Echilibru şi parfum, strălucire şi catifelare cu noua pereche perfectă Lenor

Lenor Gold Orchid
Share the joy
 • 277
 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  

Echilibru şi parfum, strălucire şi catifelare cu noua pereche perfectă Lenor

Întotdeauna am zis că întregul univers este un echilibru unde lucrurile se completează pentru a forma un întreg perfect. Pentru fiecare jumătate există o altă jumătate absolută ce o va desăvârși, iar împreună vor perpetua echilibrul.

Fiecare obiect, fiecare ființă sau gând este compus din două elemente cărora le datorează existența, de la cel mai particular și complex, la cel mai extins și simplu. Un fel de Ying și Yang din străvechea și înțeleapta cultură a mandarinilor.

Putem cauta și alte exemple de elemente ce se completează într-o buclă a infinitului pentru a se consuma și regenera în același timp: pământ și cer, feminin și masculin, apă și foc, negativ și pozitiv, lumină și întuneric și așa mai departe… la nesfârșit. Atât de asemănătoare și în același timp atât de diferite, niciunul dintre acestea nu ar fi, dacă celălalt nu ar există.

Dar putem oglindi feng shui-ul universului în viața de zi cu zi și să ne raportăm la lucruri ce par să dea un altfel de definiție perechii perfecte ce aduce echilibru și fericire în viață noastră.

Pentru mine perechea perfectă e o dimineață însorită și noaptea ploioasă pe care a lăsat-o în urmă. Aroma cafelei și razele soarelui ce mă fac să zâmbesc. Sunt stropii calzi ai unei ploi de vară și dansul îndrăgostiților râzând fericiți valsând fără umbrelă, rujul roșu și tocurile amețitoare ale pantofilor stiletto, hainele parfumate și perfect de pufoase proaspăt luate de pe sârmă de la uscat și pielea înfiorată în așteptarea mângâierilor sau de ce nu… noul detergent capsule Lenor Allin1 și arhicunoscutul balsam de rufe Lenor.

Perechea perfectă Lenor – dă o nouă dimensiune a spălării hainelor

Despre perechea Lenor am mai vorbit pe blog. După ce ani de zile parfumul inconfundabil ne-a învăluit cu delicatețea sa, iată că Lenor a adus pe piață jumătatea ce întregește atingerile de mătase ale hainelor clătite cu celebrul balsam albastru și transferă același parfum unui detergent revoluționar ce curăță în profunzime, protejează și îngrijește hainele făcând ca parfumul și senzația de catifelare să dureze la nesfârșit.

Special formulat pentru a curăța orice pată și murdărie, chiar și la temperaturi scăzute și cicluri scurte de spălare, noul detergent capsule Lenor Allin1 oferă o îngrijire mai bună țesăturilor, păstrând curate și strălucitoare hainele noastre preferate.

Eficiente și necruțătoare cu petele, dar blânde și delicate cu țesăturile, capsulele Lenor Allin1 sunt extrem de ușor și comod de folosit. În plus scapi de dozarea nesuferită pe care de multe ori o făceam incorect… Nu știu voi, dar eu tot timpul mai adăugam de la mine detergent să fiu sigură că se spală bine… O singură capsulă ajunge pentru o spălare. Astfel strecori degețelele în cutia ce tăinuiește capsulele parfumate de detergent și apuci strașnic prima capsulă ce-ți iese în cale. Nu te îngrijora, toate sunt perfecte. Arunci capsula în cuva de spălat a mașinii, apoi introduci și hainele murdare. De aici și până la obținerea celor mai catifelate haine nu mai este decât o mișcare… Deșurubezi cu grijă capacul sticlei de balsam, apoi dozezi un căpăcel pe care îl răstorni în sertărașul dedicat al mașinii de spălat. Pornești programul ales și poți fi sigură că hainele tale vor fi impecabil de curate, vor păstra culorile strălucitoare și desigur vor fi pufoase și parfumate la superlativ.

