Dulce copilărie! Ciocolată fără zahăr de la Sweeteria, cadoul perfect de 1 iunie

dulce fara zahar - ciocolata sweeteria
Share the joy
 • 71
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Dulce copilărie! Ciocolată fără zahăr de la Sweeteria, cadoul perfect de 1 iunie

Nu este nimic mai minunat decât să fii parte din bucuria celor mici, oferindu-le cele mai frumoase jucării și cele mai bune dulciuri, ori de câte ori se ivește ocazia. Pentru că în curând va fi 1 Iunie și dulciurile sunt prima opțiune în acest caz, astăzi vreau să va vorbesc despre cele mai delicioase și sănătoase: noua gamă de ciocolate Sweeteria.

Produsele Sweeteria au nenumărate calități: sunt absolut delicioase, parfumate, savuroase, frumoase și sănătoase, însă cea mai importantă calitate este că sunt preparate fără zahăr, așadar sunt apte pentru diabetici, având un indice glicemic scăzut, iar unele sortimente nu conțin nici gluten, nici lactoză.

ciocolata sweeteria

Fără zahar adăugat, cel mai sănătos dulce de … păpat

Principala sursă dulce Sweeteria este stevia. Stevia este ca sa zicem asa… regina Sweeteria, oferind o alternativă sănătoasă dulciurilor tradiționale. Un îndulcitor natural extras dintr-o plantă cu frunze verzi și dulci, stevia rebaudiana este folosită în mod tradițional în America de Sud, însa a cucerit întreaga lume cu dulceața ei.

Stevia este între 30 și 45 de ori mai dulce decât zahărul, astfel încât poate servi la îndulcirea deserturilor fără a utiliza zahăr. Nu are niciun impact asupra nivelului glucozei din sânge, de fapt, ajută la controlul și chiar la reducerea acestuia, deci este o alternativă foarte bună la zahăr dacă avem diabet .

Un antioxidant de excepție, această plantă mai este folosită pentru a face infuzii sau pentru a prepara ceai. Stevia rebaudiana are însă mai multe utilizări și beneficii: pentru piele, este antibacteriană, sănătoasă pentru inimă, potrivită pentru diabetici etc.

Stevia rebaudiana este rezistentă la căldură și nu suferă modificări chimice, de aceea Sweeteria are și bănuți de ciocolată care sunt ideali pentru rețetele noastre și îl putem pune la fiert pe foc sau în cuptor, fără probleme.

banuti de ciocolata sweeteria

Ciocolata Sweeteria se găsește în sortimente variate: ciocolată albă, cu lapte sau cu diferite procente de cacao, ciocolată simplă sau în combinații inedite: cu ceai matcha, cu fructe liofilizate sau pudre de fructe, alune, probiotice și chiar pudră de pește, bogată în Omega 3.

Dulciurile Sweeteria au un gust excepțional, de ciocolată autentică, desăvârșit de aromate, perfect echilibrate și desigur fără zahăr adăugat, ceea ce le transformă în dulciuri sănătoase, ideale pentru toți copiii.

Ciocolata Sweeteria – delicioasă și colorată ca o zi de copilărie

Din portofoliul Sweeteria fac parte multe produse, toate fără zahăr, coloranți, conservanți și fără gluten, iar noile sortimente de ciocolata fara zahar sunt atât de yumyyy.

Despre multe dintre acestea ți-am mai vorbit pe blog, astăzi însă vreau să te tentez cu noile tablete care au ieșit din laboratoarele unde sunt făcute manual, lucrate în serie mică, pentru a fi mereu proaspete. De altfel cad vei da comanda pe site, poți observa ca este afișat un număr destul de mic de ciocolate disponibile.

Ciocolată albă Sweeteria cu ceai Matcha si Zmeura

Ciocolata albă este preferata mea. Aici Sweeteria ne prezintă două variante. Cea cu ceai matcha și pudra de zmeură care este de o finețe greu de descris… și ciocolată albă cu bucăți de zmeură liofilizata.

Granulele vesele din zmeură sunt atât de parfumate, încât poți spune că o explozie de fructe îți atacă papilele gustative.

Ciocolată cu lapte Sweeteria

Copilul meu ar mânca fără oprire acest tip de ciocolată. Cea cu lapte, măr și scorțișoară este o noutate pentru mine. Gustul mi se pare foarte interesant, te duce cu gândul la plăcinta cu mere, dar mult mai parfumat. Bucățele de mere se simt în fiecare pătrățica, invitându-te să închizi ochii și să visezi la livezi cu mere verzi.

Ciocolata cu lapte se topește-n gură. Foarte fină, onctuoasa aș spune, este ideală pentru cei mai mici gurmanzi!

Această ciocolată este îndulcită cu nectar de agave, o noutate absolută pe piață românească.

Ciocolată amăruie Sweeteria

Ei bine, cicolată amăruie este ciocolată amăruie….:P

Obișnuim să credem că pătrățelul delicios de ciocolată se încadrează la păcate inevitabile și de neiertat care distrug toate dietele. Cu toate acestea, versiunea sa cea mai pură și cea mai sănătoasă, ciocolata amaruie de la Sweeteria, fără zahăr adăugat, grăsimi săturate, arome chimice și alte chestii artificiale, are beneficii multiple pentru sănătate nu doar îngrijește silueta. Acest lucru, adăugat la versatilitatea sa pentru a fi încorporata în rețete, îl face un ingredient foarte important și un cadou dorit de oricine.

Specialiștii recomandă consumul de până la 20 de grame de ciocolată neagră pe zi, porție care ar aduce multiple beneficii pentru binestarea organismului, iar sănătatea inimii este de departe cea mai importantă.

Pe lângă ciocolata amăruie simplă cu diferite concentratii de cacao, Sweeteria are și o variantă cu vișine care nu îți lasă nicio șansă. Din acest sortiment întotdeauna vei dori două pătrățele… sau mai multe. E atât de bună, că niciodată nu te vei opri la una.

ciocolata cu visine ara zahar

Sweeteria – locul unde domnește ciocolata!

În concluzie… chiar dacă am vorbit de multe ori despre Sweeteria, nu puteam să nu vă invit să oferiți un dulce sănătos copiilor voștri pentru acest 1 Iunie. La Sweeteria ciocolata este venerată, are parte de ingrediente premium, este prelucrată cu dragoste de mâini muncitoare până devine un produs care împarte dragoste, dulce fără zahăr și gust bun fără calorii. Iar acest lucru o transforma în cadoul perfect!

ciocolata sweeteria

 • 71
 •  
 •  
 •  
 •  

Be the first to comment on "Dulce copilărie! Ciocolată fără zahăr de la Sweeteria, cadoul perfect de 1 iunie"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*