El Divino, esenta conteaza, review

El Divino, pareri
Share the joy

El Divino, esenta conteaza, review

Aroma fructată umple încăperea gâdilindu-mi nările cu miros de suc proaspăt de rodie. Fin, elegant şi răcoritor îmi învăluie pielea într-o îmbrăţişare dulce. Este noul meu Body Mist de la El Divino. Picătură cu picătură, l-am întins pe piele masând uşor. Hidratează şi catifelează lasând senzaţia de prospeţime răcoritoare. Pielea corpului este răsfăţată şi îngrijită în acelaşi timp. Aplicat imediat după duş , pe pielea umedă parfumează discret , pentru tot restul zilei. Aroma fină, fructată se impregnează în hainele pe care le port, ducănd cu mine parfumul de fructe proaspete.
El Divino       Pentru toţi cei ce ”poartă” delicatele arome de fructe, El Divino are şi miresme impresionante de cireşe, piersici, capşuni şi pepene roşu. Body Mist poate fi folosit şi ca înlocuitor al parfumului. Discret aromat , ne învăluie în aroma preferată toată ziua. Acum când se apropie vara, şi uneori în zilelor toride parfumurile dulci pot parea apăsătoare, parfumurile de corp te învăluie în prospeţime toată ziua, reducând senzaţia de stres . Vara pot fi pastrate în frigider, pentru un plus de revigorare atunci cănd le aplicam. Relaxează şi împrospătează  cu parfumul subtil de fructe proaspete.
Sticla de 100 ml, cu pulverizator este din plastic si poate fi reutilizată dacă doriţi. Este fabricată din materiale de calitate şi se inchide etanş . Esenţele folosite sunt originale făra a se diminua proporţiile.

Esenţa de parfum El Divino

El Divino       De asemenea îmi place să am în poşetă o sticlă minusculă de parfum. Esenţa de la El Divino mă  învăluie ca o aură misterioasă, intensă şi elegantă. Mă înconjoară ca un câmp magnetic atragând privirile celor din jur. Esenţele originale franţuzeşti din compoziţia acestui tip de parfum, sunt puternice, rafinate şi dintr-un singur puf obţii acel farmec irezistibil, care îi subjugă pe cei din jur, invizibil dar, atât de evident. Parfum seducător care crează amintiri, parfum care lasă acea amprentă care durează pâna la 24 de ore.
Esenţa nr 14, Wonderfull, cu note florale, fresh, delicate, tropicale ,mă face să mă simt unică. Uneori, dacă îmi pun esarfa după ce mă parfumez , aceasta pastrează mirosul zile în şir, împrăştiind  un arabesc de arome exotice, superbe, care plutesc nestingherite în căldura căminului meu.
Esenţe elegante pentru femei cochete. Parfumuri originale, indrazneţe care te vor pune în armonie cu tine însuţi… un lux accesibil.

Dacă îţi plac parfumurile, comercializezi sau… colecţionezi , El Divino are cele mai minunate arome, cele mai elegante si de calitate esenţe originale franţuzeşti , la preţuri accesibile.

Be the first to comment on "El Divino, esenta conteaza, review"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*