Cele mai importante pietre semipretioase

pietre semipretioase
Share the joy

Cele mai importante pietre semipretioase

Purtate inca din cele mai vechi timpuri, bijuteriile reprezinta accesoriul care infrumuseteaza orice tinuta vestimentara, indiferent de stilul ales. Datorita acestei utilitati, in momentul de fata pe piata bijuteriilor intalnim o varietate foarte mare de bijuterii, fiecare cu avantajele sale. Dintre acestea, bijuteriile cu pietre semipretioase sunt unele dintre cele mai atragatoare bijuterii, acest lucru datorandu-se avantajelor oferite de catre pietrele semipretioase. Acestea sunt atat de frumoase si de importante pentru starea psihica a persoanelor care le poarta incat pot fi purtate si fara bijuterii. Avand in vedere acest lucru, iata care sunt cele mai importante pietre semipretioase ce pot fi achizitionate in momentul de fata de pe piata de profil precum si care sunt motivele pentru care sunt recomandate acestea:

1. Fiind de culoare verde patrunzator, malahitul este una dintre cele mai importante pietre semipretioase, acest lucru datorandu-se frumusetii sale precum si energiilor pe care le degaja asupra persoanei care poarta aceasta piatra. Despre aceasta piatra se spune ca te protejeaza in momentul in care doresti sa faci o schimbare in viata ta, motiv pentru care aceasta trebuie sa se gaseasca asupra fiecarei persoane.

2. Jasper-ul este piatra semipretioasa a momentului din punctul meu de vedere, deoarece ofera increderea si energia pozitiva de care avem nevoie pentru a zambi si pentru a spera in continuare. De ce afirm faptul ca este piatra momentului? Pentru ca stresul, grijile, energiile negative sunt din ce in ce mai prezente in viata noastra, ceea ce ne face sa fim tristi si de multe ori cu moralul la pamant. Avand in vedere ca aceste stari conduc incet dar sigur spre depresie, purtarea jasper-ului reprezinta cea mai buna modalitate prin care nu doar ca alungam aceste stari ci atragem fericirea, buna dispozitie si increderea in fortele proprii.

3. Desi in aceasta prezentare obsidian-ul se afla pe locul trei, cu siguranta poate ocupa oricand locul 1 intr-un top al celor mai importante pietre semipretioase ce trebuie purtate deoarece aceasta piatra ofera curajul si increderea ca putem renunta la obiceiurile nocive pe care voluntar ori involuntar le facem zi de zi. Avand in vedere ca numarul acestor obiceiuri este mare, obsidian-ul este piatra semipretioase esentiala pentru sanatatea psihica si fizica a oamenilor.

pietre semipretioase

1 Comment on "Cele mai importante pietre semipretioase"

  1. ghelbere elena | mai 28, 2017 at 10:59 am | Răspunde

    Nu cred in puterile miraculoase ale pietrelor, dar imi plac bijuteriile su pietre semiptretioase.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*