LIBERTIN, Apa de toaleta by Lambre – review

Share the joy

LIBERTIN, Apa de toaleta by Lambre – review

Parfumurile din familia olfactivă a citricelor sunt create din esențe abundente, arome luxuriante  şi reprezintă probabil una din cele mai vechi şi cunoscute categorii de uleiuri esenţiale, folosite în industria parfumeriei. Incă din antichitate esențele citrice erau folosite pentru parfumat corpul. Astăzi arome care se bazează pe lămâie, portocală, bergamotă, grapefruit sau mandarină, în combinaţie cu alte note aromate şi condimentate se transformă în parfumuri fabuloase, cu inclinatie spre arome sport, pentru persoane sociabile, energice, pline de viata si vigoare. În combinație cu diverse esențe florale, notele citrice se transformă în parfumuri unisex, de o profunzime aparte, cu arome pure și amețitoare.

Libertin

 

Dacă în articolul trecut v-am vorbit despre o delicată esență feminina, astăzi vă vorbesc despre un alt parfum made by LAMBRE, LIBERTIN, Apa de toaleta no.13 . Un parfum masculin , care face parte din familia olfactiva fructat-citric, stilul energic.

Încă de la prima adiere de parfum, te invadează note proaspete de grapefruit şi mandarină, urmate îndeaproape de valuri de note marine, răcoritoare, vesele şi zglobii, întocmai că talazurile sclipitoare care răcoresc nisipul ars de vâltoarea verii.

Inima parfumului împleteşte în tumultul său iasomia şi arome gourmande de frunze de dafin. Izuri picante, care se insinuează insistent, aşezând pe pielea ta un parfum stăruitor, care te posedă şi se păstrează ascuns în porii tăi.

Profunzimea notelor de bază, lemnoase de guaiac şi muşchiul pământiu, contopite cu ambră misterioasă şi patchouli, zăvorăsc în acest parfum, arome reconfortante, cu note perceptibile pe toată durata purtaţii sale.

Toate aceste arome îi conferă parfumului acea doză de proaspăt, răcoritor şi efervescent. Parfum care te umple de optimism şi bună dispoziţie.

libertin parfum

LIBERTIN este un parfum ușor ca o adiere, de vară,  pentru bărbatul sportiv, energic, ce ii subliniază purtatorului latura de campion, de învingător.

Pe site îl găsiți în trei variante: Tester (Mostra) 2ml ( pe care încă îl puteți comanda absolut gratis), Apa de toaleta 20ml si Apa de toaleta 50ml.

Alege sa porți un parfum de calitate, alege parfumurile LAMBRE.

Be the first to comment on "LIBERTIN, Apa de toaleta by Lambre – review"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*