Frumoasa, supusa canoanelor si tiparelor de frumusete sau desenata cu fericire sufleteasca?

frumoasa
Share the joy

Frumusetea pielii, supusa canoanelor și tiparelor de frumusete sau desenata cu fericire sufleteasca?

Concepţia pe care oamenii o au asupra frumuseţii variază între diferitele culturi şi se schimbă de-a lungul anilor. Frumuseţea estetică produce plăcere vizuală şi admiraţie, venind de la manifestările senzoriale ce se pot simţi prin vizualizare, exemplu cel mai elocvent fiind o persoană care este vazută drept atractivă din punct de vedere fizic şi care se încadrează în câteva tipare impuse de modă, fiind considerată model sau luată drept etalon de alte aspirante.

Dincolo de manifestarea senzorială s-ar putea lua în considerare unele lucruri conceptuale la fel de frumoase. O reflecţie morală poate fi evidenţiată cu un comportament frumos sau frumuseţea sufletească care din nou este subliniată din ce in ce mai mult, însă mai presus de toate este frumuseţea pe care ne-o întoarce oglinda ori de câte ori ne privim în ea și pe care de cele mai multe ori o putem obține într-un centru de înfrumusețarea care oferă tratamente inovatoare, revoluționare și servicii premium la cele mai mici preţuri.

Caută saloane de înfrumusețare precum cel de aici, care nu doar că oferă servicii premium, dar unele dintre acestea sunt la 50% reducere. Orientează-te spre acele centre de înfrumusețare care aplică tehnicile cele mai noi și au aparatură modernă.

Știu, vei spune că frumusețea fizică, esteticul, nu are nici o legătură cu frumusețea care izvorăște din suflet. Dar nu e chiar aşa. Atunci când ești mulțumită de reflexia ta, când îți place să te privești și înțelegi că ai o frumusețe particulară, atunci ești fericită şi sufletul tău înflorește mai frumos ca niciodată.

Oameni de ştiinţă, esteţi, pictori, poeţi şi alte categorii preocupate de frumos, au încercat să stabilească o definiţie clară a ceea ce înseamnă frumuseţea şi oarecum au reuşit să împartă acest concept în două direcţii puternic marcate: una putem spune că este subiectivă, supusă experientelelor şi ideilor conceptului fiecărui individ în particular, iar celalaltă pare o definiţie standardizată şi fermă, care să corespundă unui set de principii stabilite că fiind „normale“, o frumuseţe creionată de tipare şi reguli.

Una dintre cele mai răspândite canoanele de frumuseţe este armonia fetei şi dincolo de ea şi proporţiile considerate perfecte, este supleţea şi fineţea pielii.

De altfel, pielea fină este zugrăvită de pictori, transpusă în versuri şi admirată de orice privitor. Fotografii spun că pe chip sunt creionate toate trăirile eu însă cred că fiecare chip are tipărită pe el bucuria de a trăi.

O piele frumoasa

Mulți cred că este nevoie de efort, timp și foarte multi bani, pentru a atinge și menține aspectul pielii fără cusur. Nimic mai neadevărat! De aceea astăzi vreau sa îți las o listă de câteva lucruri pe care poți începe să le faci din momentul în care te trezești până în momentul în care vei merge la culcare, alături de un tratament de rejuvenare faciala și îți garantez ca vei arata cu 10 ani mai tânără.

 • Hidratare, tonifiere și curățare

Rutina ideală de dimineață constă într-un plan de curățare profundă cu un demachiant  fără alcool, care să îngrijească pielea cu delicatețe, lăsând cele mai multe tratamente hrănitoare pentru noapte. Știți că eu vă spun întotdeauna că hidratarea este mai important pas în menținerea și regenerarea epidermei, iar noaptea este cel mai potrivit moment pentru ca în timpul odihnei celulele se regenerează.

Noaptea, pielea este capabil să absoarbă mai multe componente ale unei creme hidratante, aşa că este recomandată hidrarea pe timpul nopţii şi tonifierea pentru cremele de zi. Menţine o rutină de îngrijire în trei paşi: curăţare profundă, tonifiere şi hidratare şi pielea ta va fi mai strălucitoare.

Nu uita că apa în interior străluceşte în exterior, aşadar bea cele 6 pahare de apă recomandate zilnic şi intradevăr pielea ta va arată mai tânără.

nomasvello

 • Ce este rejuvenarea faciala?

Razele soarelui, impurităţile, machiajul, poluarea, transpiraţia şi sebumul pe care îl generează pielea noastră, sunt responsabile pentru că tenul nu respiră bine şi sfârşeşte prin a pierde din strălucire şi hidratare.

Trecerea timpului şi acţiunea factorilor enumeraţi mai sus poate lasă urme adânci pe chipurile noastre dacă nu acordăm o atenţie deosebită unei îngrijiri adecvate şi unor cosmetice de calitate.

Însă cu ajutorul tratamentelor de rejuvenare cu IPL poţi şterge anii de pe chipul tău, fără a apela la bisturiu, asigurând cele mai bune rezultate atunci când este vorba de a întineri faţa oricui, indiferent de vârstă sau sex.

