Sărbătoriți Crăciunul cu angajații dvs. oferiți-le un cos de craciun

cos de craciun
Share the joy
 • 48
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Sărbătoriți Crăciunul cu angajații dvs. oferiți-le un coş cadou

Primii fulgi și-au făcut deja apariția, iar magazinele au îmbrăcat straie de sărbătoare. Cu totii suntem in cautare de surpriye pentru cei apropiati iar un cos de craciun mi se pare cea mai adecvata idee.

Arome delicioase de scorțișoară și vanilie învăluie subtil luminițele atârnate deja pe străzile orașelor. Crăciunul e aproape, în curând colindele și parfumul de cetină verde ne vor umple de bucurie aducând speranța în sufletele noastre.

Crăciunul aduce fericire tuturor, copii și adulți deopotrivă, cu toţii ne bucurăm de această sărbătoare creștină și darurile primite sau oferite.

Pentru mine a fost întodeauna dificil să cumpăr un cadou de crăciun pentru cunoştinţe sau prieteni. Niciodată nu poţi fi sigur dacă parfumul pe care îl alegi este potrivit sau nu greşeşti mărimea la camaşă sau jachetă sau dacă îi plac bibelourile… De aceea în ultimul timp cumpăr pentru cei dragi şi nu numai, câte un coș crăciun.

Prima dată am primit un coș de crăciun de la biroul unde lucrăm. Am rămas surprinsă de varietatea produselor, dar și de eleganța gestului șefei mele.

Crearea unui mediu de lucru plăcut este esențială pentru îmbunătățirea productivității unei companii. Când aveți nevoie să demonstrați angajaților sau celor dragi prețuirea voastră, cea mai bună idee de cadou în preajma sărbătorilor este să oferiți cadouri de Crăciun angajaților. Poate părea simplu la prima vedere, însă cum nimeni nu cunoaște în cele mai mici amănunte preferințele angajaților, cu un coș crăciun nu ai cum să dai greș. Imaginați-vă surpriză și bucuria tuturor când vor primi un coș crăciun magnific cu produse de calitate superioară. De la debonaire poți cumpără cele mai fine și elegante cadouri de Crăciun pentru angajați câte un coș de crăciun cu tot felul de bunătăți, iar pentru familie… tot un coș de crăciun, căci cu un astfel de dar nu ai cum să dai greș.

Comod și practic, comanda se poate face on-line sau pe mail, unde poți alege cadouri pentru crăciun în tihnă, departe de aglomerația magazinelor. Poți alege ciocolată fină, vinuri delicate sau dulciuri tradiționale. Astfel aveți ocazia de a arăta cât de importanți sunt acești oameni, cucerindu-le inimile cu acest detaliu unic.

Un coș de Crăciun este darul perfectcos de craciun

Cel mai bun mod de dărui un cadou perfect este de a oferi ceva care este util, special și care permite să sărbătorim cu cei dragi. Debonaire oferă o gamă largă de cadouri pentru Crăciun exclusiv pentru companiile care vor să facă o bucurie angajatilor.

Sărbătoriți Crăciunul cu angajații dvs.

Într-un coș de Crăciun se ascunde dorința de a împărtăși ceva special. Sărbătorirea Crăciunului este ceva ce merităm cu toții și datorită acestor cadouri crăciun veți putea transmite angajaților dvs. emoția și sentimentul că le sunteți aproape.

Coşurile cadou sunt alegerea ideală, atât pentru sărbătorile religioase cât şi pentru oricare altă ocazie. Indiferent de sărbătoare, cei dragi, prietenii, colaboratorii sau angajaţii vor fi impresionaţi de un dar ce constă într-un coş cu produse de lux: plin cu ciocolată de calitate, praline fine, cafea aromată, cozonac tradiţional, alături de un vin alb sau roşu.

Indiferent dacă doreşti cadouri crăciun pentru angajați sau pentru colaboratori cu un coș crăciun nu vei da greș. La debonaire.ro poți alege ce tip de cadouri vrei tu. Pentru doamne, domni, copii ai angajaților, parteneri sau angajați, precum și compoziția coșurilor cadou, după buget sau după preferințe.

*Produsele de pe site-urile debonaire.ro se adresează exclusiv firmelor. Pentru toate tipurile de comenzi se încheie contract și se emite factură fiscala.

Termenul de livrare a comenzii este de 48 ore după confirmarea acesteia, iar transportul este gratuit, conform termeniilor și condițiilor afișate pe site.

Tu ce cadouri oferi angajaţilor în acest an? Debonaire.ro are darurile perfecte, cate un cos cadou craciun nu trebuie decât să le comanzi.

 • 48
 •  
 •  
 •  
 •  

2 Comments on "Sărbătoriți Crăciunul cu angajații dvs. oferiți-le un cos de craciun"

 1. Cred ca sunt putini angajatori care ofera de sarbatori un cos cu produse. Unii prefera sa dea premii ca angajatul sa-si ia ce-i place.

 2. Ar fi un cadou frumos.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*