Turcia si plajele sale de turcoaz

turcia antalya alanya
Share the joy

Turcia si plajele sale de turcoaz

Atat de aproape de tara noastra si atat de fascinanta incat este si pacat sa nu mergem macar intr-o vara in Turcia sa vizitam plajele intinse pe zeci de kilometri si imensele complexe hoteliere pe care la gasim cu sutele, in regiuni cunoascute precum Kemer, Analya sau Kusadasi.

Turismul in aceasta tara a luat amploare mai ales in ultimul deceniu, plajele insorite fiind pline zi de zi cu turisti din toate colturile lumii, pe toata perioada sezonului estival. In aceasta zona agentiile de turism de intrec cu oferte care mai de care mai tentante si mai avantajoase asa ca daca ar fi sa cautam un loc la un hotel bun pentru vara viitoare probabil ca am gasi dupa multe cautari. Oamenii s-au obisnuit sa iei faca rezervari din timp, ceea ce numim Early-booking, fie din frica ca nu vor mai gasi in primavara locuri fie pentru ca dupa sarbatorile de iarna bugetul va fi mai limitat si posibil insuficient pentru un sejur.

Va puteti scoate aceste griji din minte cu agentia SmartTours  are va sta mereu la dispozitia dumneavoastra cu cele mai bune oferte pentru vacante Turcia, in cele mai frumoase zone, la cele mai bune hoteluri, la pretul dorit. Dar lasand la o parte banii, cu toate atractiile turistice de aici si lucrurile interesante pe care le-am putea descoperi merita un buget pe masura asa ca mai bine asteptam si ne planificam un sejul Last Minute.

Sa luam de exemplu regiunea Kemer aflata pe tarmul Marii Mediterane ale carei plaje sunt insorite pentru mai bine de 300 de zile pe an, cu temperaturi crescute, perfecte pentru a face plaja. Culorile de pe plaja se schimba constant de la auriu la albastu si pana la verde, datorita padurilor de pini din apropiere. Conditiile de pe aceste plaje sunt impecabile, fiind in permanenta curatate de angajatii hotelurilor care le detin pentru ca turistii sa aiba la dispozitie cele mai bune conditii. Mai prejos nu este nici regiunea Kusadasi, situata pe malul Marii Egee care ne ofera acelasi spectacol de culori si plaje impecabile. O vacanta aici este recomandata oricui doreste ceva de calitate si de neuitat.

1 Comment on "Turcia si plajele sale de turcoaz"

  1. Nu am ajuns in Turcia dar mi-ar place sa-mi fac un concediula malul Marii Mediteraniene.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*