Crema pentru maini, Loncolor – review

Share the joy

Crema pentru maini, Loncolor – review

Loncolor

Salutare dragele mele,

știm cu toții ca mâinile sunt cartea de vizita a oricărei persoane.  Trebuie să fie curate și îngrijite, pentru că, inevitabil vor atrage privirile oriunde.

In anotimpul rece, pielea mâinilor are de suferit. Gerul, mănușile sau apa rece, înăsprește pielea , cauzând leziuni microscopice la suprafața acesteia.

De vreo lună de zile, utilizez crema pentru mâini Loncolor Ultra cu ulei din sâmburi de struguri şi provitamina B5.

crema pentru maini

Am primit-o în testare alături de alte produse despre care v-am vorbit deja și sincera sa fiu, m-a impresionat. Crema, special concepută pentru hidratarea intensă a pielii mâinilor și pentru a oferi suplețe epidermei, pe termen lung, este parfumata și cu aspect cremos-gras. O cremă emolienta, care lasă pielea moale și catifelată, chiar de la prima utilizare.

ingrediente crema nutritiva

Efectul de hidratare intensă al Provitaminei B5 cu proprietăţile regenerante şi antioxidante ale uleiului din sâmburi de struguri, se resimte imediat după aplicare.

Uleiul din sâmburi de struguri este o sursă naturală de elemente nutritive precum acizi graşi esenţiali, vitamina E sau steroli. Acestă hrăneşte și oferă elasticitate pielii pe termen lung.

Se aplică zilnic, pe pielea curată. Crema pentru mâini Loncolor Ultra, se absoarbe rapid, catifelează şi parfumează discret pielea, care îşi regăseşte netezimea, supleţea şi aspectul strălucitor , radiind de sănătate.

Crema se poate aplica in orice moment vă simțiți pielea uscată. Sfatul producătorului, este sa o aplicăm după fiecare spălare a mâinilor, astfel, pielea va primi o îngrijire optimă și o hidratare maximă.

Crema nutritiva pentru maini de la laboratoarele Papillon Loncolor Ultra, cu ulei din sâmburi de struguri şi provitamina B5, mi-a plăcut și vă recomand să o încercați măcar o dată. Cu siguranță vă veți îndrăgosti de parfumul și catifelarea ei…

Pe pagina oficială Loncolor , puteți afla mai multe sfaturi despre îngrijirea pielii sau a părului. O îngrijire delicată, pentru o frumusețe de durată…

Leave a comment

Your email address will not be published.


*