DIY montaj pe perete sticker fosforescent , I love Paris

Share the joy
 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

DIY montaj pe perete sticker fosforescent , I love Paris

Acum ceva vreme am cumpărat de le CNDirect.com doua stickere de perete. Un sticker care promitea ca noaptea va fi fosforescent și unul House rules care la noi are un preț destul de piperat.

sticker perete

Am plătit pe ambele stikere aproape 70 de lei, cu tot cu transport. Adică cam 35 lei pe fiecare. Au venit la posta vamala, unde nu am plătit nici o taxa în plus. Ba m-au întrebat si ei de unde sunt și le-au admirat intens mirându-se ca am dat atât de puțin pe ele.

Plata am făcut-o via PayPal, extrem de simplu și rapid, fără sa introduc date bancare si alte date personale.

Astăzi va arat cu mândrie cat de frumos e stickerul fosforescent. Chiar dacă am fost puțin mâhnită ca a ajuns sifonat, pe perete nu se observa. S-a lipit perfect, fără cute. In plus este autocolant din vinil , care se poate muta o data.

stickerDIY montaj pe perete sticker

Așadar se da una bucata perete alb, care trebuie personalizat cu stil 🙂 . Stickerul vine rulat, în air Bubble Bags . De fapt dacă iei mai multe, mai bine, pentru ca astfel se protejează mai bine și nu se sifonează, în plus pe acest site la mai multe bucăți cumpărate se face reducere. 

Autocolantul este ambalat în folie protectoare , foarte rezistenta, a trebuit sa o tai cu foarfecele, util mai apoi in tăiatul autocolantului și pregătirea parților din care e format desenul.

stickere perete

Pentru început am șters peretele cu o cârpă umeda. Chiar dacă varul e relativ nou, se îndepărtează praful pentru a obține o aderenta maxima. Se mai poate lipi pe dulapuri din PAL sau uși de sticlă, oglinzi, etc. , întotdeauna curățind mai întâi suprafața.

Apoi am tăiat stickerul cu grija, împărțindu-l pe zone.

sticker

Am măsurat peretele și am marcat unde voiam sa îl pun. De fapt am făcut un mic semn cu un creion, doar unde venea vârful turnului. De acolo am „desfășurat” … lucrările.

sticker perete

Cu ajutorul unei cârpe de bumbac, am trecut peste suprafața lui, lipindu-l de perete. Apoi am pus sticker starbucata cu bucata refăcând întreaga scena. Nu am respectat întocmai desenul, de fapt pe instrucțiuni scrie ca bucățile pot fi așezate după pofta inimii. Nici mesajul de dragoste nu l-am mai pus. Are locul rezervat în alta parte.

Avionul si astrele cerești le-am lipit ultimele.

Chiar dacă nu am avut ajutoare, a fost distractiv si incitant. Modelul este superb și chiar strălucește în întuneric. Eu l-am pus în camera copilului, sa aibă o priveliște frumoasă noaptea, o panoramă asupra Parisului.

Pe site sunt mai multe modele, super ieftine si frumoase. Într-o postare viitoare va voi arata celalalt sticker, care se montează un pic mai complicat.

IMG_20160521_161541 DSC03665

 

Update: Mi-am petrecut noaptea admirând Parisul.. îmi pare foarte rău ca nu am un aparat de fotografiat performant sa va arat minunăția.

sticker

Părțile care sunt fosforescente sunt lucioase, restul fiind mat. Astfel ai impresia ca sunt aprinse luminile în spatele ferestrelor micuțe.

Chiar e impresionant :)).

 

 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  

Leave a comment

Your email address will not be published.


*