Dormitoare matrimoniale, 5 idei seducătoare pentru nopți odihnitoare… și nu numai

Dormitor Toulouse
Share the joy
 •  
 •  
 •  
 • 3
 •  
 •  

Dormitoare matrimoniale, 5 idei seducătoare pentru nopți odihnitoare… și nu numai

Dormitorul este camera cea mai plăcută dintr-o casă, locul unde domnește atmosfera de odihnă și totul te îmbie la liniște și confort. Astăzi vreau să îți prezint 5 dormitoare de la KALENDA care mie îmi plac foarte mult și te rog să mă ajuți să îmi aleg unul pentru casa mea.

La KALENDA am găsit câteva dormitoare cu design original și piese de mobilier moderne care vă vor impresiona. Sunt conștientă că fiecare dintre noi are propriile idei despre decorarea și mobilarea dormitorului, dar ceea ce dorim cu toții este o mobilă de dormitor de calitate, frumoasă și funcțională.

Prin urmare, dacă dorim să schimbăm mobila de dormitor trebuie să acordăm atenție detaliilor astfel încât totul să fie cât se poate de confortabil, plăcut și bineînțeles modern.

Pentru a vă simți confortabil în orice spațiu, trebuie să vă gândiți mai întâi la stilul pe care îl doriți astfel încât designul restului casei să se potrivească cu noul mobilier și decorațiuni de tot felul .

Dormitorul este un sanctuar al liniștei, un loc plăcut și revigorant în care să vă „reîncărcați bateriile” iar o mobilă calitativă pentru dormitor va completă senzația de bine-stare care ar trebui să pună stăpânire pe noi când pășim în liniștea acestei încăperi.

Byron mobilă de dormitor de la kalenda

Dormitorul Byron este prima opțiune. Mi-a plăcut de când l-am văzut. Colțurile rotunjite, albul strălucitor al fonturilor din MDF, armonios împletit cu nuanța elegantă a lemnului natur, au făcut această mobilă dormitor să urce în topul preferințelor mele.

De altfel din oferta kalenda fac parte și alte module asemănătoare, astfel încât poți adăuga piese de mobilier pentru a crea un spațiu adaptat nevoilor tale.

Dormitor Byron

Dormitor Toulouse

Aceasta mobilă dormitor m-a atras pentru că are un spațiu generos de depozitare. Dulapul de dimensiuni considerabile poate înlocui cu succes un dressing iar sertarele care se glisează sub somieră și noptierele masive, transformă această mobilă de dormitor într-una aptă pentru spații largi.Dormitor Toulouse

Dormitor Kent

Kent are toate calitatile de mobilă calitativă pentru dormitor desăvârșit. Un model clasic ce imită lemnul masiv cu piese mari și generoase este un dormitor care invită la sieste lungi în după-amiezi târzii. Mi-au plăcut foarte tare patul și comoda. De altfel în dormitorul meu micuț din apartamentul cu 2 camere nu ar putea găzdui toată garnitură, dar la kalenda.ro puteți găsi foarte multe dormitoare modulare pe care să vi le desenați singuri pentru a se integra perfect în spațiul disponibil.

Va doriți un dormitor de vis? Un pat larg cu o saltea confortabilă, o comodă cochetă și un dulap încăpător? Aceste dormitoare de la KALENDA par să aibă toate proprietățile și calitățile unei mobile de dormitor perfectă.

Întrucât camera de dormit este una dintre cele mai intime și private camere ale casei noastre, dormitorul ar trebui să fie un loc care ar trebui să reflecte și preferințele individuale ale fiecăruia dintre noi, pentru a crea mediul ideal care ne permite să ne bucurăm de un somn fericit și liniștit.

Cel mai important element din dormitor este patul. În timpul somnului ne punem în poziții neobișnuite, deci este important să alegem un pat confortabil, asadar trebuie să selecționăm cu mult calm.

Dimensiunile paturilor dormitoarelor KALENDA sunt pentru ca fiecare membru al cuplului să își găsească liniștea și confortul fără a deranja perechea.

Dormitor Kent

Dormitor Lines

Minimalist, elegant , modern, o mobilă de dormitor pentru o pereche nonconformistă. Pentru piesele de mobilier a dormitoarelor moderne, combinația de culori neutre aduce o notă sofisticată încăperii.

Pe de altă parte, culoarea albă poate fi utilizată pentru așternut și pentru perdele. În acest fel puteți combina culorile simple cu albul imaculat și diverse accesorii colorate.

Acesta este motivul pentru care acest stil este potrivit pentru camerele mai mici. Pentru că într-un spațiu de dormit stilul și modernitatea sunt lucruri care nu ar trebui să fie ratate niciodată încăperea dedicată nopții și odihnei ar trebui să le permită celor care o locuiesc să se bucure de stilul și designul acestei mobile elegante.

dormitoare de la KALENDA

Dormitoare de la KALENDA

Aici nu vă povestesc despre un dormitor anume, însă mă încântă ideea de a alege doar acele piese de mobilier care sa se potrivească nevoilor mele. De exemplu as alege un pat mare și două noptiere mici sau aş cauta un dulap care sa se potrivească pe hol.

Portofoliul KALENDA include colecții individuale de mobilier realizate în diferite stiluri. Atenția și pasiunea pentru design interior face ca oferta acestora să se schimbe în mod constant, aducând după sine promoții și oferte de neegalat.

Piesele de mobilier produse în Polonia se vând în peste 50 de magazine partenere, astfel că puteți beneficia de asistenţă pentru a crea un dormitor de vis.

In Suceava magazinul KALENDA se află langă Mall, fapt care îmi facilitează accesul și ma plimb adesea printre dormitoarele spectaculoase, visând cu ochii deschiși la locul în care să lenevesc în serile friguroase de iarna.

Îți plac alegerile mele? Ce mobilă de dormitor din oferta KALENDA te atrage?

 •  
 •  
 •  
 • 3
 •  

1 Comment on "Dormitoare matrimoniale, 5 idei seducătoare pentru nopți odihnitoare… și nu numai"

 1. Modelele alese de tine sunt foarte frumoase, dar ar trebui sa avem spatiul si bani pentru a ni le permite.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*