Haine mai curate, protejate și parfumate cu noul detergent capsule Lenor

Detergent capsule Lenor Allin1 PODS Gold Orchid
Share the joy
 • 61
 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  

Haine mai curate, protejate și parfumate cu noul detergent capsule Lenor

Lenor albastru este pentru mulți dintre noi sinonim cu prosoape pufoase și parfumate, cu lenjerii înmiresmate zile de-a rândul și cu o mireasma delicioasă a proaspăt și a curat.

Cred că în fiecare casă se cumpără cel puțin odată pe an câte o sticlă de balsam Lenor albastru.

Concentrat și parfumat îți dă un sentiment confortabil, îmbunătățește calitatea hainelor și le protejează spălare după spălare de cei trei factori care duc la uzură: pierderea rezistenței fibrelor textile, pierderea culorii și scămoșarea.

Scămoșarea este cea mai enervant lucru în opinia mea pentru ca uneori o haină devine scămoșată chiar de la prima spălare, fapt ce o face să pară veche și ponosită. Folosind Lenor cu regularitate, hainele se păstrează impecabil pentru mai mult timp.

Totodată este unul dintre balsamurile care reduce mult sifonatul hainelor în timpul spălării, timpul de uscare, elimină electricitatea statică și facilitează călcarea.

Lenor albastru cred că are cel mai durabil parfum dintre majoritatea balsamurilor, oferind hainelor prospețime și moliciune… asta până am descoperit noile pernuțe de detergent Lenor, da, ai auzit bine, de acum Lenor nu mai este singur… și-a găsit perechea perfectă, o capsulă de detergent care are același parfum, sporind astfel intensitatea balsamului.

Ei bine, noul detergent Lenor capsule nu vă va lăsă indiferent! Pe lângă faptul face că hainele să fie mai catifelate și mult mai moi, le protejează de uzură, oferind rezistență, o culoare vibrantă și eliminând complet scămoșarea. Lenor chiar face ca hainele sa arate că noi mai mult timp pentru ca nu lasă niciun fel de reziduu.Balsam Lenor Spring Awakening

Detergentul capsule Lenor Allin1 PODS Spring Awakening a fost creat pentru a lucra în armonie perfectă cu balsamul Lenor! Cu o notă seducătoare de flori de primăvară, capsulele de detergent Lenor curată în profunzime și oferă prospețime de lungă durată.

Detergent capsule Lenor Allin1 PODS Spring Awakening

Detergent capsule Lenor Allin1 PODS Gold Orchid

Perechea Lenor detergent Allin1 PODS Gold Orchid și balsamul Lenor Gold Orchid a devenit preferata mea. Lenor a avut întotdeauna eleganța parfumurilor franțuzești, dar această pereche oferă o experiență revitalizantă și înmiresmata, impresionând cu parfumul elegant Gold Orchid, cu note seducătoare de vanilie prețioasă.

Detergent capsule Lenor Allin1 PODS Gold Orchid

Detergentul capsule Lenor a fost creat special din aceeași familie olfactivă ca balsamul, astfel parfumul este mai durabil, hainele mai protejate și mai frumoase.

Eu am o mașină de spălat automată Samsung, folosesc doar detergent lichid și spăl la un program scurt cu apă încălzită la 30 de grade. Noile capsule Lenor au fost eficiente, înlăturând petele pe care le înlătura un detergent gel de 3 ori mai scump și pe care îl procuram cu greu din Germania, mai ales în situația pandemică în care ne aflăm.

Cu Lenor am salvat un tricou nou pe care l-am pătat cu suc de cireșe. Am făcut dulceață de cireșe roșii și mi-am stropit tricoul de bumbac. L-am pus imediat la spălat și s-a curată perfect. Deci l-am testat pe o pată destul de dificilă.

Coletele buzz nu încetează să mă uimească. Întotdeauna frumos ambalate, conțin și o mică surpriză și când vine vorba de detergenți, întotdeauna primim un prosopel pufos.

Mostrele le-am împărțit de această dată vecinilor pe scară și am trimis prin poștă unor câștigători de pe pagină. Înainte testam cu prietenele, ne adunăm la o cafea și o prăjitură și chiar aveam discuții constructive despre tot ce testez/testăm împreună, dar pentru siguranța tuturor am păstrat distanta sociala.

Per total este un detergent excelent pentru gama de preț în care se încadrează. Împreună cu balsamul are grijă de haine, curăță în profunzime, hainele se calcă mai ușor și parfumul se păstrează timp îndelungat.

Detergent capsule Lenor Allin1 PODS Gold Orchid

Eu folosesc destul de des balsamul Lenor și mă bucur că a apărut și un detergent cu același parfum.

Perechea Gold Orchid a devenit preferată mea pentru parfumul elegant pe care îl are.

Tu cum ai grijă de hainele tale?

Te invit să descoperi noul detergent capsule Lenor Allin1 PODS!

 • 61
 •  
 •  
 • 1
 •  

4 Comments on "Haine mai curate, protejate și parfumate cu noul detergent capsule Lenor"

 1. Valeria Chertes | iulie 5, 2020 at 7:25 pm | Răspunde

  Și eu le-am testat ,îmi plac foarte mult.

 2. Anghelina Irina | iulie 5, 2020 at 10:44 pm | Răspunde

  Balsamul îl folosesc și eu de ceva timp, detergentul încă nu l-am încercat

 3. Foarte bune au miros fain imi plac!

 4. Da Lenor este unu dintre cei mai buni detergenti. E un brand celebru. Si eu folosesc. Sunt multumit fara discutii.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*