Descoperă parfumurile din noile colecții Lenor

Satisfacția se regăsește în micile momente ale vieții, mici detalii ce ne fac viața mai plăcută precum ceașca fierbinte de cafea în răceală dimineții, atingerea delicată a unei eșarfe de mătase, mirosul prosoapelor și a lenjeriei de pat proaspăt spălate.

pereche perfecta Lenor Gold Orchid

Pe mine m-a cucerit perechea de detergent capsule și balsam Gold Orchid de la Lenor. Și în articolul trecut v-am spus că nu m-aș întoarce niciodată la altă combinație și cu siguranță perfecțiunea fuzionării celor două produse va însoți hainele mele de acum înainte.

Gold Orchid aproape că poate fi inclus într-o familie olfactivă cu notele sale seducătoare și rafinate de vanilie. Iar voi știți cât îmi plac mie parfumurile.

Cu arome elegante, poate fi asemănat cu un parfum sofisticat și misterios de seară a cărui formulă a fost desenată de parfumieri celebri. Iar mie îmi place teribil cum miros și se simt prosoapele după ce sunt spălate cu perechea perfectă Lenor Gold Orchid.

Mirosul este unul dintre cele mai puternice simțuri ale noastre, astfel încât alegerea unui parfum potrivit ne va face mai fericiți. Aceasta include chiar și țesăturile parfumate sau mirosul casei noastre, atingerea moale a lenjeriei pufoase sau adulmecarea parfumului ferecat între firele împletite ale puloverului preferat atunci când îl îmbraci. Pentru mine astea sunt mici plăceri care îmi transformă viața în ceva extraordinar.

Lenor Spring Awakening invocă parfumul florilor de primăvară cu note delicate de patchouli natural și cedru alb. Parfumul acestei perechi îmi aduce aminte de copilărie, de proaspăt și de curat și din nou sunt fericită…

pereche perfecta Lenor Spring Awakening

Dacă nu le-aţi încercat încă, vă provoc să o faceți, veți descoperi un detergent la fel de iubibil precum balsamul pe care îl folosim cu toții de atâția ani, care chiar spală bine şi face ca parfumul balsamului să dureze mai mult.

Pentru tine ce înseamnă perechea perfectă?

#CuratLenor #BUZZAmbasador
 • 277
 •  
 •  
 • 1
 •  

15 Comments on "Echilibru şi parfum, strălucire şi catifelare cu noua pereche perfectă Lenor"

 1. Si eu folosesc balsamul Lenor,cel albastru imi place cel mai mult.Detergentul l-am incercat,miroase bine,însă nu pot spune ca ma da pe spate

 2. Excelente produsele, multumesc pentru recomandari!

 3. Sunt produse minunate,și eu le folosesc.

 4. Produse super numai de bine!

 5. Detergentul încă nu l-am folosit. Dar balsamurile de la Lenor sunt printre preferatele mele. Mai ales cel Gold Orchid.

 6. excelente, si eu folosesc mai mereu Lenor, doar rar mai schimb si apoi revin la el!

 7. am folosit si eu aceste produse si mi s-au parut destul de ok. totusi, as fi vrut ca parfumul sa persiste mai mult

 8. Produsele Lenor m-au cucerit. Folosesc si eu aceste game si miros asa fain + eficienta!

 9. Folosesc și eu Lenor cu parfumul acela de primăvară (albastru), f. faine produse.

 10. Ador produsele Lenor, atat de bine miros!

 11. Perechea perfectă când e vorba de spălatul rufelor este exact cum ai descris tu aceste produse. Trebuie să le încerc și eu.

 12. Hmmm… perechea perfecta pentru mine este o carte buna si o cafea tare. 😀 Cat despre perechea perfecta Lenor, sunt de acord ca e wow.

 13. Albu Steluta Georgiana | octombrie 8, 2020 at 12:18 am | Răspunde

  Miroase superb. Am incercat toate variantele si toate mi-au placut!

 14. Iubesc balsamurile de la Lenor. Hainele mele sunt invaluite intr-un miros absolut superb

 15. Imi place si mie mie Lenor este un adevarat rasfat.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*