Curs engleză începători interactiv Eurocor, lecțiile 1 si 2

Curs engleză Eurocor
Share the joy

Curs engleză Eurocor sau calea sigură spre a deveni bilingv

Este evident că într-o lume a globalizării ai mai multe beneficii şi avantaje dacă vorbeşti mai mult de o limbă. De la călătorii, comunicare, mass-media, până la mediu de afaceri, etc. o altă limbă bine stăpânită va fi întotdeauna un atu respectabil.

Multe dintre studiile psihologice indică faptul că de asemenea există şi multe avantaje cognitive, deoarece creierul persoanelor bilingve funcţionează diferit decât a celor care sunt monolingvi şi aceste diferenţe oferă mai multe avantaje în funcţionarea acestuia.

Aceste beneficii sunt evidente la persoanele care utilizează adresarea bilingvă în mod regulat. Aşadar scrisul şi vorbitul într-o altă limba decât cea nativă va aduce doar beneficii, indiferent la ce vârstă începi învăţarea unei limbi străine.

De ceva vreme am foarte multe colaborări cu parteneri străini. Aş avea şi mai multe dacă aş vorbi bine engleză, deoarece există un trend care acaparează tot mai mult şi anume: interviurile pe Skype.

Dacă pentru scrisori de colaborare se poate folosi traducătorul, pentru un interviul online nu este posibil. Astfel că am început să învăţ engleza.

Curs engleză începători interactiv Eurocor, lecțiile 1 si 2

Acum doua saptamani am început să studiez limba engleză. Să nu credeţi că m-am înscris la cursuri sau că un profesor pierde timpul cu mine. Am ales să fiu autodidactă… mă rog e un fel de a spune, de fapt am început să învăţ limba engleză acasă cu ajutorul unui curs engleză începători interactiv, de la Eurocor.

M-am gândit un pic până să iau hotărârea de a începe acest curs. Mi se părea prea dificil învăţarea unei limbi străine acasă, fără ajutorul cuiva. Însă când am primit pachetul, mi-am dat seama că temerile mele au fost neîntemeiate şi nu doar că voi reuşi să învăţ limba engleză singură acasă ci că în scurt timp voi putea purta o conversaţie lejeră în limba străină considerată universală.

Suport de lucru

Dintre toate ofertele de pe piaţa românescă, cursul interactiv oferit de Eurocor mi s-a părut cel mai atractiv şi totodată cel mai convingător. Faţă de alte cursuri asemănătoare, Eurocor oferă mai multe avantaje, cel puţin în opinia mea.

Pot învaţă acasă singură, în ritmul meu. Fiecare pachet contine 2 cursuri/lectii după care înveţi şi un caiet de teme pentru acasă. Când consideri că stăpâneşti bine lecţia respectivă, poţi să rezolvi temele. Abia apoi le trimiţi profesoruli pentru corectare.

Acest lucru îl poţi face online sau prin poştă. Toate materialele le vei găsi în pachetul pe care îl primeşti împreună cu lecţiile.

curs engleza eurocor

Curs engleză Eurocor lecțiile 1 si 2

Cursul este împărţit în pachete de câte 2 lecţii. În primul pachet de la Eurocor al cursului Engleză pentru începători am descoperit un caiet şi un cd cu lecţiile 1 şi 2.

Primul caiet conţine lecţiile 1 şi 2. Fiecare lecţie este împărţită în două părţi( gramatică şi dicţionar), apoi recapitularea lecţiei şi tema pentru acasă.

Sunt extrem de încântată de prima parte. În primul rând este foarte uşor de urmărit. Cu ajutorul CD-ului pot rosti cu glas tare cuvintele. Partea frumoasă este că şi puştiul meu le repetă după mine. Astfel dacă aveţi copii, acest curs va fi şi motiv de distracţie dar şi un început excelent pentru cel mic care va învaţă odată cu voi.

Noţiunile gramaticale şi cuvintele din primele lecţii au fost relativ uşoare, bine nici eu nu eram blană la engleză… dar nu stăpânesc deloc gramatică, nici măcar cea elementară, iar faptul că înţeleg multe cuvinte nu înseamnă că mă prind de tot contextul.

În sfârşit pot să formulez propoziţii simple corecte. Nici nu va închipuiţi câte greşeli putem face dacă nu studiem cu atenţie gramatică unei limbi străine.

CD-ul cu lecţiile audio este de mare ajutor. Ca un profesor neobosit repetă iar şi iar cuvântul sau propoziţia lecţiei, cu aceiaşi dicţie perfectă de fiecare dată, astfel că poţi învaţă corect exersând cu ajutorul CD-ului.

curs engleza eurocor

Opţiunea eCURS, cont student

Aşa cum va spuneam, pe lângă cursul tipărit, platforma Eurocor îţi pune la dispoziţie şi accesul la cursul online. Acesta este de fapt formatul electronic al cursurilor tipărite şi vine în completarea acestora pentru că tu să poţi profita de minutele libere fără a fi nevoit să cauţi caietele de curs.

Temele pot fi rezolvate şi trimise online spre corectare către profesorul tău. Această varianta fiind mult mai rapidă decât poşta.

Avantaje eCURS

 • acces nelimitat,
 • accesibil oricând şi oriunde,
 • uşurinţă găsirii informaţiilor dorite,
 • disponibil pe calculator şi laptop,
 • disponibil pentru fiecare lecţie

Tu ce limba străină ți-ai dori să înveți? Împreună cu Eurocor poţi deveni bilingv mult mai uşor şi mai rapid!

Dacă încă nu ai aprofundat nici o limbă străină, sau iţi doresti sa te califici într-un anumit domeniu, Eurocor îţi vine în ajutor punându-ţi la dispoziţie tot tipul de cursuri interactive. La sfârşitul acestora vei primi un și certificat care atestă noua ta calificare.Curs engleză Eurocor

11 Comments on "Curs engleză începători interactiv Eurocor, lecțiile 1 si 2"

 1. Engleza pentru incepatori nu as avea nevoie. Pentru avansati da, adica sa imi perfectionez cunostintele pe care le am deja.

 2. Notiunile de baza le am si eu la engleza, insa daca nu am mai comunicat de ceva vreme in aceasta limba nu mai stapanesc gramatica atat de bine. As avea si eu nevoie de acest curs!

 3. Intersante cursurile astea, am vazut ca au din multe domenii 🙂

 4. Descarci demo gratuit, vad, si dupa aceea cat costa? Ma imtereseaza si pe mine. Am facut 4 ani in liceu, dar nu mai stiu nimic.

 5. eu as vrea sa invat germana… dar e destul de complicata

 6. Spor la invatat. Eu am optat pentru italiana 🙂

 7. Eu as alege rusa. Chiar as vrea sa o invat!

 8. Am cautat si eu niste cursuri nu prea complicate de germana! Sper sa gasesc aici! Multumesc pentru recomandare! Spor la invatat!

 9. Mi-ar trebuii si mie asa ceva , eu nu am facut engleza decat in generala 2 ani…. 🙁

 10. Felicitari pentru decizie, e bine sa invatam mereu cate ceva.

 11. Interesant acest curs, astept sa vad cum evolueaza lectiile urmatoare.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*