Chinezu’ travels in Tailanda

Share the joy

Chinezu’ travels in Tailanda

Avem si noi chinezul nostru…născut pe plaiuri mioritice… Tocmai se pregăteşte să viziteze locuri exotice … Thailanda. Şi nu singur , ci cu întrega echipa  Ana Morodan, Alina Gherghe, Cosmin Tudoran şi fotograful Cristian Vasile. Şi vor sa te ia şi pe tine cu ei. DA ! Pe cuvânt, dacă mergi în Băneasa Shopping City din Bucureşti şi-ţi faci o poză cu
tuk tuk-ul de-acolo, poţi merge în Thailanda. După ce-ţi faci poza, trebuie s-o urci pe Facebook, Instagram sau Pinterest, cu hashtagurile aferente: #baneasashoppingcity, #ishopitravel şi #1selfie2thailand şi să dai tag contului Băneasa Shopping City  şi automat eşti înscris în concurs şi poţi merge alături de Chinezu şi întreaga gaşcă veselă în Thailanda.

Perioada in care vei beneficia de plajă, masă şi distracţie este 9-21 aprilie, iar înscrierile se fac până pe 31 martie.

I’m proud because I am made in România

Acum, eu m-am gandit un pic şi la tine, pentru că nu vreau să-l pierzi din ochi şi să te rătăceşti pe acolo am compus un mesaj pentru tricoul lui, aşa că nu-l pierde din ochi.

Pe spate, tricoul lui , va avea coloana lui Brâncuşi (bine nu toată, două-trei trepte) – stilizată, semn că noi românii suntem oameni mândri, posesori de coloană vertebrală dreaptă, cu mesajul I’m proud because I am…iar pe piept o inima din motive tradiționale, că tot se bat marii creatori de modă pe iile noastre și continuarea mesajului desigur  ” …made in România” micuţ, aşa cum se cuvine să fie un brand discret. Să îl caute curioșii cu privirea după ce citesc mesajul de pe spate.

Ai să vezi pe acolo mulţi made în China, să nu te duci după ei, că au venit acolo să sărbatorească noul an chinezesc, doar al nostru e original, fii cu ochii pe el că ştie unde e distracţia, parol… m-am interesat eu zilele trecute iscodind blogul lui.

Nu mai sta pe gânduri fugi şi fă-ţi un selfie.
… şi nu mă uita nici pe mine, la întoarcere te aştept să îmi aduci un souvenir…

Be the first to comment on "Chinezu’ travels in Tailanda"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*