Loncolor, ingrijirea delicata a parului – review

Share the joy
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Bună dragelor, vă povesteam acum ceva vreme că am primit de la Loncolor câteva  produse pe care să le testez. Nu mai încercasem vopseaua de la aceasta firma, iar cea primită era fără amoniac, iar crema fara clătire îmi făcea cu ochiul de multa vreme, asa ca a fost un dar neașteptat, care m-a făcut extrem de fericită.

Pe lângă vopsea, în cadoul meu am avut și o masca pentru îngrijirea părului vopsit, o crema fără clătire și o mască cu ulei de măsline, pentru ca părul meu sa strălucească de sănătate.

Am primit și o cremă de mâini, parfumată, care lasă pielea foarte catifelată, maxim de hidratată și strălucind de sănătate . Despre aceasta cremă, vă voi vorbi curând. Astăzi vă povestesc despre îngrijirea delicată a părului cu produse Loncolor.

DSC03455

Întotdeauna am avut părul lung, trecut bine de jumătatea spatelui. Îmi place senzația pe care o am când vântul îmi susură la ureche, printre șuvițele lungi și grele. Dar… anotimpul rece care tocmai s-a încheiat, a secat de viată cositele mele, parul căpătând un aspect tern, mat.

Produsele Loncolor le-am îndrăgit de la prima utilizare. Despre vopsea și minunata nuanță ciocolatie, v-am vorbit deja acum ceva timp. Culoarea se păstrează și după 3 săptămâni, s-a mai estompat puțin, dar vopseaua  fără amoniac, a colorat părul într-un mod delicat , fără sa îl ardă. Așadar curând voi încerca o nuanța mai îndrăzneața,tot de la Loncolor, fără frica de a-mi distruge părul.

Întotdeauna am spus ca îngrijirea adecvată se face cu tot setul de produse. Indiferent dacă e pentru piele sau păr, atunci când achiziționați un produs, încercați să luați si celelalte produse secundare/ complementare , pentru o îngrijire totală și corectă.

DSC03456

Chiar înainte să mă vopsesc am început să utilizez crema de păr fără clătire. Aceasta hidratează profund firul părului, făcându-l mai puternic. După o săptămâna de utilizare am observat că nu se mai încâlcește deloc și nici nu se mai electrizează.

Crema pentru păr LONCOLOR Natura se adresează oricărui tip de păr deoarece se folosește pe lungimea parului, nu la rădăcina. Pe lângă faptul ca îngrijește cu delicatețe firul de par, poate fi utilizat și ca un produs stylish, ajutând la aranjare zilnică a părului care prinde viață și dobândește reflexe pline de strălucire.

Se aplica cu palmele ude, pe parul uscat sau umed (eu îl aplic doar pe parul umed pentru ca mi se pare ca hidratează mai intens). Se poate folosi zilnic, fără clatire pentru ca nu incarcă părul, iar cantitatea se ajustează în funcție de lungimea șuvițelor.

Măștile pentru păr sunt fabuloase. Toate produsele primite au un parfum discret, elegant și își păstrează notele aromate, toată ziua. Utilizând aceleași produse, zile la rand, totul în jurul tău împrumuta parfumul fin și elegant.

DSC03458DSC03460

Masca pentru îngrijirea părului Loncolor Natura o folosesc o data pe săptămâna. Apoi, după ce mi-am vopsit părul, am început sa intercalez cu masca pentru par vopsit cu extras de cheratina Loncolor Ultra.

Masca pentru îngrijirea părului Loncolor Natura are în compoziție ulei de măsline cu provitamina B5 şi proteine din lapte. Utilizarea acestei măști lasă parul catifelat și moale , cu o textura plăcută, oferindu-i fluiditate și strălucire, fără a-i da volum.

Se întinde pe lungimea părului, după ce acesta a fost spălat și clătit și se lasă sa acționeze 3 minute. Apoi se clătește din abundenţă. Aceasta mască are un efect uimitor, hidratând perfect părul, fără sa îl îngrașe si păstrând hidratarea până la următoarea aplicare. Are un preț excepțional, cuprins intre 11 si 13 lei. O găsiți în orice supermarket la raionul cosmetice.

Masca pentru întreținerea parului vopsit Loncolor Ultra, conține Cheratina și ulei de Limnathes Alba.

Cheratina este o substanță care se găsește în mod natural în firul de par. Cu trecerea timpului și agresarea parului cu diverse produse și procedee de styling, aceasta se pierde, iar parul devine fragil și casant, cu firul subțire , lipsit de strălucire. Masca pentru întreținerea părului vopsit Loncolor Ultra, îmbracă firul de păr într-un strat protector și nivelează cuticulele care se află la suprafață reparând zonele slăbite. Părul devine strălucitor, viguros si sănătos, încă de la prima utilizare, deoarece cheratina are capacitatea de a reface structura firului deteriorat și de a-i oferi strălucire.

Extractul din semințele de Limnanthes Alba are rolul de a hidrata pielea scalpului și de a reda strălucirea părului degradat. Împreună cu cheratina, transforma miraculos părul tern, uscat și degradat, în șuvițe strălucitoare și pline de viață. Utilizată o dată pe săptămână, contribuie la întreținerea culorii părului vopsit, conferindu-i strălucire și vitalitate. După utilizare, părul devine mătăsos, hidratat și ușor de pieptănat.

Se aplică pe toata lungimea părului , spălat și clătit și se lasă sa acționeze 3 minute. Apoi se clătește din abundentă. Pentru că eu am parul foarte lung, după ce folosesc aceasta mască îl clătesc cu apă rece. Ajutate de extractul de cheratină și apa rece, cuticulele se închid, lăsând un păr strălucitor, puternic hidratat.

Această mască mi-a plăcut foarte tare, atât de tare încât imediat ce se va termina îmi voi achiziționa alta.

Dacă vreți cunoașteți totul despre aceste minunate produse și despre multe altele produse de Papillon Laboratoires Cosmetiques vă invit pe pagina oficiala Loncolor. Vă așteaptă sfaturi, concursuri și tot felul de secrete dezvăluite de specialiștii Loncolor.

Draga mea, tu ce produse Loncolor folosești?

loncolor

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

2 Comments on "Loncolor, ingrijirea delicata a parului – review"

 1. Pamblica Iuliana-Daniela | iunie 24, 2018 at 4:29 pm | Răspunde

  de unde le ai achiziționat ?

 2. Buna Iuliana, produsele Loncolor pot fi achizitionate din Kaufland si Cora si unele vopsele de par din Auchan si Carrefour.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*