Imaginea personală, vanitate sau necesitate? Top 3 aparate de îngrijire personală de care ai nevoie

ingrijire personala
Share the joy
 • 86
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Imaginea personală, vanitate sau necesitate? Top 3 aparate de îngrijire personală de care ai nevoie

De multe ori îngrijirea personală în vederea obţinerii unei imagini impecabile şi atrăgătoare este confundată cu frivolitatea. Cu toate astea există o tendinţă tot mai accentuată de a se pune preţ pe imaginea pe care o proiectăm în jurul nostru.

Indiferent dacă mergi la un interviu pentru un loc de muncă, la o întâlnire de afaceri sau o ieşire cu prietenii, imaginea personală este prima care va avea un impact covărşitor asupra interlocutorilor, dezvăluind despre tine mai multe decât ai vrea tu să se afle, de aceea este foarte important modul în care te prezinţi în societate indiferent dacă eşti femeie sau bărbat.

Care este imaginea personală?

Dacă doamnele reuşesc să sublinieze trăsăturile chipului cu ajutorul makeup-ului şi să aleagă haine care să le scoată în evidenţă toate atuurile, impresionând prin eleganţă şi bun gust, domnilor nu le rămâne decât să investească în îngrijirea personală, pentru a dezvălui celor din jur o persoană ordonată, care pune preţ pe fiecare detaliu. Aparatele de îngrijire personală, precum cele prezentate pe acest site, vă vor ajută să obţineţi o imagine îngrijită şi naturală, fără a pierde prea mult timp şi bani.

Imaginea personală bine înţeleasă, şi de domni şi de doamne, se referă la imaginea pe care o proiectăm în jurul nostru, nu la cea pe care oglinda ne-o întoarce, trecând prin filtrele tendinţelor fashion de moment. Înseamnă „ideea” pe care ceilalţi şi-o fac despre tine doar privindu-te, pentru că imaginea personală, transmite exact cine eşti.

Felul în care transmitem informaţii despre noi trebuie să fie foarte important. În acest caz nu poţi juca un rol, trebuie să pui accent pe detalii care le vor indică celorlalţi ce fel de persoană eşti. Conform unor studii, prima impresie lăsată depinde 55% de imaginea vizuală, iar din acest procent mai mult de jumătate este dedicat felului în care îţi stă părul şi felul in care ai ingrijite mâinile.
Alte 38 de procente se îndreaptă spre limbajul corpului şi comportament, unde percepţia auditivă, tonul, timbrul şi cadenţa exprimării unor fraze banale trebuie să cucerească de la primele acorduri.

Doar 7% este prima impresie pe care o laşi din profunzimea a ceea ce spui, ceea ce nu înseamnă că trebuie să neglijăm conversaţia.

Aşadar atât pentru evenimente personale cât şi pentru cele profesionale, imaginea personală este cea care reflectă personalitatea şi felul nostru de a fi și trebuie să fie impecabilă.

O imagine personală perfectă

Nu trebuie să fii obsedat de modă pentru a obţine un look plin de farmec. Dar pentru a te afişa în societate şi pentru a obţine un feedback pozitiv, imaginea ta trebuie să fii îngrijită, să îţi alegi outfit-urile în concordanţă cu evenimentele la care te prezinţi şi să ai o atitudine degajată.

Astăzi stilurile office, smart sau casual, aduc un plus de elegantă oricărui bărbat, ce ne facem însă cu îngrijirea personală, frizura sau părul nedorit care oricât de sexy ar fi este dizgrațios ieşind de sub gulerul cămăşii?

Transmiterea unei imagini neglijente, dată de părul prea lung sau barba neîngrijită, afectează în cele mai multe cazuri. Însă puteţi avea o imagine impecabilă care transmite armonie doar având grijă de felul în care vă aranjaţi părul şi hainele pe care le purtaţi, asadar aparate de îngrijire personală precum sunt cele prezentate pe acest site vă vor fi de un real ajutor.

aparate de tuns

De ce să îţi cumperi aparate de îngrijire personală?

Cred că suntem cu toţii de acord că societatea în care trăim pune mare preţ pe imaginea individului. Imaginea degajată, cu aer voit neglijent, nu mai prinde, iar tunsoarea cu linii perfecte, barba îngrijită și frumos conturată este imaginea unui bărbat modern, apreciată oriunde.

Poti alege sa ai mai multe aparate de ingrijire personala sau doar unul care sa le includă pe toate. Eu o să enumăr doar 3 care în opinia mea sunt importante și indiferent de stilul pe care îl adopți te vor ajuta să te tunzi sau sa îți păstrezi pielea corpului fină și catifelată.

Nu o sa îți las link-uri, poți alege diferite modele de pe site-urile prezentate mai sus, însă o să subliniez câteva caracteristici care te-ar putea interesa.

Aparate de tuns pentru a crea tunsori fără nici un efort

Tot mai des întâlnim bărbaţi care investesc în îngrijirea personală, fiind foarte atenţi la toate detaliile. Astfel pentru a avea întotdeauna o frizură perfectă, domnii noştri se preocupă pentru a menţine părul şi barba în cele mai bune condiţii.

