Ziua buna se incepe cu o cafea buna

expresor boabe cafea
Share the joy

Ziua buna se incepe cu o cafea buna

Ce ar fi diminetile fara cafea? Ce ar fi o bucatarie fara aroma inconfundabile si fina a cafelei fierbinti?
Cafeaua este o bautura foarte complexa, gustul ei difera enorm de la un mod de preparare la altul, astfel o cafea fiarta in ibric este foarte diferita de o cafea facuta la  esspresor .
Pasiunea oamenilor pentru cafea este imensa, iar consumul delicioasei licori creste de la un an la altul dar, oare nu se intampla acest lucru pentru ca modalitatea de preparare este tot mai buna? Mie imi place sa cred ca da… Candva savuram o cafea facuta pe nisipul fierbinte… nicaieri parca nu era mai buna… astazi nu asi renunta la cafeaua pe care o beau la birou facuta pe moment la  esspresorul Exprelia Evo  nici pentru cel mai fierbinte ibric din lume..

  • Si cum sa renunti la ea cand are 2 sisteme separate de încălzire pentru a furniza atât cafea optimă, cât şi temperaturi de spumare a laptelui, acest espressor Saeco complet automat garantează de fiecare dată performanţă profesională şi viteză.
  • Puteţi prepara cât de multe băuturi latte macchiato şi cappuccino doriţi, una după alta şi fiecare la fel de bună ca cea precedentă, fără aşteptare, in plus este prevăzut cu sistemul patentat de amplificare a stratului de cremă şi a structurii cafelei.
  • Acest buton, amplasat convenabil pe gura de scurgere a aparatului, vă permite să reglaţi fin contra presiunea, schimbând stratul de cremă şi structura cafelei dvs. espresso.

Încercaţi-l şi aflaţi-vă gustul preferat.O cafea autentica, cu toata aroma in ceasca… nu poate fi decat una facuta cu un astfel de aparat, iar partea cea mai buna este ca acum putem sa la cumparam din magazine profesionale, care se ocupa doar de gustul cafelei noastre. In expresor punem boabele de cafea , apa si dupa caz lapte si avem la dispozitie un specialist in prepararea cafelei 24 de ore p zi…

Pentru cei ce iubesc cafeaua buna si cele mai bune aparate, cu garantia Philips, a unui lucru bun facut, la acest likn va las o reteta de jeleu de cafea, numai bun de savurat…

retete cu cafea

Be the first to comment on "Ziua buna se incepe cu o cafea buna"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*