Urmează-ți pasiunea: Cum să câștigi bani ca fotograf de hotel

fotograf PhotoHotel
Share the joy

Urmează-ți pasiunea: Cum să câștigi bani ca fotograf de hotel

Puține lucruri îți aduc în viață atâtea satisfacții ca atunci când faci ceea ce îți place și mai câștigi și bani din asta. Căutând păreri despre călătoria cu Photohotel am aflat că pasiunea pentru fotografie poate fi transformată într-o sursă de venit, dar totodată poți descoperi locuri magnifice și vei călători în cele mai exotice locații.

Faptul că nu ești un profesionist în artă fotografiei, nu trebuie să te oprească. Nici lipsa unui aparat scump nu este un impediment căci PhotoHotel îți va oferi tot sprijinul său.

Photohotel poate deveni una dintre cele mai mari satisfacții pe care le poate avea o persoană pasionată de fotografie: să faci ceea ce iubeșți și să fii recunoscut pentru asta.

Cum, când și de ce să te angajezi fotograf PhotoHotel

Dacă eșți iubitor de fotografie și faci acest lucru cu pasiune, poți avea un venit suplimentar călătorind cu Photohotel. Cum faci asta?fotograf PhotoHotel

A început deja sezonul 2018 de recrutări al companiei, așadar dacă ai până în 35 de ani, cunoști o limbă străină și vrei să petreci cea mai frumoasă vară din viața ta, tot ce trebuie să face este să te înscrii la cursurile de formare.

Pentru început va trebui să dai un mic interviu, dacă vei fi acceptat în cadrul firmei PhotoHotel, vei urma cursurile gratuite din camp traning Valea Doftanei, Brașov.

Nu va trebui să cheltuieșți nimic… mă rog, îți vei achita doar transportul până la locație, în rest: materiale didactice, cazare, mâncare și cursuri cu profesori specialiști în fotografie, vor fi suportate de către PhotoHotel.

Cine sunt PhotoHotel?

Despre PhotoHotel am mai scris pe blog, sunt o firma specializată în fotografie hotelieră. Tânăra echipa s-a impus pe piață europeană devenind în acest moment lider în fotografie hotelieră. Compania este fondată de români și a fost înființată în Grecia în anul 2008. Aici are cele mai multe puncte de lucru. Apoi, s-a extins și în Spania, iar din ianuarie 2016 PhotoHotel a deschis un centrul administrativ la Brașov.

Cât mai aștepți să depășești stadiul de amator talentat, pentru a deveni un profesionist? Photohotel are răspunsuri pentru toate întrebările tale.

Ca fotograf PhotoHotel te așteaptă peste 90 de unități hoteliere din cele mai frumoase și exotice destinații. In Grecia :Creta, Corfu, Rodos, Atena, in Spania Mallorca, Menorca, Andalucia, Fuerteventura, Lanzarote, Tenerife, Grancanaria și desigur locații din România.

De ce să te angajezi la fotograf PhotoHotel

Ți-am povestit în articolul trecut că nu vei lucra singur. Echipa Photohotel este formată din două persoane: un fotograf și un consilier foto.fotograf PhotoHotel

Tu, ca fotograf, vei aborda turiștii, prezentându-le serviciile Photohotel și invitându-i la o ședința foto. Treaba ta va fi de a face fotografii cât mai frumoase în locațiile alese de client.

Consilierul foto este cel care împreună cu turiștii va face o selecției a fotografiilor realizate oferindu-le diverse pachete de servicii. Aceștia pot alege să primească fotografiile în format digital sau pe hârtie fotografică.

Așadar dacă încă te întrebi de ce să te angajezi la photohotel, cred că răspunsul e chiar în inima ta.

Dacă vei caută mai multe păreri Photohotel și călătoria cu aceștia, îți vei da seama că acest lucru nu este doar o modalitate excelentă de a întâlni oameni noi , de a descoperi și de experimenta diferite colturi ale lumii, dar oferă de asemenea, oportunități nesfârșite atât pentru fotografii profesioniști, cât și pentru amatori. Și cea mai bună parte este că nu știi niciodată când, sau unde, vei obține fotografia perfectă. În plus îți vei crea o colecție impresionantă de apusuri de soare de pe plaje exotice, peisaje feerice cu valuri cristaline și nisipuri alb.

Profitați de pasiunea pe care o aveți. Toată lumea are o bună părere PhotoHotel căci cu ajutorul lor vei reuși să călătorești în multe stațiuni europene și vei începe să ai venituri care te vor ajută să îți finanțezi pasiunea de fotograf.

Mai multe despre cum sa devii fotograf PhotoHotel poti afla de pe pagina lor oficiala, sau urmărind clipurile postate de aceștia pe Youtube.

3 Comments on "Urmează-ți pasiunea: Cum să câștigi bani ca fotograf de hotel"

 1. Pentru cine e pasionat de fotografiat, acest job este unul formidabil. Imparti utilul cu placutul.

 2. pasiunile nu iti pun si mancare pe masa..

  sunt fotograf de 7 ani si pot spune ca un fotograf nu poate nici macar sa isi acopere costurile aparaturii da pai sa mai aibe bani si de alte cheltuieli cu acest proiect..

  asa ca „hobby” sa calatoresti ca student sau eu stiu.. e super..

  fotografia de produs si comerciala este platita foarte bine (mai putin in Romania) si desi nu stiu cati bani fac ei dupa fotografi.. pot spune de la surse sigure ca fotografii nu fac avere dupa asa ceva..

  ah da.. ca imbini utilul cu placutul.. dar cand il imbini cu mancatul cu imbracatul cu platitul rata la apartament ? 😀

  si toate astea in 2018 cand aparatura foto e din ce in ce mai accesibila…

 3. Sunt si cei care nu sunt pasionați de asa ceva si o fac doar ptr un bănuit!!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*