Apidava – cadouri dulci cu aroma amintirilor de Crăciun

cadouri de la apidava
Share the joy
 • 42
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Apidava – cadouri dulci cu aroma amintirilor de Crăciun

Astăzi este vorba despre amintiri. Despre acele clipe magice de când eram copii și scriam cu bucurie și speranța scrisoarea către Moș Crăciun. Astăzi e despre colindele ce le cântau pustii din sat, despre bradul împodobit cu nuci și mere și despre căsuța bunicii… și este vorba despre a dărui fericire, cadouri dulci cu aromă de amintiri de Crăciun.

Îmi amintesc și acum șorțul bunicii și ștergarul cu pătrate albastre care era folosit pentru acoperitul aluatului de cozonac ce dospea molcom lângă plită încinsă. Dar nicio altă amintire nu e la fel de vie ca aroma de scorțișoară și gustul de turtă dulce ce se cocea în rulă și împrăștia parfum de crăciun în toată casa.

Scorțișoară e o mirodenie magică. Aroma sa inconfundabilă duce cu gândul la iarnă, la mere coapte și la turtă dulce, de aceea când am primit darul Apidava din ultima campanie Brander, mi-am amintit de cât de dulce e copilăria.

De câte ori nu ni s-a întâmplat că un parfum anume să trezească o amintire? Acest lucru se întâmplă deoarece mirosurile nu acționează doar asupra senzațiilor noastre conștiente, dar și asupra unui nivel inconștient.

În general sunt amintirile cele mai fericite ce implică anumite momente ale vieții în care în afară de a ne bucura de arome care au fost gătite sau parfumuri ce au fost purtate, am împărtășit cu oamenii iubiți momente fericite.

În cazul meu, parfumul de scorțișoară și gustul de turtă dulce, declanșează cea mai dulce amintire, a vacanțelor de iarnă petrecute demult în casă bunicii și a celui mai frumos dar: fericirea.

Anul acesta v-am tot vorbit despre Apidava și despre albinuțele magice ce culeg mierea din inima Transilvaniei.

Mierea Apidava este este un dar al naturii, o miere de calitate superioară, un produs 100% pur, obţinut doar pe cale naturală, preponderent din flora variată a Podişului Transilvaniei dar și a altor zone melifere din România, exact ca mierea de pe vremea copilăriei mele. De aceea îi dau copilului meu cu încredere această miere și astăzi vă invit și pe voi să dăruiți dulceață, sănătate și frumusețe, care să creeze amintiri parfumate ce vor aduce zâmbete fericite peste ani.

Miere cu nuci de la Apidava

În această campanie am primit două borcanele de miere cu nuci care este atât de delicioasă, încât cu greu ne-am oprit să nu le terminam în prima zi. Unul dintre borcane, are forma de inimă și l-am păstrat pentru a-l oferi în dar bunicilor.

Are 70 de grame și cred ca ar putea fi un dar superb și atunci când este nevoie de marturii nunta sau botez.

miere cu nuci proprietati

Știi ce se întâmplă când amesteci miere cu nuci?

Nucile în combinație cu mierea sunt un remediu natural excelent care poate înlocui unele medicamente din farmacie. Această combinație oferă organismului nostru toate vitaminele, mineralele, proteinele, grăsimile și carbohidrații, necesari bunei funcționări și bunăstării noastre.

Mierea cu nuci este perfectă pentru a vindeca durerile de cap. De asemenea, este foarte eficientă în tratarea insomniei.

Dacă suferiți de ulcer în stomac, ar trebui să mâncați miere cu nuci, pentru că vă poate vindeca. În plus este o soluție excelentă pentru persoanele care suferă de anemie, tensiune arterială crescută sau probleme cu tiroida.

Mierea este magică, iar în combinație cu miezul de nucă, chiar are puteri vindecătoare nebănuite.

miere cu nuci pareri

Cadouri dulci si bune din Cetatea Albinelor Apidava

Acum când suntem în goana după cadouri, ar trebui să ne oprim puțin din alergat și să culegem magie, să o împărțim celor dragi. Produsele Apidava se găsesc în majoritatea supermarket-urilor precum Auchan, Metro, Selgros, Billa, Cora, Penny sau Unicarm și tăinuiesc în inima lor, stropi de sănătate curată, parfumul naturii și dulceața florilor.

Și când vine vorba de dulciuri, cui nu-i plac?

Pentru cei mici putem pregăti daruri dulci precum caramelele, perlele cu miere sau turtă dulce cu miere și scorțișoară. Si pentru ca mâinile micuțe sunt neastâmpărate, le putem oferi flacoane de miere în forma de ursuleț, ideale pentru a fi folosite la micul dejun încă de la vârste fragede.

Acestea sunt refill și în plus pot fi colorate după imaginația fiecăruia. Iată deci, nu doar un cadou dulce, ci și o jucărie ce poate fi decorată.

produse apicole apidava

Turta dulce este pufoasa și delicioasă, învelită în glazură crocantă și are gustul autentic de altă dată. Iar perlele cu miere sau caramelele cu miere și propolis sau polen nu doar că sunt un dulce sănătos, dar au grijă de sănătatea gâtului sau a burticii.

Turta dulce de la Apidava este desăvârşită. Nu cred ca am mai mâncat aşa o bunătate de când eram copil.

Nu este nimic ma minunat ca mirosul și gustul de turtă dulce care umple bucătăria. Aceste minunate fursecuri de crăciun nu numai că au un gust uimitor, dar sunt de asemenea foarte ușor de ingerat și pot fi oferite și celor mai micuți, pentru ca nu sunt înecăcioase și nu se desprind firmituri.

cadouri de la apidava

Sortimentele de miere de la Apidava sunt pentru toate gusturile și cu siguranță ameliorează multe simptome ale diverselor afecțiuni. Cei de la Apidava au pregătit coșuri corporate cu miere și cosmetice apicole, pentru atunci când nu ai ispiratie și îți dorești un cadou perfect pentru cineva drag.

Și nu în ultimul rând parfumul florilor, cules cu migală de albine, adus în stup cu trudă și așezat cu grijă în cele mai fine produse cosmetice, de laboratoarele Apidava. Acestea pot fi oferite tuturor. Sunt elegante, fine și delicate, apte pentru orice piele, cu parfum apicol aduc sănătate la fiecare aplicare.cadouri Apidava

Apidava – cadouri dulci de Crăciun

Sărbătorile sunt atât de aproape! Brazii sunt împodobiți în fiecare casa și puzderie de luminițe înfrumusețează străzile orașului. Eu am pregătit pentru cei dragi cadouri dulci cu aromă de crăciun, inspirata de oferta Apidava.

Atunci când vrei sa faci un cadou cuiva apropiat, un criteriu demn de luat în seama este aspectul utilității practice a obiectului respectiv, iar un produs apicol ar putea fi cel mai potrivit dar pentru a face o bucurie celui de lângă tine, dar în același timp de a-i arata ca ții la el și la sănătatea lui.

La Apidava ai la dispoziție o gama întreagă de produse ale stupului, astfel ca poți găsi ceva potrivit pentru fiecare persoana dragă și pentru fiecare situație în parte.

apidava

 • 42
 •  
 •  
 •  
 •  

1 Comment on "Apidava – cadouri dulci cu aroma amintirilor de Crăciun"

 1. Numai bunătăți.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*