Review LONCOLOR Expert cu ulei Tsubaki +Trucuri pentru menținerea culorii părului vopsit

LONCOLOR Expert cu ulei Tsubaki, rutina completa pentru ingrijire păr vopsit
Share the joy

Review LONCOLOR Expert cu ulei Tsubaki +Trucuri pentru menținerea culorii părului vopsit

Ori de câte ori dorim să ne schimbăm imaginea alegem să începem cu părul, oferindu-i o altă tunsoare sau culoare. Astăzi vă invit să (re)descoperiți o gamă de produse, ideală pentru a menține sănătatea și culoarea părului vopsit: LONCOLOR Expert cu ulei Tsubaki

Uleiul de Tsubaki, o specie de camelie japoneză, are o textura foarte delicata ceea ce îl face să fie mai recomandat pentru părul fin, deși fără probleme poate fi folosit pe toate tipurile de păr. Unul dintre principalele beneficii este puterea de hrănire și rapiditatea cu care se absoarbe în firele de păr, nu lasă reziduuri, iar părul rămâne luminos și flexibil pentru mai mult timp.

Bogat în vitamina E, omega 3 și alți antioxidanți, acționează ca un scut anti-poluare, reduce vizibil efectul de încrețire și hrănește în profunzime. Uleiul de Tsubaki are proprietăți extraordinare care îl fac să hrănească, să hidrateze, să protejeze, să consolideze și să restaureze sănătatea firului de păr, contribuind la menținerea culorii aplicate.

Vopsitul părului este o investiție de la care vrem să obținem maximum de beneficii, de la ascunsul firelor albe, până la un look vizibil întinerit, elegant și trendy. Nu contează dacă ne place să avem un aspect natural, purtând părul vopsit cu una, două nuanțe mai închis sau mai deschis, ori ne încadrăm în categoria celor care încearcă noi tendințe de culoare cu schimbări drastice… important este să știm exact cum să avem grijă de părul nostru după ce l-am vopsit.

Așadar, imediat ce am părăsit salonul, mulțumite de noul look, trebuie să folosim doar produse de îngrijire care să păstreze nealterată nuanța părului vopsit, cu o imagine impecabilă, strălucitoare, sănătoasa și plină de vitalitate.

LONCOLOR Expert cu ulei Tsubaki, rutina completa pentru ingrijire păr vopsit

Alegerea unui șampon special pentru părul vopsit

Primul și cel mai important pas este alegerea șamponului. De aceea când am descoperit LONCOLOR Expert cu ulei Tsubaki acum ceva vreme, am fost foarte mulțumită, deoarece oferă o îngrijire delicată păstrând în același timp noua culoare intactă, pentru un timp mai îndelungat.

Ca orice alt procedeu chimic, vopsirea părului poate degrada stratul de cheratină, ceea ce înseamnă că trebuie să avem mai multă grijă de podoaba capilară. Utilizarea un șampon blând și un sistem complet de îngrijire precum cel de la Loncolor cu produse special concepute pentru părul vopsit, ajută la restabilirea hidratării și poate preveni pierderea strălucirii, protejând părul, menținând totodată culoarea vibrantă pentru mai mult timp.

Dar cel mai important este că LONCOLOR Expert cu ulei Tsubaki păstrează vie culoarea părului tău după vopsire!

Spălarea părului în fiecare zi poate duce la estomparea culorii mai rapid, mai ales dacă o facem cu un șampon agresiv. Acest lucru poate fi evitat prin utilizarea de șampoane uscate care să împrospăteze imaginea.

Despre diverse tipuri de șampon uscat am mai vorbit pe blog și cred că suntem cu toate de acord că utilizarea unui astfel de produs, nu înseamnă că umbli cu părul murdar, ci că poți împrospăta rădăcinile, care de obicei se încarcă de uleiuri naturale provenite din piele scalpului, creând un aspect neîngrijit. Șamponul uscat absoarbe excesul de sebum și menține prospețimea și strălucirea părului, intre doua spălări, fără a afecta culoarea.

Hidratarea corectă cu produsele LONCOLOR Expert cu ulei Tsubaki păstrează culoarea perfectă

Părul vopsit tinde sa se deshidrateze mai usor, așadar trebuie să îl îngrijim cu produse care îl păstrează hidratat perfect. Produsele cu hidratare profundă, cum ar fi măștile, uleiurile sau cremele fără clătire, sunt ideale pentru că ajută la menținerea părului hrănit și îngrijit.

