Testare cremă hidratanta racoritoare ten normal Gerovital Happiness

Share the joy

  

   Cine nu a folosit macar o data o crema Farmec sau Gerovital? Pentru mine, Farmec înseamna crema cu laptişor de matcă Doina… primul produs cosmetic pe care l-am folosit,unicul pe care l-am vazut la mama… îmi aminteşte de anii copilariei, de mirosul dimineţilor de vara pe care îl simţeam pe obrazul ei catifelat .
      Saptămâna trecută Farmec mi-a facut onoarea de a-mi oferi o cremă spre testare. Crema hidratantă răcoritoare cu extract de zmeură pentru ten normal. Aceasta  face parte din noile game Gerovital Happiness alaturi de gama cu extract de afine pentru ten mixt-gras şi cea cu extract de caise pentru tenul uscat.
   

    Ambalaj modern , deosebit de atractiv  şi parfum delicios de zmeură , au fost primele impresii placute.
    Am testat produsul o săptămână, pe faţă si decolteu. Crema are o consistenţă fină, se întinde uşor şi se absoarbe repede, lasând o piele discret parfumată şi catifelată. Prin ingredientele pe care le conţine, oferă  o hidratare
profundă, pentru toată ziua, revigorează tenul şi are un efect puternic
antioxidant.

  Crema contine Lipomoist, Aquaxyl și extract de Zmeură, bogat în
flavonoizi, zaharuri și vitamina C. Acest coctail de principii active
reface rezervele hidrice ale dermului și diminuează pierderile de apă
transepidermale având un efect hidratant de excepție, cu acțiune
imediată și de durată.

    Crema hidratantă răcoritoare cu extract de zmeură nu are parabeni și conține parfum hipoalergenic. Este ideală pentru zilele însorite de vară datorită efectului de hidratare puternic. Se adresează unui ten normal şi are recomandarea de a fi utilizată de  persoanele cu varsta peste 16 ani.
    Mi-a placut textura, parfumul, rapiditatea de absortie si catifelarea pe care o lasă după utilizare. Se simte pielea mai hidratată chiar după primele zile.

    Nu mi-au apărut puncte negre, nu am  facut nici un fel de alergie, nu am avut tenul lucios dupa utilizare. Din contra, m-am simtit cu pielea uşoară, parfumată , hidratată. Textura lejeră nu mi-a încarcat tenul , lasăndu-l luminos si happiness.
    Din gama Gerovital Happines pentru ten normal fac parte şi
– Crema gel curaţare faţa
– Scrub pentru picioare
– Loţiune hidratantă de corp (cu efect de stralucire)
– Cremă CC
– Mască hidratantă răcoritoare

Be the first to comment on "Testare cremă hidratanta racoritoare ten normal Gerovital Happiness"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*