7 trucuri distractive pentru a învăța rapid engleza

învăța rapid engleza
Share the joy

7 trucuri distractive pentru a învăța rapid engleza

Învățarea unei limbi străine necesită o serie de calități pe care trebuie să le avem dacă dorim să avem rezultate satisfăcătoare în acest sens, precum ar fi perseverență sau atenția, însă cel mai important lucru este modul în care alegem să învățăm o limbă străină.

Astăzi vin cu 7 trucuri distractive care te vor ajută să înveți mai repede engleză sau orice altă limba străină ți-ai dori.

Cunoașterea limbii engleze este vitală. Aproape orice job poate fi accesat mai ușor dacă cunoști limba lui Shakespeare, iar dacă stăpânești două limbi străine, în plus față de limba română, atunci succesul este garantat.

Deși engleza este o limbă care poate deschide ușile este important să alegeți o cale ușoară și distractivă care nu vă va solicita în exces. După cum știți eu învăț cu ajutorul cursurilor de la Eurocor și sunt foarte mulțumită de evoluția mea.

Cursurile Eurocor sunt împărțite în module pe care le primesc lunar acasă. Fiecare modul este compus din caietul de lucru și un CD audio.  Limbajul este modern, raportat la situații actuale iar CD-ul audio este un real ajutor în aprofundarea dicției.

Dacă aveți un nivel mai scăzut de limbă engleză sau dacă învățați și doriți să vă îmbunătățiți nivelul la care sunteți, vă recomand să încercați cursurile Eurocor. Pe site au tot timpul oferte și reduceri de preț și chiar puteți încerca o lecție DEMO.

Acum însă vreau să vă povestesc despre câteva trucuri simple pentru a putea începe să înveți engleza fără efort și puțin câte puțin, să te atașezi de această limbă, apoi cu ajutorul unui curs Eurocor să obții chiar și un certificat oficial.

7 trucuri pentru a învăța rapid engleza

1. Urmărește filme cu și fără subtitrare

Am mai spus că în opinia mea învățarea unei alte limbi nu înseamnă numai memorarea vocabularului sau a regulilor gramaticale. Eu de exemplu știam multe cuvinte dar nu reușeam să le adun cumva într-o propoziție inteligibilă. De aceea este ideal să urmărești filme în care poți observă cu ușurință felul în care cuvintele sunt folosite în diverse conversații.

Astăzi până și Youtube oferă posibilitatea utilizatorului de a pune subtitrare automată diverselor clipuri pe care le urmărești. Iar vizionarea unor clipuri sau filme cu și făra subtitrare, te vor ajuta să exersezi memoria și să înțelegi mai bine cuvintele.

2. Începeți să urmăriți pagini Facebook  internaționale

Bine, în principiu pagini care au conținut în limba pe care vrei să o înveți sau artiști celebri, fotbaliști etc. Dacă sunteți o persoană care petrece mult timp pe rețelele sociale, conținutul din feed va începe să fie și în limba engleză fapt ce va va obliga să citiți și să va străduiți să înțelegeți. Este foarte simplu și oferă rezultate bune.

Astfel va obișnuiți să aveți zilnic în viață voastră conținut în limba engleză.

3. Citiți cărți sau ziare online în limba engleză

Desigur că trebuie să faceți acest lucru fără să folosiți traducerea automată. Parcurgeți articolul de două, trei ori, apoi îl puteți traduce. Astfel vedeți cu ușurință capacitatea de a înțelege contextul, nu doar cuvintele.

4.Utilizați în limba engleză toate gadgeturile pe care le aveți

Da, știu… primul lucru pe care îl faci când îți iei un device nou, este să îl setezi în limba română. Acest lucru poate părea că nu are nicio relevanță, dar dacă intenționați să lucrați în domeniul comunicării sau IT, vă va veni foarte bine.

5. Împrieteniți-vă cu persoane care vorbesc limba engleză.

Acest lucru vă va ajută în special dacă lucrați online. Pe mine Cursul de Engleza nivel Incepatori Interactiv m-a ajutat enorm în a găsi colaboratori externi. Am început să înțeleg mai bine ce doresc de la mine, pentru că serviciul de traducere automată Google, scoate cuvinte din context și înțelesul unui mail sau a unui brief poate fi dat complet peste cap.

6. Cântați și ascultați cântece cu versuri în limba engleză

De când am început a învăța limba engleză, am făcut exerciții multe cu CD-urile audio.Apoi am început să ascult clipuri pe youtube, cărora le urmăream versurile. Practic aleg un clip, caut versurile și încerc să le repet…

Este foarte distractiv, cu o varietate de cântece pentru toate nivelurile, iar când este și cel mic în preajmă, distracția este maximă.

învăța rapid engleza

7. Caută cursuri și documentare despre ceea ce vrei să înveți

Deși este similar cu punctul de vizionare a filmelor și serialelor, în realitate este foarte diferit, deoarece primul punct se concentrează pe divertisment și învățare, iar cel de al doilea este aprofundarea unui limbaj academic.

Aici, în măsura în care vă place dezvoltarea personală și aveți motivația, învățatul limbii engleze este floare la ureche.

Toți acești pași îi urmez și eu și nu doar cu limba engleză ci și cu spaniola pe care o vorbesc fluent.

La Eurocor puteți alege să învățați orice limbă doriți, toate cursurile fiind structurate pe niveluri de la începător la avansat. În plus vă puteți specializa într-o meserie sau puteți obține o calificare recunoscută de ministerul muncii.

În prezent, învățarea limbii engleze este cheia succesului profesional. Într-o lume competitivă, cunoașterea unei limbi străine se numără printre instrumentele fundamentale pentru o viață profesională mai bună. Obținerea de avantaje competitive mai mari îi ajută pe lucrători să aibă acces la oportunități excelente pe piața muncii, să aibă un job mai bun și implicit salariu mai mare.

Dacă în  anii trecuți altă limbă cunoscuta era necesară numai pentru locuri de muncă de nivel superior într-o companie sau doar pentru a discuta cu delegații din alte țări, astăzi este un punct cheie în CV-ul oricui pentru a obține o ofertă de muncă mai buna.

Be the first to comment on "7 trucuri distractive pentru a învăța rapid engleza"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*