O poveste de Crăciun cu o pereche de 3 șosete

soseta 3
Share the joy

O poveste de Crăciun cu o pereche de 3 șosete

Există o legendă despre o șosetă lipsă. Știți voi, căci întotdeauna cumpărați o pereche și după un timp, în mod misterios, una dintre șosete dispare. De la o zi la alta, cealaltă șosetă nu mai este de găsit și niciodată nu se mai întoarce.

Din punct de vedere statistic, fiecare din noi am rătăcit cel puțin o șosetă, unde s-a dus? Este un adevărat mister…

Când am pierdut prima șosetă eram copil, mama îmi cumpărase o pereche nouă pe care am luat-o într-o excursie. Cred că un monstru a venit din pădure în acea noapte și s-a ospătat cu una dintre șosețelele mele. Apoi în fiecare an am observat că tot dispar și parcă întotdeauna doar perechea preferată se desparte. Nu știu dacă una din ele evadează din rutină, dacă este înghițită de un monstru sau pur și simplu se rătăcește undeva pe drumul șerpuitor dintre coșul de rufe, mașina de spălat rufe, uscător și sertar, însă cert este că odată rătăcită, nu mai revine nicicând la perechea sa.

În cazul șosetelor care dispar în timpul programului de spălare, sfârșitul acestora este un mister universal studiat de cercetătorii din intreaga lume. Ni s-a întâmplat tuturor, ba chiar de mai multe ori și nimeni nu a reușit să găsească o explicație până acum. Cumva se strecoară pe lângă garniturile din interiorul mașinăriei și de acolo se aruncă nebunele în vârtejul furtunului de scurgere și dispar pentru totdeauna în canalele orașelor.

Altele îndesate în câte un buzunar hulpav, alunecă pe când „buzunăreasa” se usucă pe sârmă și dispar plutind în neant, coborând de la înălțimea ferestrelor și balcoanelor ce străjuiesc orașul.

Șosetele sunt mici și flexibile, iar dacă nu sunt absorbite în procesul de spălare sau nu decid să plece la plimbare singure, atunci glumețele se ascund după picioarele patului sau în spatele comodei unde nesătulul aspirator le înghite fără să clipească.

soseta 3

Șoseta 3

Indiferent unde se duc… când se duc, cert este că ne lasă văduviți, cu un picior desculț suferind după ele.

Aici intervine Șoseta 3, un concept unic în România, pe cât de amuzant pe atât de util, pentru că fiecare pereche este format dintr-un trio perfect… de șosete desigur.

Șosetele identice sunt proiectate în Olanda și fabricate în Polonia și sunt de o calitate desăvârșită. Fiecare pereche este formată din 3 șosete cu același model care rezolvă odată pentru totdeauna necesitatea de a căuta șoseta pierdută, pentru că întotdeauna va fi la îndemână un înlocuitor identic. Ba mai mult… poți achiziționa 2 perechi de 3 șosete și uneori, cant te simți vesel și vrei să iei drumurile vieții în glumă, poți încălța două șosete diferite, cine spune că acestea trebuie să fie întotdeauna identice?

Și tu, de câte ori ai pierdut una dintre șosete? Ce faci cu restul… nepereche?

3 ȘoseteDe unde poți cumpăra perechea de 3 şosete?

Șoseta 3 poate fi un cadou fantastic, amuzant și util și poate fi achiziționat doar online de pe site-ul celor 3 şosete, clar ca doar de acolo… de unde altundeva ar putea veni rezolvarea acestui mister…

Compoziția acestora este de viţă nobilă: 80% bumbac, 17% poliamidă, 3% elastan și se pot achiziționa pe mărimea piciorului pe care… trăiești.

Soseta 3

2 Comments on "O poveste de Crăciun cu o pereche de 3 șosete"

  1. O idee foarte buna.

  2. La noi nu se mai ratacesc de mult timp sosetele.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*