvântul sau propoziţia lecţiei, cu aceiaşi dicţie și accent de fiecare dată, astfel că poţi învaţă corect exersând cu ajutorul CD-ului.

 • fiecare cursant are un profesor personal la care poate apela când se află în dificultate. Te poți înscrie pentru o oră de discuţii cu profesorul tău care va clarifica si iti va explica pe indelete orice nelămurire ai avea.
 • pentru că acest curs este interactiv este uşor de parcurs şi de ascultat, adică împreună cu caietele de lucru primeşti şi un CD cu lecţiile din modulul respectiv astfel poți asculta CD-ul și să aprofundezi dicția.
 • ai acces la platforma Eurocor unde ai deschis un cont student pentru a învăţa oricând şi oriunde. (Datele de logare le primeşti odată cu primele lecţii, apoi indiferent unde te afli şi ai câteva minute libere, poţi intră în contul tău şi să parcurgi cursul fără a avea nevoie de caietele de lucru.)
 • pot învaţa acasă singură, în ritmul meu. Fiecare pachet conține 2 lecții după care înveţi şi un CD interactiv. Când consideri că stăpâneşti bine lecţia respectivă, poţi să rezolvi temele. Abia apoi le trimiţi profesorului pentru corectare, online sau prin poştă.

curs engleza

Opţiunea eCURS, cont student

Aşa cum va spuneam, pe lângă cursul tipărit, platforma Eurocor îţi pune la dispoziţie şi accesul la cursul online care reprezinta formatul electronic al caietului tipărit pentru că tu să poţi profita de minutele libere oriunde ai fi fără a fi nevoit să ai cu tine caietele de curs.

Temele pot fi rezolvate și trimise online către profesorul tău care le va corecta. Această varianta este mult mai rapidă decât poşta.

Avantaje eCURS
 • ai acces nelimitat,
 • este accesibil oricând şi oriunde,
 • ofera uşurinţă in accesarea informaţiilor dorite,
 • este disponibil pe calculator şi laptop,
 • este disponibil pentru fiecare lecţie

Evolutia mea Curs engleză începători interactiv Eurocor

Sunt conștientă că am nevoie de atitudinea corectă pentru a îmi îmbunătăți limba engleză. Asadar am hotarat sa profit de toate oportunitățile, de la conversații ușoare cu propria persoană, până la mici cochetării cu prietenii virtuali.

Ascult CD-urile foarte mult. Aşa cum v-am spus și data trecută, acest curs este o oportunitate perfectă pentru toată familia, fiul meu repetând toate cuvintele odată cu mine. Certificatul îl voi lua doar eu, însă nu îi strică și lui repetițiile.

Aceast curs este o modalitate foarte bună pentru mine de a vă îmbunătăți limba engleză mai ales gramatica si vorbitul și partea cea mai frumoasa este ca o pot face oriunde. Fiecare greșeală este o oportunitate de a învăța, așadar nu îmi este frică să fac greșeli de pronuntie si sa repet pana cuvantul iese perfect.

Chiar dacă nu îmi place să îmi aud propria voce, aceasta este o modalitate foarte utilă de a vedea unde eșuez atunci când vorbesc engleza. Repet cuvintele și citesc de mai multe ori fiecare pagină.

La inceput vorbesc odată cu CD-ul, încercând să repet cât mai corect. După aceea întâi pronunț eu si apoi pun CD-ul pentru a mă verifica.

Per total sunt foarte mulțumită, am îmbunătățit foarte mult pronunția, încet, încet am eliminat tracul când vorbesc şi am învăţat foarte multe cuvinte.

Tu ce limba străină ți-ai dori să înveți? Împreună cu Eurocor poţi deveni bilingv mult mai uşor şi mai rapid!

 • 62
 •  
 •  
 •  
 •  

2 Comments on "Curs engleză începători interactiv Eurocor, lecțiile 3 și 4"

 1. Si mie tot engleza mi-ar placea.

 2. Faptul ca au cursul si pe CD este excelent.Asa se poate invata pronuntia corecta.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*