Pregateste-te de vacanta in 2 pasi simpli, remodelare corporala LPG si epilarea definitiva

Share the joy

Pregateste-te de vacanta in 2 pasi simpli, remodelare corporala LPG si epilarea definitiva

Noi femeile, suntem întotdeauna în căutarea frumuseţii eterne. Viaţa noastră pare să fie o cură de slăbire perpetuă, un maraton al înfrumuseţării… nici bine nu ieşim de la epilat că trebuie să mergem din nou, unele tratamente cosmetice le suportăm cu stoicism şi tot aşa fără să ne plictisim vreodată.

Voi care mă urmăriţi, ştiţi că vă povestesc adesea despre îngrijire personală, vă dezvăluiesc secrete pe care le aflu şi vă învăţ unele trucuri.

De asemeni ştiţi că probez tot ce mi se pare interesant apoi vin să va povestesc şi vouă.

Sincer , cred că le-am încercat cam pe toate şi întotdeauna vreau să cunosc ceva nou.

După ce am devenit mamă şi unele kilograme s-au încăpăţânat să nu mai plece, am probat diete peste diete. Am început cu chinuitoarea dietă daneză cu un minim…. minim de calorii şi dietă Rina şi chiar dieta Duncan despre care am auzit atâtea lucruri bune.

Câteodată apăreau rezultate dar, erau de scurtă durată şi întotdeauna urmate de efectul bumerang.

Apoi am mai încercat câteva pastile miraculoase dar, acestea nu au avut nici măcar efectul curelor de slăbire. Ore la sala de gimnastică, bicicletă statică, meniuri bazate doar pe salate şi ceaiuri ajutătoare şi multe altele.

Odată cu înaintarea în vârstă metabolismul devine mai leneş , astfel că toate aceste metode dau rezultatele lor dar, foarte rar, cu mare greutate şi în timp îndelungat.

Ce ne facem totuşi cu celulita sau cu grăsimea aşezată în locurile cele mai vulnerabile?
Răspunsul l-am găsit tot eu după ce am căutat îndelung o metodă care să dea rezultate cu adevărat. Este vorba de un tratament revoluţionar, care acţionează prin activarea mecanică a lipolizei cu ajutorul unui aparat complex de remodelare corporală.

LPG Cellu M6 Bucureşti , pentru doamnele din această zonă, este spre deosebire de liposucţie chirurgicală sau cu laser, un tratament non-invaziv, total nedureros dar, cu aceleaşi rezultate uimitoare. Masajul efectuat de rolele aparatului îţi dau o stare de bine şi o senzaţie plăcută. De fapt, unul dintre numeroasele aplicaţii ale acestui tratament este bunăstarea corporală, contribuind la relaxare şi eliminarea stresului. Tehnică are rezultate fantastice în:

circulaţie

îmbunătăţeşte oxigenarea ţesuturilor.

retenţie de lichide

efectuează un drenaj limfatic al sistemelor de circulaţie şi limfatice venoase care sunt reactive.

coajă de portocală si celulită

celulita este redusă considerabil, aspectului pielii fiind îmbunătăţit vizibil încă de la primele şedinţe, pielea devine netedă și catifelată.

eliminarea grăsimilor

se realizează distrugerea grăsimilor , localizate în straturile profunde şi eliminarea lor pe cale naturală

Dar beneficiile remodelării corporale LPG nu se opresc aici ci ajută şi la ameliorarea senzaţiei de picioare obosite, refacere postnatală, fizioterapie uşoară sau recuperare musculară în cazul accidentelor sportive.

Durata unei şedinţe este cuprinsă între 30 şi 45 minute şi este efectuată de către un specialist care plimbă dispozitivul pe corpul nostru îmbrăcat într-un costum special.

Vă întrebaţi de ce vedetele arată veşnic atât de bine? Tratamentul de remodelare corporală LPG, este răspunsul.

Şi dacă tot am vorbit de celulită şi piele de portocală, hai să vorbim şi despre epilat. Eu personal îl urăsc. Epilatul clasic, cu ceară sau chiar cu un aparat electric, cu pensete , este oribil. Doare, irită şi părul pare să revină pe poziţii exact în ziua în care trebuie să mergi la plajă.

De aceea consider că epilarea definitivă este cea mai bună opţiune. Doamnele mele, care locuiţi în capitală, găsiţi aici o locaţie nemaipomenită, unde personalul calificat va avea grijă de voi, cu dăruire şi pricepere.

O epilare definitiva  la un salon select din sectorul 6, e acum la îndemâna voastră. Acolo aveţi un centru exclusiv pentru doamne, unde vă puteţi relaxa într-un cadru intim și puteți beneficia de tratamente revoluționare care vă vor aduce mai aproape de idealul vostru de frumusețe.

Epilare Definitiva cu IPL

Acest tip de epilare consta în distrugerea foliculului cu ajutorul energiei luminoase, care atrasa de pigmentul închis al firului de păr, îl distruge, împiedicând astfel formarea unui nou fir. Chiar dacă acum aceste aparate se comercializează peste tot, la salon veți avea o schemă de tratament personalizată tipului vostru de piele, culoarii epidermei și tipului firului de păr.

La Epilare definitiva Bucuresti se folosește un aparat de ultima generație, care dă un randament mult mai bun decât orice alt aparat pe care l-ați putea utiliza acasă.

După câteva ședințe de epilare definitivă părul va fi îndepărtat aproape în totalitate, iar firele ramase vor fi foarte rare, subțiri, decolorate și fine.

Pregătește-te de vacanţă, ai grijă de corpul tău pentru o apariţie spectaculoasă în sezonul estival.

epilare definitiva

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published.


*