Mobila dormitor la comanda, solutia ideala pentru dormitoare de vis

mobila dormitor la comanda
Share the joy

Mobila dormitor la comandă, soluția ideala pentru dormitoare de vis

Acasă reprezintă cel mai preţios loc a multora dintre noi. Locul unde petrecem timpul cu cei dragi, unde suntem fericiţi şi liniştiţi, acasă este căminul la care visam toată viaţă.

Când vine vorba de decor şi interioare însă, acestea trebuie să reflecte întocmai personaliatatea tuturor celor ce locuiesc în casă, fiind în acelaşi timp moderne, funcţionale şi cel mai important, perfect integrate în spaţiu de locuit.

Designul interior al unei case este foarte personal şi reflectă interesele şi gusturile familiei. Interiorul şi decorarea camerelor sunt importante din punct de vedere estetic, dar adaugă şi acea atingerea specială a proprietarului. Acest aspect este foarte relevant în toate zonele casei, dar cu siguranţă dormitorul este unul dintre camerele principale, cel care reflectă cel mai mult caracterul şi personalitatea celui ce doarme acolo, de aceea mobila dormitor la comandă este cea mai potrivită opţiune.

Mobila dormitor la comanda accentuează frumuseţea camerei, oferind funcţionalitate maximă în timp ce creează un abient plăcut si intim.

Confortul si imaginea mobilierului la comanda nu poate fi înlocuit cu cel care se găsește în magazinele de bricolaj pentru simplu motiv ca cel la comanda se adaptează și integrează perfect în spațiul pe care îl ocupă.

Dormitorul este considerat cea mai dorită cameră a casei pentru un motiv simplu: este singurul loc din casă care ne oferă pace şi linişte. Este un spaţiu personal, locul unde te poţi regăsi, unde te poţi ascunde şi visa.

Prin urmare, este foarte important ca interiorul dormitorului să respecte gusturile şi preferinţele persoanei care îl foloseşte şi cel mai simplu mod de a face acest lucru este să alegi un dormitor la comandă.

mobila dormitor

De ce să alegi mobilă de dormitor la comandă

Una dintre principalele probleme când decorăm dormitorul nostru este lipsa de spaţiu, mai ales dacă locuim la bloc. În decorarea camerelor mici, inventivitatea şi creativitatea sunt cele mai importante pentru a şti cum să profităm la maximum de metri pătraţi pe care îi avem la dispoziţie. Pentru a obţine dormitorul viselor noastre o mobila dormitor la comanda este răspunsul la orice întrebare.

Ce stil dormitor ar trebui să aleg?

La această întrebare răspunsul îl găseşti în inima ta, eu îţi voi descrie câteva stiluri cu menţiunea că fiecare îl alege pe cel care i se potriveşte. Specialiştii ne sfătuiesc să nu mixăm aceste stiluri dacă vrem o imagine armonioasă şi sofisticată.

Dormitor în stil modern

O casă frumoasă ar trebui să aibă un dormitor minunat cu mobila dormitor moderna, în ton cu tendinţele actuale. Proiectarea unui dormitor cu stil modern nu a fost niciodată atât de uşor. Dormitorul contemporan are nevoie de o expresie a creativităţii, alături de stil şi elegantă.

Mobilă dormitor modernă este un factor foarte relevant pentru dormitoare de vis. Volumul de spaţiu disponibil obţinut cu ajutorul mobilei făcută la comandă este maxim, faţă de orice alt tip de mobilă modulară, pentru că în cazul în care alegeţi să faceţi o mobilă dormitor la comandă, această va fi astfel proiectată încât să profitaţi de fiecare centimetru util.

Am găsit un magazin care comercializează dormitoare la comandă Bucureşti, unde sunt cele mai frumoase piese de mobilier sofisticat şi multifuncţional care vor economisi spaţiu şi vor oferi o imagine de vis locului unde va odihniţi. Mobila lucioasă, din materiale acum la modă, va sublinia fiecare rază de lumina reflectând bucuria şi liniştea acestei încăperi.

Dormitor în stil clasic

Un dormitor clasic este uşor de proiectat, deoarece decorarea şi alegerea culorilor sunt foarte simple. Începe prin proiectarea unui pat elegant cu tapiţerie şi stil clasic. Alegem culori şi modele tradiţionale precum şi accesorii şi decoraţiuni clasice.

Dormitor în stil minimalist

Dormitorul minimalist utilizează un minim de mobilier şi accesorii pentru a aduce o nuanţă curată şi elegantă decorului. Acest stil funcţionează excelent cu un pat elegant şi o canapea auxiliară. Culorile pastelate adaugă o notă de lux încăperii.

Dormitor în stil mediteranean

Dormitorul în stil mediteranean are culori intense, cu forme artistice sofisticate tipice zonei mediteraneene. Alegeţi accesorii, cum ar fi lămpi şi baldachine, pentru a adaugă splendoarea camerei. Un dormitor spaţios în acest stil include, de asemenea, un fotoliu sau o canapea, precum şi un contrast de culori pentru a evidenţia frumuseţea camerei.

mobila dormitor

De unde cumperi dormitoare la comanda Bucuresti

Astăzi sunt foarte multe ateliere de mobila la comanda însă trebuie sa învățăm sa alegem calitatea în locul prețului mic. Canturile ABS nu se pun cu fierul de călcat iar PAL-ul de proasta calitate duce la experiente negative.

Dacă doriți amenajări ingenioase și de calitate magazinele Unican din București și Constanţa vă oferă piese unice, din materiale de cea mai buna calitate, croite exact pe gusturile și nevoile tale, pentru ca tu sa te bucuri de un somn liniștit și vise frumoase în cele mai luxoase dormitoare la comanda.

Unican oferă soluția completă pentru casa ta. De la proiectare mobila comanda pana la transport și instalarea mobilierului.

Tu ce tip de dormitor ai?

3 Comments on "Mobila dormitor la comanda, solutia ideala pentru dormitoare de vis"

  1. Eu ar trebui sa imi schimb dormitorul si nu stiu ce sa aleg.

  2. Pentru casa as alege dormitorul in stil mediteranean <3

  3. Am un apartament cu camere foarte mici asa ca toata mobila e facuta pe comanda ca sa am spatiu cat mai mult.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*