Cum alegem corect aparatele de ingrijire corporala

Share the joy
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Cum alegem corect aparatele de ingrijire corporala

Aparatul de ras electric este un instrument esenţial pentru cei mai mulţi bărbaţi. Dacă noi femeile putem petrece minute întregi doar pensandu-ne sprâncenele şi rasfatandu-ne obrajii sau încercând să eliminăm fire de păr imaginare, bărbaţii nu au aceeaşi răbdare şi nu vor să investească timp în îngrijirea personală. Pentru ei totul trebuie să se deruleze pe rapid înainte.

Alegerea celui mai bun aparat de ras este influenţată de mai mulţi factori, cum ar fi uşurinţă de utilizare şi de curăţare, cu fir sau fără, capacitatea de a bărbieri perfect fără să fie trecut aparatul de multe ori peste aceeaşi porţiune de piele, performanţă, fiabilitate şi bineînţeles durabilitate.

Nu este uşor de găsit cel mai bun aparat de ras potrivit tuturor nevoilor şi preferinţelor personale, de aceea dacă eşti în căutarea unui aparat electric de ras, te invit sa ramâi alături de mine să descoperim împreună câteva criterii de care sa ținem cont când ne dorim un astfel de aparat.

Cei mai mulţi bărbaţi încep să se bărbierească cu aparate de ras clasice pentru a trece treptat la aparate de îngrijire personală performante. Aparate de ras sau tuns precum cele de aici, le fac bărbaţilor noştri viaţa mai uşoară.

Cum în general tot noi femeile ne ocupăm de achiziţionarea acestora, iată câteva criterii de care trebuie să ţineţi cont atunci când achiziţionaţi un astfel de aparat.

Aparate de ras si ingrijire corp utilizabile sub dus

Fiecare persoană are un tip de păr şi o anumită sensibilitate a pielii, care face dificilă alegerea unui aparat electric de ras. Potrivit studiilor peste 60% dintre bărbaţi au recunoscut că au pielea sensibilă şi la un moment dat această le-a creat probleme. De aceea aparatele de ras clasice ar trebui excluse din această ecuaţie, cauzând iritaţii şi mâncărimi, înroșirea pielii şi chiar micro leziuni care devin dureroase şi se pot infectă.

Spre deosebire de aparatele de ras clasice, cu lama care se plimbă direct pe suprafaţă pielii, la aparatele de ras electrice, lamele nu vin niciodată în contact direct cu pielea.

Unele aparate de îngrijire corporala pot fi folosite sub dus, eliminând total frecarea şi apariţia iritatiilor. Au lame precise, capul flexibil care se mulează pe conturul corpului sau mânerul lung pentru a ajunge în locuri greu accesibile. Ba mai mult, autonomia de peste 60 minute și diferite accesorii, îngrijirea cu aceste aparate pot transforma un duș de 10 minute în echivalentul unei ședințe de îngrijire corporală la un salon.

ingrijire corporala

Dacă ştii că partenerul tău are pielea sensibilă, acest tip de aparat de ras este ideal pentru el.

Grosimea firului e păr este şi ea o provocare pentru aparatele de ras. Trebuie să ştiţi că odată cu trecerea anilor, firele de par din barbă devin mai groase, mai ţepoase şi mai dese schimbându-şi sensul de creştere sau întinzându-se mult înspre obraji sau pe gât. Firele de par pot avea diferite grosimi şi forme, variind de la o zona a corpului la alta.

Aparate de tuns

Unii bărbaţi folosesc pentru periciuni aparatele de ras în timp ce alţii preferă aparatele de tuns . Precise şi rapide, tund perfect simetric periciunii şi conturează frezura.

Tot mai mulţi bărbaţi aleg să se tundă singuri în intimitatea propiului cămin. De aceea aparatele de îngrijire personală fără fir in genul celor de aici sunt perfecte pentru cei care aleg să devină propiul stilist.

Capul rotativ la 180°, setări pentru lungime blocabile uşor de la 0 mm la 15 mm, diferite accesorii , de la pieptene până la husa impermeabilă dar, mai ales curățatul foarte ușor, în totalitate sub apa, transforma noile mașini de tuns într-un must have pentru fiecare bărbat.

Bărbatul contemporan adoră să aibă aspectul îngrijit, dar urăşte să meargă la salon , de aceea aparatele de tuns profesionale sunt la mare căutare în ultimul timp.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Be the first to comment on "Cum alegem corect aparatele de ingrijire corporala"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*