Crema leave-on pentru păr vopsit cu ulei Tsubaki de la LONCOLOR Expert este un astfel de produs.

  • Utilizarea ei duce la menținere intensității culori în timp ce conferă un aspect radiant pentru mai mult timp.
  • Crema se aplică pe părul umed și nu necesită clătire. Părul devine ușor de coafat, mătăsos și flexibil fără a fi încărcat, protejat de factorii externi și de încrețire.

LONCOLOR Expert cu ulei Tsubaki pareri

Masca LONCOLOR Expert INTENSIVE COLOR PROTECT este perfect adaptată nevoilor specifice ale părului vopsit, pentru menținerea culorii și a unei ținute impecabile a acestuia.

  • Oferă o îngrijire durabilă, hidratând în profunzime părul vopsit, nu încarcă și nu lasă părul lipicios.

Uleiul LONCOLOR Expert INTENSIVE COLOR PROTECT hrănește părul și îl protejează de factorii externi, fără a lăsă o senzație uleioasă.

Eu îl folosesc foarte des pentru că îmi aranjez des părul cu placa, așadar pentru a evita deteriorarea și a păstra intactă nuanța preferată îl aplic pe părul umed, imediat după duş și pe părul uscat, cu câteva minute înainte de a folosi placa.

Trebuie sa recunosc ca uleiul LONCOLOR Expert nu imi lipseste niciodata din casa si i-am dedicat un articol separat acum ceva vreme.

Uleiul LONCOLOR Expert INTENSIVE COLOR PROTECT

Produsele LONCOLOR lasă părul extrem de fluid, ușor de pieptănat, fără fire fragile care se rup sau se încrețesc rebele stricând aspectul coafurii. Personal sunt îndrăgostită de aceste produse și am mai vorbit despre ele pe blog, admirându-le eficiența… Încă sunt în topul preferințelor mele.

Protejarea părului de factori externi îl menține sănătos și frumos

Utilizarea în exces al aparatelor de styling distrug firul de păr dacă nu este îngrijit corespunzător. Pe lângă faptul că îl deshidratează teribil, acestea afectează și culoarea părului vopsit.

Însă dacă părul vopsit este hidratat corespunzător prin utilizarea produselor dedicate, acesta va rămâne plin de strălucire, indiferent dacă folosim uscător sau diverse plăci și ondulatoare.

Soarele este și el un factor demn de luat în seamă atunci când vrem să menținem intactă culoarea părului după ce l-am vopsit. Produsele din gama LONCOLOR Expert INTENSIVE COLOR PROTECT creează o barieră împotriva factorilor externi, dar nu strică să purtăm o pălărie sau o șapcă în zilele când soarele este arzător.

Nu trebuie să uităm că apa prea caldă deschide cuticulele părului, fapt care cauzează pierderea culorii. Pentru a împiedica acest lucru spălați părul cu apă temperată și clătiți-l cu apă rece.

Sarea din apă marii sau clorul din piscine sunt factori care contribuie și ei atât la pierderea culorii cât și la degradarea firului de păr, de aceea este bine să purtați o cască pentru par atunci când înotați.

Nu este nimic mai dezolant decât să vezi cum părul își pierde culoarea la care ai râvnit atât de mult. Din fericire, acum sunt produse excelente care ne vin în ajutor și dacă știți cum să vă îngrijiți părul vopsit cu produsele recomandate, nu va trebui să vă mai faceți griji.

Bucurați-vă de părul strălucitor, ce păstrează o culoare vibrantă, plin de prospețime și simțiți-vă ca și cum ați ieșit din salonul de înfrumusețare cu gama LONCOLOR Expert INTENSIVE COLOR PROTECT!

Iar dacă v-ați decolorat părul vă invit să citiți articolul dedicat șamponului Silver REFLEX, care atenuează nuanțele de galben la părul decolorat sau cărunt.

Tu cum îţi ingrijeşti părul vopsit?

2 Comments on "Review LONCOLOR Expert cu ulei Tsubaki +Trucuri pentru menținerea culorii părului vopsit"

  1. Valeria Chertes | mai 5, 2019 at 12:15 am | Răspunde

    Mulțumim pentru recomandare.

  2. Eu folosesc gama de la Elseve pentru părul vopsit!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*