Invata engleza rapid la cel mai modern centru limbi straine Bucuresti

Centru limbi străine București
Share the joy

Invata engleza rapid la cel mai modern centru limbi străine București

Odată cu liberă circulaţie, a relaţiilor internaţionale şi a globalizării este clar că oamenii au nevoie să comunice cu alte persoane care vorbesc limbi diferite. Mai mult decât atât, având în vedere ritmul frenetic la care ne-am obişnuit este necesar ca această comunicare să fie cât mai rapidă şi pe cât posibil cât mai precisă, pentru a asigura un randament de muncă ridicat și relații interumane fără incidente majore.

Pentru a stăpâni bine o limbă străină este nevoie de studiu, iar pentru rezultate rapide și atingerea unui nivel excelent în stăpânirea unei alte limbi străine, profesorii de la Centru de meditații Capri îți stau la dispoziție cu experiența lor.

Centrul de studiu se bazează pe meditații într-un cadru relaxant, cu profesori calificați, care vot transformă studierea unei limbi străine într-o experiență plăcută, fără monotonie și cu rezultate rapide.

Centru limbi străine București

Capri este un centru limbi straine din București, situat în Piață Unirii, într-o locație ultracentrală, cu spații luminoase și moderne. La Centrul de Meditații Capri poți urma cursuri engleza bucuresti îndrumat de o echipa de profesori tineri, cu o vastă experiență în predarea de cursuri elevilor de orice vârstă, începând de la cea preșcolară până la adulți. Deținând o înaltă calificare, pregătiți să ofere suportul necesar pentru deprinderea oricărei limbi străine, aceștia oferă cursanților sansă de a deveni poligloti într-un timp extrem de scurt.

Cu această modalitate de studiu elevii vor avea un sprijin suplimentar sau o continuitate constantă în studiul limbii engleze. În ceea ce privește terminarea temelor sau studierea avansată, în fiecare săptămână profesorii vor fi un sprijin real ce se va regăsi în nivelul de stăpânire al limbii engleze, precum și în notele de la sfârșit de an, în cazul elevilor.

La Centrul de Meditații Capri pot veni toate acele persoane care vor să-și îmbunătățească cunoștințele de limba engleză. Astăzi când multinaționalele oferă locuri de muncă, atât în țară cât și în străinătate, cunoașterea perfectă a limbii engleze este un atuu sigur în vederea obținerii unui loc de muncă mai bun. Urmând cursuri engleză bucurești poți obține un certificat de limba engleză recunoscut în toate instituțiile.

Acest centru limbi străine din București organizează studii pe 5 module, astfel fiecare cursant poate accesa modulul în funcție de nivelul:

  • engleză începător (A1),
  • engleză începător-avansat (A2),
  • engleză preintermediar (B1),
  • engleză intermediar (B2)
  • engleză avansat (C1-C2).

Centru limbi străine BucureștiPrograma cursurilor de la la Centrul de Meditații Capri acoperă toate competențele lingvistice: gramatică, vocabular tematic, exerciții de ascultat și vorbit și traduceri din și în limba engleză,programa de studiu putând fi adaptată și personalizată pentru fiecare cursant.

Tot aici poți beneficia de meditații individuale, înaintea examenelor sau a testelor de capacitate lingvistică.

La Capri studierea interactivă a unei limbi străine, alungă monotonia și plictiseală, astfel acest centru de învățare este cel mai potrivit pentru copii. Aceștia vor beneficia de metode practice de învățare rapidă și își vor însuși cunoștințele în cel mai scurt timp.

În ultimii ani metodele de predare de la Centru de meditații Capri au fost adaptate nevoilor cursanților fără a pierde valorile originale care susțin de la început misiunea educațională. Materialele didactice sunt folosite de instituții de învățământ renumite din întreaga lume iar faptul că poți apela la meditații individuale, crește șansele de reușită în tot ceea ce îți propui.

Profesori instruiți și calificați prioritizează comunicarea orală și interesele cursanților, oferind material didactic de înaltă calitate care motivează și ajută dezvoltarea lingvistică în limba de studiu aleasă, punând accent pe abilitățile de comunicare orală, pentru a permite elevilor să vorbească fluent limba engleză, de exemplu.

Propunerile de studiu de la Capri reflectă contextele actuale și experiențele elevilor din fiecare zi. Astfel aceștia vor fi pregătiți pentru folosirea limbii în situații reale și cu meditații, muncă practică, participare activă și interacțiune între elevi, iar nivelul de stăpânire a limbii studiate va fi excelent la sfârșitul cursului.

1 Comment on "Invata engleza rapid la cel mai modern centru limbi straine Bucuresti"

  1. E bine ca sunt cursurile si pentru incepatori dar si pentru avansati.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*