Pentru asta au apărut diverse aparate de tuns care se adaptează necesităţii fiecăruia, au nenumărate funcţii şi sunt foarte comode:

 • Lame din titan, mai dure că oţelul, care se ascut automat pentru a asigura performanţă de lungă durată şi tăiere de mare precizie,
 • Piepteni reglabili pentru a avea cele mai bune rezultate la tundere,
 • Utlizare sub apă sau să fie lavabile ori capul de tundere să fie detaşabil şi lavabil,
 • Interfaţă de comandă digitală şi ecran tactil pentru a glisa cu uşurinţă prin peste setările de lungime,
 • Funcţia Turbo amplifică automat viteză atunci când ajunge la păr des,
 • Aparatul de tuns fără fir pentru putere şi libertate maxime,
 • Accesorii suplimentare precum husă de călătorie, etc..

Aparate de ras pentru o îngrijire corporală precisă şi confortabilăîngrijire personală

Este o realitate: îngrijire estetică masculină s-a schimbat de-a lungul anilor. Astfel, astăzi puteţi găsi pe piaţă diverse produse cosmetice a căror ţintă este publicul masculin, dar şi aparate de îngrijire cum ar fi cele de ras pe corp care elimina părul inestetic, rapid şi simplu. În tendinţe este bărbatul care a încetat să mai fie lipsit de griji şi mai atent la imaginea sa, atât în ​​felul în care se îmbracă cât şi aspectul fizic.

Aparatele de ras corporale sunt cele mai fantastice aparate de îngrijire personală apărute în ultimul timp. Acest tip de aparate sunt în special proiectate pentru a elimina părul de pe corp, spre deosebire de altele asemănătoare care pot fi utilizate şi pentru bărbierit. Acestea dispun de un sistem unic de protecţie a pielii şi au în design compact pentru a putea fi utilizate atât în intimitatea căminului cât şi în călătorii.

Dacă decizi să te razi pe piept sau oriunde ţi se pare că ai par inestetic tot ce poţi face este să cumperi un aparat de ras corp care are de asemeni o mulţime de funcţii şi caracteristici.

 • În principiu toate se pot folosi sub apă, astfel în timpul duşului poţi rade rapid fiecare porţiune de piele,
 • Tunde părul în orice direcţie,
 • Are un mâner ergonomic care îl face uşor de utilizat,
 • Se curată cu uşurinţă în dus sau în afară acestuia.

Aparate de îngrijire personală cu funcție dublă

Acest tip de aparate sunt proiectate pentru un tuns precis şi confortabil. De exemplu aparatul de îngrijire corporală Philips 3000 series are un sistem pentru confortul pielii ce preia şi tunde firele de păr de diferite lungimi sau grosimi. Acesta are un un aparat de tuns integrat pe o parte şi un sistem de mulare delicat cu pielea , pe cealaltă parte.

Atunci când îţi achiziţionezi un astfel de aparat trebuie să fii atent să se adapteze cu uşurinţă liniilor corpului şi să fie simplu de utilizat.

Majoritatea aparatelor de ingrijire corporala nu sunt scumpe. De altfel achiziţia lor se amortizează în doar câteva luni de la cumpărare. Apoi poți uita de timpul pierdut cu programarea la frizerie, căci vei avea propriul frizer oricând disponibil sa îți ofere o imagine perfectă.

 • 86
 •  
 •  
 •  
 •  

11 Comments on "Imaginea personală, vanitate sau necesitate? Top 3 aparate de îngrijire personală de care ai nevoie"

 1. Imaginea conteaza foarte mult.

 2. Aluculesei Brindusa | iunie 23, 2017 at 9:01 am | Răspunde

  imaginea personala conteaza mult pentru sanatatea mentala a noastra,deci sa avem grija de noi!

 3. Philips, intotdeauna are produse foarte bune, chiar daca sunt putin mai scumpe.

 4. Barascu Violeta Ramona | iunie 23, 2017 at 10:00 am | Răspunde

  Imi place foarte mult aceasta marca desi recunosc ca nu stiam aceste produse, o sa le recomand sotului meu care sigur va fi foarte receptiv.

 5. Imaginea pe care o prezinti face totul atat pentru cat si pentru cei cu care suntem in contact.

 6. Da intr-adevar imaginea conteaza, sotul meu are o masina de tuns si se tunde singur de mai bine de 20 de ani :)))

 7. Am tot zis ca ii voi face sotului o surpriza de ziua lui si ii voi cumpara un aparat de tuns mai bun decat cel pe care il are.
  Ziua lui a trecut si i-am cumparat altceva.
  Dar nu trebuie sa fie ziua lui ca sa ii fac un cadou surpriza, nu? Mai ales ca merita!

 8. conteaza imaginea, normal, nu cred ca este cineva care neaga asta!
  sotul meu nu are masina de tuns, merge de mult la acelasi frizer!

 9. Și eu aleg mereu doar produse de la Philips. Mă împac foarte bine cu toate și sunt calitativ lucrate și mai și rezistă mulți, mulți ani.

 10. EU i-am luat sotului masina de ras. E foarte multumita de ea.

 11. Soțul meu alege aparate de tuns care au cât mai multe întrebuințări si pe care sa le folosească independent de priza. Considera ca este un mare plus sa le folosească fără fir

Leave a comment

Your email address will not be published.


*