Îngrijirea pielii cu produse cosmetice naturale pe bază de ingrediente apicole Apidava

cosmetice naturale pe bază de ingrediente apicole Apidava
Share the joy

Îngrijirea pielii cu produse cosmetice naturale pe bază de ingrediente apicole Apidava

Anul acesta vara a întârziat foarte mult și a durat ceva până a ajuns, vremea tatonându-ne săptămâni întregi cu temperaturi nehotărâte. Acum că este deja aici, iar luna vacanțelor este în toi, cred că picioarele noastre merită toată atenția. Pentru mine, ce mai mare mare plăcere și cea mai așteptată zi este când merg la plajă sau la piscină pentru a petrece timpul liber și a mă răcori în orele toride.

Iar dacă există o parte a corpului care iese cel mai tare în evidență vara, acestea sunt picioarele. În acest sezon sunt mai expuse privirilor și razelor soarelui, precum și la alți factori externi care pot perturba echilibrul și frumusețea lor. Prin urmare, îngrijirea pielii picioarelor devine deosebit de importantă.

Pielea este haina noastră cea mai de preț, o barieră care ne protejează împotriva microorganismelor și împiedică ca factorii externi să lezeze corpul. Din acest motiv, este important să păstrăm pielea hidratată și să avem grijă de ea astfel încât să nu-și piardă calitățile care ne țin departe de probleme.

Poate avem grijă corect de pielea noastră sub duș și imediat după aceea, ne îngrijim cu atenție tenul, dar de pielea picioarelor și călcâielor cu siguranță uităm adesea.

Produse cosmetice naturale pe bază de ingrediente apicole Apidava

Pentru că am primit câteva unguente cu ingrediente apicole de la Apidava, astăzi m-am gândit să vă vorbesc despre ele și despre beneficiile pe care le au asupra pielii noastre.

Totodată vara picioarele noastre suferă mai mult, din moment ce sunt expuse aproape tot timpul în aer liber, la căldură și la mersul desculț. Marginile piscinelor, clorul, nisipul, pietricelele plajei, excesul de căldură generat de asfaltul fierbinte, sandalele și mai ales șlapii din silicon sau plastic… toate aceste obiceiuri de vară ajung să ne deterioreze pielea picioarelor și să distrugă călcâiele.

Vara piciorul este mai liber, fără protecția încălțămintei închise și fără șosete, ceea ce favorizează apariția de bătături sau alte tipuri de rănii cauzate de frecarea pielii delicate de baretele sandalelor. Ba mai mult, pielea se deshidratează mai tare și călcâiele sunt primele care o arată.

Pielea deshidratată, subnutrită și slăbită este o atracție pentru agenții patogeni, așadar un motiv în plus să avem grijă mai mare de picioarele noastre.

Balsam de călcâie cu ceară și propolis de la Apidava

Balsam de călcâie, cu ceară de albine și propolis

Ei bine toate aceste probleme sunt eliminate de balsamul de călcâie cu ceară și propolis pe care vi-l recomand din tot sufletul. Eu mai am foarte puțin în cutie, l-am folosit de când l-am primit atât pe picioarele mele cât și pe tălpile delicate ale copilului și pe tălpile și călcâiele soțului. În plus l-am luat în vacanță pe litoral și cred că împreună cu mersul pe nisip și apa sărată a mării a făcut adevărate miracole cu pielea călcâielor mele.

Balsamul de călcâie, cu ceară de albine și propolis, este ideal pentru zonele cu piele deshidratată și crăpată: călcâie și coate. Balsamul conține și 2% camfor pentru activarea circulației periferice.

Crema pentru îngrijirea picioarelor, pe bază de miere, propolis și ceară de albine

Pe lângă faptul că stăm multe ore încălțați pentru că vremea bună ne ține mai mult pe afară, greutatea corporală este de asemenea dăunătoare pentru călcâiele noastre deoarece plimbarea și statul în picioare exercită presiune constantă pe călcâie și acestea ajung să aibă pielea crăpată, dacă nu este bine hidratata. Gleznele preiau și ele o parte din această tensiune și astfel ajungem să avem picioare obosite, umflate și dureroase și călcâie crăpate pe care încercăm să le ascundem rușinate în teniși.

Crema pentru îngrijirea picioarelor, pe bază de miere, propolis și ceară de albine, de la Apidava este ideală pentru zonele cu piele foarte uscată, ceara hrănind pielea în profunzime, iar propolisul având un rol antibacterian – esențial pentru îngrijirea corectă a picioarelor.

Apidava include în portofoliul sau o serie de produse cosmetice ideale pentru îngrijirea corectă a pielii în timpul verii: balsamul de călcâie și crema pentru îngrijirea picioarelor sunt absolute și mi-au fost de mare ajutor, oferind un altfel de îngrijire picioarelor mele. Ingredientele active naturale, net superioare altor produse, au îngrijit delicat și au hrănit pielea până în cele mai adânci straturi.

Balsam de buze cu unt de Shea

Balsam de buze cu unt de Shea

Balsamul de buze completează seria de produse cosmetice naturale pe bază de ingrediente apicole Apidava. Ideal de strecurat în buzunar, poșetă sau geantă de plajă, oferă un plus de protecție, hidratare și hrănire pielii atât de delicate a buzelor noastre.

Balsamul de buze, pe bază de ceară de albine și miere, este special conceput că un tratament intens de hidratare a buzelor.

Voi cum va îngrijiți pielea vara?

apidava

1 Comment on "Îngrijirea pielii cu produse cosmetice naturale pe bază de ingrediente apicole Apidava"

  1. Mulțumesc pentru recomandare,îmi place ce am citit despre aceste produse.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*