Anii pot fi neiertători cu fragilitatea pielii, dar tratamentul de rejuvenare facială este neiertător cu ridurile, îmbunătăţind aspectul general, chiar după primele şedinţe.

Lumina intens pulsată (IPL) este o tehnologie dedicată tratamentelor faciale, ajutând la împrospătarea aspectului pielii, prin estomparea ridurilor, acneei şi petelor. Echipamentul IPL al unor saloane de înfrumusețare permite individualizarea tratamentului de terapie facială în funcţie de caracteristicile fizice ale fiecărei persoane (fototip), astfel încât tratamentul să fie nedureros, eficient, rapid şi cu efecte de lungă durată.

Rezultatele sunt vizibile după primele şedinţe de rejuvenare facială, dar tratamentul complet presupune 8 – 12 sesiuni consecutive, repetate la un interval de 21 de zile.

Alege cele mai bune produse pentru tratamente faciale care vor oferi luminozitate și vitalitate acoperind toate nevoile pielii tale, îmbunătățind textura și uniformizând porii şi ridurile. Investește în tratamente care îi vor reda pielii frumusețea și tinerețea pierdută.

frumoasa

Pielea frumoasa si fină, calea cea mai dreaptă spre inima celui iubit

Bine… vă spuneam la începutul articolului că și frumusețea morală și cea a eu-lui propriu contează, dar cum anotimpul cald s-a instalat, nu uitați de noile metode de epilare IPL.

Epilarea definitivă cu IPL este complet neinvazivă şi eficientă chiar şi pe pielea bronzată. Uită de tratamentul cu laser care este dureros, are preţuri mai mari şi nu tratează pielea bronzată, alege să ai o piele fină fără suferinţă şi restricţii.

Fii frumoasa! Ai grija de tine! Fii fericită și toți din jurul tău te vor vedea radiind de frumusețe și beatitudine!

22 Comments on "Frumoasa, supusa canoanelor si tiparelor de frumusete sau desenata cu fericire sufleteasca?"

 1. ghelbere elena | mai 23, 2017 at 10:13 am | Răspunde

  Vrem sa fim tinere si frumoase mereu? Atunci trebuie sa avem grija de tenul si de pielea noastra.

 2. Am apelat si eu de curand la serviciile de epilare definitiva cu IPL si sunt foarte multumita de ele.

 3. In urma cu cativa ani am apelat la un salon de infrumusetare si am fost incantata. Din lipsa de timp nu am mai ajuns, dar sper ca in vara aceasta sa reusesc sa imi fac programare pentru tratamente corporale.

 4. Valeria Chertes | mai 24, 2017 at 12:11 pm | Răspunde

  O femeie trebuie sa fie intotdeauna frumoasa.

 5. Cat adevar ai spus! Din pacate parca banii si timpul nu ne mai ajung niciodata. E bine ca unele saloane ofera reduceri, macar asa poti sa iti permiti unele tratamente.

 6. Pielea trebuie ingrijita din timp, pentru ca mai tarziu sa nu se vada anii pe tenul nostru.
  Ingrijire, intretinere si toate eforturile noastru vor fi rasplatite in timp.

 7. Eu optez pentru ambele variante si pentru a demonstra m-am programat pentru o rejuvenare faciala. Saptamana viitoare iti spun cum a decurs tratamentul.

 8. stii tu cum e, e bine ca esti frumos in interior…dar asta nu e suficient! asa ca de ce sa nu ajutam si noi un pic natura?

 9. Eu mi-am luat aparat de ipl si ma fac singura acasa. E o investitie buna!

 10. Interesant! Stii si daca isi deschid la Bacau? 🙂

 11. Au si in Ploiesti. Ma tenteaza o programare! 😀

 12. As fi interesata, o sa-i caut si la mine in oras.

 13. Cand vin din vacanta merg si eu la niste tratamente corporale 🙂

 14. Adevarat? Vreau si eu vreo 10 ani din urma, adica sa arat ca acum 10 ani.

 15. Eu tare as vrea sa apelez la un asemenea salon pentru operatiuni de hidratare si tonifiere. De ceva timp tot imi propun sa ajung, insa din lipsa timpului si uneori si a banilor am tot amanat. Daca tot au reduceri poate voi merge 🙂

 16. In Bucuresti nu au? M-as duce si eu!

 17. avem si noi in oras, o sa merg neaparat sa vad cu ochii mei, multumesc!

 18. Barascu Violeta Ramona | mai 26, 2017 at 9:13 am | Răspunde

  Sper sa ma opresc din agitatia zilnica si sa fac o programare la ei pentru o sedinta de rejuvenare faciala.

 19. Am fost si eu la salonul Nomasvello din Braila si am fost foarte incantata.

 20. Albu Steluta Georgiana | mai 27, 2017 at 1:11 am | Răspunde

  Si eu am un salon unde ma duc de cateva ori pe an.Ma rasfat din cand in cand .Important este sa te simti bine in pielea ta!

 21. As avea si eu nevoie de mers la un salon profi. Poate ca in felul asta as economisi ceva timp si as arata mult mai bine

 22. Este nevoie sa mergem la saloane. Din multe puncte de vedere…cat despre frumusete, cu toata sinceritatea pentru mine chiar conteaza un pic mai mult si aia exterioara.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*