C-THRU Cosmic Aura, un parfum vesel și optimist, review

C-THRU Cosmic Aura parfum, review
Share the joy
 • 63
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

C-THRU Cosmic Aura, un parfum vesel și optimist, review

Parfumul este una dintre cele mai puternice arme pe care orice femeie o folosește frecvent pentru a putea cuceri un bărbat. Nu este niciun mister, datorită unui parfum bine ales în funcție de personalitatea noastră, ocazie și chiar anotimp, putem arăta o imagine mai frumoasă și mai plăcută, învăluindu-ne într-o mantie diafană și fermecătoare. Dar știi de ce?

Mirosul este unul din cele cinci simțuri și pentru majoritatea dintre noi joacă un rol crucial atunci când vine vorba de exprimarea unei opinii despre ceilalți. Să fim sinceri: când cineva pe care-l cunoaștem miroase plăcut, inevitabil îți atrage atenția asupra sa.

Dacă sunt alese cu grijă, parfumurile pot servi că o armură de „înfrumusețare” perfectă a oricărei persoane și pot grava cele mai frumoase amintiri. De cele mai multe ori recunoaștem parfumurile undeva în subconștient, redescoperim arome pe care le asociem cu cei dragi și ne trezesc nostalgia… Sunt sigură că toată lumea a încercat aceste senzații!

Dacă ești în căutarea unui parfum plăcut, amuzant și elegant deopotrivă și desigur care nu dă bugetul peste cap, îți sugerez să încerci parfumurile C-Thru!

Despre acestea am mai vorbit pe blog, o gamă low cost, concepută pentru adolescenți, este desenată de creatorii de parfumuri ai unor branduri cunoscute și este adusă în românia de Grupul Sarantis.

C-THRU Cosmic Aura, un parfum vesel și optimist, review

C-THRU Cosmic Aura, review

Astăzi vă vorbesc despre Cosmic Aura, un parfum care a intrat în portofoliu C-THRU în acest an. Un parfum elegant, floral-fructat ce este potrivit pentru femeile tinere și optimiste ce debordează de energie. C-THRU Cosmic Aura are o compoziție extrem de bine aleasă și vei rămâne uluită de măiestria miresmelor pe care le adună în buchetul olfactiv al notelor sale.

Din această gamă eu am un deodorant, o apă de parfum și o colonie în format mic.

C-THRU Cosmic Aura, apa de colonie, review

Apa de colonie îmi place foarte tare. Este o aromă care va rămâne cu mine mult timp de acum, mai ales ca este perfectă pentru anotimpul rece. Învăluită în veșmântul delicat de C-THRU Cosmic Aura, simt că energia pozitivă mă cuprinde aducând scântei radiante în ochii mei. Știu că indiferent ce voi purta în acea zi, dacă aplic doar o pulverizare de parfum C-THRU, mă simt senzațional imediat. Este un parfum minunat care mă face să mă simt încrezătoare, veselă și fericită.

C-THRU Cosmic Aura se deschide tonuri de bergamot verde, coacăze roșii, pepene galben și mandarine suculente. Apoi se anunță o combinație impresionantă de iasomie, Cyclamen și Geranium, iar la sfârșit te vei scufunda în senzații olfactive uluitoare. O bază elegantă alcătuită din note clasice de mosc, patchouli și vanilie, te amețesc cu opulența lor.C-THRU Cosmic Aura, un parfum vesel, review

Parfumul este ideal pentru fiecare zi. Cu arome delicioase de fructe și flori elegante, este ușor dulce în primă fază de pulverizare, dar după un timp mirosul dulce se răspândește și o notă de prospețime revigorantă îți dă energia necesară pentru tot restul zilei.

Știi ce-mi place la sticlele coloniilor C-THRU? Cristale ascunse pe fundul sticlei, rotunde și sclipitoare, ce atrag atenția de fiecare dată când folosești parfumul.

Apa de parfum C-THRU Cosmic Aura este excelentă. Folosită în combinație cu parfumul din aceeași serie, păstrează intensitatea acestuia pe durata întregii zile, oferindu-ți prospețime și energie debordantă, pentru a face față oricărei provocări.

Deodorantul spray C-THRU Cosmic este și el foarte eficient în lupta cu transpirația și îngrijește pielea axilelor, menținând-o proaspătă și parfumată, ore în șir.

C-THRU Cosmic Aura reviewParfumurile C-thru sunt aduse în România de grupul Sarantis, spre rasfatul olfactiv al utilizatorilor.

Tu le-ai încercat?

Parfumul C-THRU este caracteristic unei femei moderne, plină de viaţă, cu stil și eleganţă, care actionează cu încredere și optimism. Femeia C-THRU trăiește viata la maxim și știe cum să-și realizeze visele. Cele 7 arome fac apel la caracterul diferit al fiecărei femei, cuprind diverse aspecte ale vieții lor, în funcție de starea lor de spirit.

Se găsesc online în toate magazinele care au secțiune de cosmetică, precum și în toate supermarketurile.

Disponibile în următoarele variante:

Deo Body Spray, 150ml

Deo Natural Spray, 75 ml

Eau de Toilette, 30ml

 • 63
 •  
 •  
 •  
 •  

Be the first to comment on "C-THRU Cosmic Aura, un parfum vesel și optimist, review"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*