Muschi perfect definiti cu ajutorul suplimentelor nutritive

Share the joy
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Muschi perfect definiti cu ajutorul suplimentelor nutritive

În ziua de astăzi este foarte greu să controlăm exact ceea ce punem în farfurie, de multe ori etichetele produselor nu redau fidel compoziţia alimentului, iar acest lucru dăunează enorm condiţiei fizice, antrenamentelor şi desigur rezultatelor pe care le aşteptăm, de aceea completarea dietei cu suplimente culturism, duce la o masă musculară bine definită, rezultate rapide şi de durată şi o condiţie fizică excelenta.

În sport nutriţia este esenţială, în mare parte pentru a îmbunătăţi performanţele atletice dar şi pentru a-i da corpului putere şi forţă de recuperare după exerciţii. Fiecare atlet care efectuează antrenamente şi depune eforturi de mare intensitate are nevoie de un aport crescut de proteine care să acopere necesarul de energie şi nutrienţi de care masa musculară are nevoie pentru a face faţă sarcinilor la care este expusă.

Suplimentele nutritive sunt recomandate de specialişti pentru îmbunătăţirea performanţelor şi recuperare rapidă după depunerea efortului. Industria de suplimente nutritive oferă multe produse, dar, nu toate produsele sporesc performanţele atletice şi nu toate produsele sunt adecvate tuturor.

muschi

În primul rând, este important să ne fixăm foarte clar obiectivul, apoi să ne adaptăm stilul de viaţă, să urmăm cu stricteţe programul antrenamentelor si să alege suplimentele care se potrivesc cel mai bine nevoilor noastre.

De exemplu, unii sportivi doresc să crească sau să menţină masa musculară cât mai rapid, pentru aceștia sunt potrivite shake-uri și suplimente culturism. Alţii caută să întârzie debutul oboselii şi sporească rezistenţă fizică la efort prelungit, sau pur şi simplu se caută recuperarea organismului după antrenament sau obținerea siluetei mult râvnite.

Desigur este important să reţineţi că cele mai multe dintre obiectivele pot fi atinse doar cu un regim alimentar echilibrat, structurat şi personalizat pentru scopul pe care îl urmăreşti.

Pentru mușchi bine definiți este nevoie de o dieta săracă în grăsimi și carbohidranti dar cu o concentrație mare în proteine. In acest caz sunt de un real ajutor diferite suplimente culturism, special create  sa respecte exact raportul de nutrienți necesari creșterii și definirii masei musculare.

Pentru slăbit sunt necesare suplimente care să conțină compuși speciali, cum sunt acizii cetonici de exemplu, care vor duce la o ardere accelerata a grăsimilor.

Aminoacizii sunt necesari pentru refacerea organismului după antrenamente.

Este dificil ca aceste substanțe nutritive sa fie oferite organismului doar din alimentație, de aceea suplimentele nutritive sunt absolut necesare pentru obținerea rezultatelor dorite.

 

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Be the first to comment on "Muschi perfect definiti cu ajutorul suplimentelor nutritive"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*