Dulci, sănătoase și ușor de folosit – Pliculețele cu miere Apidava

Miere la pliculete Roua Florilor APIDAVA
Share the joy
 • 93
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Dulci, sănătoase și ușor de folosit – Pliculețele cu miere Apidava

Mierea este unul dintre produsele cele mai complete oferite de natură. Un superaliment, datorită calităților nutritive pe care le are, mierea poate fi considerată o bombă de vitamine și minerale, cu proprietăți antimicrobiene, o adevarata sursa de enzime, bogată în aminoacizii și antioxidanți… și calitățile acestui elixir al stupului ar putea continua la nesfârșit.

Despre miere am zeci de articole pe blog. La mine în casă mierea și produsele stupului au fost prezente dintotdeauna. Am copilărit lângă stupi, am privit fascinată lumea micutelor truditoare și m-am răsfățat cu darurile lor. Personal nu pot concepe o dietă sănătoasă fără o lingură de miere pe zi.

De curând am redescoperit cu drag gustul mierii autentice, fix așa cum ieșea din stupii bunicii, în borcanele Apidava și de atunci toți ai casei au înlocuit zahărul cu aurul lichid al stupului.

Și pentru că esențele tari se păstrează în sticle mici, Apidava oferă celor care iubesc mierea o varianta de „buzunar” pe care o poți lua cu tine oriunde, pentru a-ți îndulci ceaiul, laptele sau cafeaua.

Miere pliculete Roua Florilor APIDAVA

Pliculețele cu miere Apidava – Dulci, sănătoase și ușor de folosit

Nu sunt prea mulți apicultori care își vând mierea în acest format. Plicurile dulci sunt extrem de comode și utile, mai ales în sectorul horeca.

Industria ospitalității: hoteluri, restaurante, cafenele, ar trebui să fie promotorii acestor pliculețe de miere, pentru a îndulci mic dejun clienților, pentru a însoți ceaiul sau waffele pe tot parcursul zilei sau ca ingredient cochet lângă platoul cu brânzeturi.

Dacă sunteți iubitori de miere, pliculețele cu miere Apidava vă pot însoți oriunde! În călătoriile și drumețiile voastre, la job, în parc sau oricând vă deplasați departe de casă. Sunt sigure, nu „atârnă” la greutate și le poți strecura în orice buzunar, rucsac sau poşetă pentru un plus de energie, ori de câte ori simți nevoia!

Și desigur, nu în ultimul rând, pliculețele dulci Apidava vă vor ajută să vă surprindeți invitații și să le oferiți un răsfăț dulce sau înlocuitorul perfect al zahărului rafinat, care este extrem de nociv și nu mai are de multă vreme calitățile pe care le avea pe când era produs din sfeclă de zahăr. Îndulcește băuturile pe care le aduci la masă, într-un mod natural și elegant cu plicurile de miere Apidava.

Cel mai sănătos mod de a oferi un gust plăcut unei cești de cafea, ceai sau de ce nu a unui pahar cu limonadă, pliculețele dulci de la Apidava nu vor trece neobservate!.

Miere la pliculeţe Roua Florilor APIDAVA

Miere la plic, pentru orice voinic

Eu știam deja despre aceste pliculețe de la o cofetărie unde merg cu prietenele, dar am văzut și în magazine mierea Roua Florilor ambalată în monodoze.

Cel mai minunat mi se pare ca mierea la plic poate fi strecurata în cutia cu pachețelul pentru şcoală. Copiii știu să folosească un foarfece încă de la grădiniță, astfel încât fructele sau pâinea prăjită vor avea un gust delicios și mai presus de toate, cei mici vor manca sănătos.

Știm cu toții că cei mici adoră dulciurile, iar mierea este cel mai potrivit deliciu pentru ei si ce mod mai simplu și ușor de folosit decât un pliculeț dozat perfect. Fiecare plic de miere conține o cantitate de miere înlocuind exact o linguriță de zahăr. Astfel nu se va depăși doza zilnică recomandată.

Mierea este un dulce prețios, izvor de sănătate și binestare, în acest fel o poți cumpăra direct de la producător, fără borcanele fragile de sticlă, o soluție perfectă de a-ți îndulci diminețile și de a-ți potoli pofta de dulce oricând și oriunde.

Miere la pliculete Roua Florilor APIDAVA

 • 93
 •  
 •  
 •  
 •  

1 Comment on "Dulci, sănătoase și ușor de folosit – Pliculețele cu miere Apidava"

 1. O idee foarte buna cu mierea la plic.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*