LONCOLOR Expert – Ulei pentru păr vopsit cu ulei Tsubaki, review

LONCOLOR Expert – Ulei pentru păr vopsit cu ulei Tsubaki
Share the joy

LONCOLOR Expert – Ulei pentru păr vopsit cu ulei Tsubaki

Despre sănătatea părului, despre menținerea strălucirii și frumuseții fiecărei șuvițe, am mai vorbit pe blog.

Știm cu toții că părul suferă o degradare constantă din cauza produselor nepotrivite sau a agresiunilor fizice precum căldura excesivă de la uscător, placă și ondulator, periatul, vopsitul sau decaparea. Toate acestea îl fac să își piardă suplețea, să capete un aspect tern și să aibă o imagine mai puțin sănătoasa.

În această iarnă am folosit și eu placa foarte des, unde mai pui că am și aplicat două rânduri de șuvițe, la doar trei săptămâni distanță între ședințele de decolorare. Așadar trebuia să găsesc o soluție pentru a contracara aceste efecte și pentru a redă sănătatea și strălucirea părului meu.

În ultimii ani au început să apară în sectorul beauty, tot felul de produse revoluționare pentru îngrijirea părului. Pe piață românească este însă un producător autohton ale cărui produse sunt excelente, putând fi asamanate cu cele ale unor brand-uri celebre. De la aspectul elegant al recipientelor, la parfumul fin și ingredientele atent alese, produsele Loncolor sunt excepționale.

Pe blog am multe review de produse Loncolor. Nu m-a dezamăgit niciun produs folosit pana acum, dar pentru că Loncolor tocmai a lansat două game noi de produse pentru îngrijirea părului: LONCOLOR Expert Pentru par vopsit cu ulei Tsubaki și Pentru par uscat sau detriorat cu ulei Abyssinian, m-am gândit să va vorbesc și vouă despre una dintre game, cea care mie mi se potrivește cel mai bine: LONCOLOR Expert Pentru par vopsit cu ulei Tsubaki.

LONCOLOR Expert – Ulei pentru păr vopsit cu ulei Tsubaki

LONCOLOR Expert – Ulei pentru păr vopsit cu ulei Tsubaki

Fiecare produs al acestei game îngrijește firul părului, păstrându-i sănătatea și frumusețea, iar între acestea uleiul pentru păr vopsit cu ulei Tsubaki se remarcă drept un tratament aproape magic pentru îngrijirea părului vopsit. Despre acesta va vorbesc astăzi, urmând ca în curând sa va descriu și restul produselor din aceasta gama.

Uleiul are la baza ingrediente active și extracte din citrice care conțin vitamine ce protejează părul, oferindu-i strălucire.

Efectele uleiului pentru păr vopsit cu ulei Tsubaki asupra părului
  • Efect anti-frizz
  • Boost de strălucire pentru culoarea părului
  • Îngrijește părul vopsit, în profunzime

Uleiul servește ca un balsam, mousse anti-frizz și spray strălucire, sau mă rog… toate acestea sunt rezultatele utilizării lui. Dar nu numai că transformă părul încă de la prima aplicare făcându-l mai moale și strălucitor, totodată îl hrănește în profunzime, protejând culoarea și hidratându-l.

Utilizarea uleiului, pe părul uscat sau umed, după fiecare spălare lasă părul catifelat și plin de vitalitate. Sigiliază cuticulele, împiedicând uscarea și ruperea firelor de par, totodată lubrifiază firele, oferind fluiditate șuvițelor ce se așază mai bine, căpătând greutate și devenind strălucitoare.

LONCOLOR Expert – Ulei pentru păr vopsit cu ulei Tsubaki

Cum se aplică ulei pentru păr vopsit cu ulei Tsubaki?

În acest moment am un păr mediu, trecut bine de umeri și folosesc doar o picătură de mărimea unei migdale. Această cantitate hidratează suficient pentru a face părul să radieze de strălucire și sănătate. Poate fi folosit pe păr umed și uscat, dar eu îl folosesc imediat după duș pe părul umed, pentru că ușurează mult pieptănatul și hidratează mai bine, cuticulele fiind încă deschise.

Efectul anti frizz face ca părul să se așeze perfect, fără a mai fi nevoie să utilizez placa.

Uleiul are un parfum suav, care însă nu se păstrează timp îndelungat pe păr. Are o textură fină, nu încarcă părul și nu lasă senzația de păr gras și nici nu are efect de îngrășare a părului.

Se întinde cu ușurință și intră rapid în cuticula firului de păr, lăsându-l strălucitor și catifelat.

Nu se clătește părul după aplicarea uleiului!

Dacă vrei un păr mai strălucitor, dacă în urma vopsitului părul își pierde rapid culoarea, devenind casant și lipsit de strălucire, soluția perfectă este acest ulei de la Loncolor.

Bucurați-vă de părul strălucitor, sănătos, moale și catifelat, păstrând culoarea preferată pentru mai mult timp, cu uleiul pentru păr vopsit cu ulei Tsubaki!

Ulei pentru păr vopsit

Și dacă tot vorbim despre tips&trics iată două sfaturi utile:
  1. Puneți ulei pe vârfuri zilnic pentru a vă proteja părul de razele UV, astfel părul își va păstra culoarea și nu se va usca, devenind casant.
  2. Cu o zi înainte de vopsirea părului, aplicați ulei pe toată lungimea suvitelor. Părul va fi protejat, iar vopseaua nu îl va deteriora.

2 Comments on "LONCOLOR Expert – Ulei pentru păr vopsit cu ulei Tsubaki, review"

  1. Multumim pentru sfaturi.

  2. De la Loncolor nu am folosit, spre rusinea mea, nici un produs.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*