Crema de zi și de noapte NIVEA Urban Skin – detox pentru tenul tău, review

NIVEA Urban Skin
Share the joy

Crema de zi și de noapte NIVEA Urban Skin – detox pentru tenul tău, review

Hello beauties,
astăzi vorbim despre efectele nocive pe care le are mediul înconjurător asupra pielii noastre și despre două produse din nouă gama NIVEA Urban Skin de care eu pur și simplu m-am îndrăgostit.

Recent lansată, gamaUrban Skin promite să combată toate problemele pe care la cauzează poluarea și celelalte elemente nocive din mediul urban.

V-am arătat pe stories și în câteva postări pe IG toate produsele cuprinse în această gamă ce a ajuns în posesia mea înainte de mini vacanța de 1 Mai. Astăzi vă vorbesc despre crema de zi și cea de noapte, însă voi reveni cu un nou articol despre cele trei măști de fată, pentru că întreaga gamă este pur și simplu fantastică.

Chiar dacă vă spun aproape în fiecare articol, vă repet și astăzi, că am o piele normală spre mixtă în anotimpul cald și în general nu am probleme. Din rutină zilnică de frumusețe nu lipsește niciodată demachierea cu apă micelară de la NIVEA și niciodată nu merg la somn fără să aplic produse speciale pentru contur ochi. Chiar și așa, noua rutină NIVEA a adus o îmbunătățire considerabilă a texturii pielii, curățind, hrănind și hidratând în profunzime.

Crema de zi și cea de noapte din gama NIVEA Urban Skin, oferă tenului o hidratare puternică grație acidului hialuronic și un ciclu complet de detoxifiere prin antioxidanții și extractul de ceai verde organic din componență. Astfel, combinate cu una dintre cele trei măști, pielea își va recăpăta sănătatea și frumusețea naturală.

Crema NIVEA Urban Skin

Crema de noapte NIVEA Urban Skin Detox + 48H Moisture Boost Gel

Recipientul este livrat într-o cutie de carton albastră, elegantă. Cutia propriu zisă este mică, ceea ce o transformă în produsul ideal de strecurat în rucsac sau geantă când plecăm într-o călătorie.

Crema de noapte are consistentă de gel, are culoarea verde și un parfum suav, proaspăt și elegant. Odată aplicată crema se simte foarte ușoară pe ten. Nu încarcă porii, nu da senzația de piele grasă, se absoarbe rapid și chiar de la prima aplicare lasă pielea catifelată, mată, complet îngrijită și revigorată. Aceasta se aplica pe tenul curat, nu provoacă iritații și este potrivită pentru toate tipurile de piele. Te vei trezi cu o piele strălucind de sănătate, netezită și curată.

Crema de noapte NIVEA Urban Skin Detox

Crema de zi NIVEA Urban Skin Defence

Oricâtă grijă am avea de tenul nostru, degradarea celulară este accelerată de factorii de mediu. Poluarea aerului, stresul, lipsa unei hidratări corecte, obiceiurile alimentare greșite pe care le adoptăm cu toți sau unele vicii precum fumatul, lasă semne asupra tenului. Astfel nu doar că apar primele riduri, dar încep să apară și alte probleme precum petele sau iritațiile, care șterg frumusețea naturală a pielii.

Crema de zi NIVEA Urban Skin Defence detoxifica pielea, protejând-o de factorii nocivi. Crema de zi are o textură la fel de ușoară ca cea de noapte, dar are consistenţă cremoasă, putând fi folosită cu succes ca bază pe sub machiajul zilnic.

Crema NIVEA Urban Skin Defence

Hidratarea este punctul forte al acestei game. Acidul hialuronic alături de ceaiul verde bio și antioxidanți, creează o barieră de protecție împotriva agenților poluanți, ajutând pielea să se regenereze, protejată de stresul oxidativ.

Se aplică dimineața pe pielea curată, masând cu delicatețe până la absorbția completă.

La fel ca si crema de noapte, produsul are o tenta verzuie, vine foarte frumos și atent ambalat în cutia elegantă.

Crema de zi NIVEA Urban Skin Defence are filtru de protecție SPF 20, așadar este perfectă în zilele în care soarele arzător ne pedepsește cu razele sale.

Crema NIVEA Urban SkinDupă doar 2 săptămâni de utilizare, piele este mai curată și mai luminoasă, strălucind de sănătate. De-a lungul zilei tenul rămâne mat. Crema nu distruge machiajul și lasă porii sa respire. Un produs excelent, care mi-a plăcut foarte mult.

Cutiile de crema vin sigilate cu folie de aluminiu plasticată. Unicul cusur, dacă vreți să spunem aşa, este metoda de dozare, clasica tuturor cremelor NIVEA. Trebuie sa atingi cu degetele suprafața cremei, apoi să întinzi cu generozitate pe faţă. Mi-ar fi plăcut sa aibă un aplicator, ceva.

Pret maxim recomandat:

Crema de zi / de noapte NIVEA Urban Skin – 50 ml, 24,90 RON/buc

Masca NIVEA Urban Skin – 75 ml, 24,90 RON/buc – Pentru acestea am făcut review în acest articol, unde va povestesc despre fiecare în parte.

Pentru mai multe detalii urmărește paginile de Facebook si Instagram NIVEA România.

Despre NIVEA:

NIVEA este cea mai de incredere marca de ingrijire a pielii, la nivel mondial*. Cu o istorie de peste 100 de ani, NIVEA reprezinta expresia inovatiei si calitatii superioare in sfera produselor destinate ingrijirii pielii, fiind unul dintre cele mai mari si mai importante branduri globale. Manifestand mereu grija pentru oameni, NIVEA a ajuns sa fie, de-a lungul timpului, mai mult decat o marca de ingrijire personala, devenind parte din familie.

#UrbanSpirit #UrbanSkin

#UrbanSpirit #UrbanSkin

5 Comments on "Crema de zi și de noapte NIVEA Urban Skin – detox pentru tenul tău, review"

  1. ghelbere elena | mai 10, 2018 at 9:43 am | Răspunde

    De cand am citit prima data de aparitia acestei game mi-am dorit sa o cumpar dar inca nu am reusit.

  2. Neaparat trebuie sa mi le cumpar si eu 😉

  3. Valeria Chertes | mai 10, 2018 at 2:27 pm | Răspunde

    Intotdeauna mi-au placut produsele Nivea.

  4. Ai spus ca urban skin detox are filtru de protectie spf 10 si ca te protejeaza in zilele cu soare.:))))) Parca aceea era cea de noapte si crema de zi are spf 20

Leave a comment

Your email address will not be published.


*