Cele mai frumoase bijuterii sunt facute din margele insirate cu pasiune

Share the joy
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Cele mai frumoase bijuterii sunt facute din margele insirate cu pasiune

În viaţă ne place să ne înconjurăm de frumos. Ne plac florile frumoase, cântecele plăcute urechii, oamenii frumoşi, zâmbetele, bucuria şi tot ce altceva mai considerăm fiecare dintre noi … frumos. Toate acestea ne fac să fim fericiţi. Iubim mai cu patos, râdem mai mult, devenim nişte oameni mai … frumoşi.

Se spune că, gusturile nu se discută şi că tot ce e frumos pentru unul, nu este neapărat plăcut pentru altul. Cu toate astea , noi, toate femeile putem spune că bijuteriile sunt frumoase. Ne plac tuturor, ne fac să zâmbim, să fim mai încrezătoare, mai fericite şi desigur mai admirate.

Cele mai comune bijuterii sunt cerceii şi broşele. Cadouri ideale ce nu vor da niciodată greş. Mici podoabe purtate cu mândrie, ce ne aduc fericirea în suflet. Cerceii sunt şi preferaţii mei. Nu de multe ori mă opresc in faţa unei vitrine să admir micuţele opere de artă şi pentru că în general sunt cam scumpe, nu au exact culorile pe care le vreau sau pur şi simplu nu a fost dragoste la prima vedere, îmi fac singură propiile mele bijuterii. Ies mult mai ieftin şi le fac exact aşa cum vreau eu.  Despre multe din ele v-am mai vorbit, ba chiar v-am aratat cum se fac unele mai simple, însă astăzi vreau să vă vorbesc despre o doamnă care a ridicat pasiunea la rang de artă.

Pe Oana, am cunoscut-o în mediul virtual, eu căutând modele de mărgelit, ea oferind puţin din pasiunea ei. Mi-au plăcut mult creaţiile ei îndrăzneţe, făcute din mărgele atât de simple. Despre ea vorbeşte cu modestie dar, focul din ochii ei spune totul, atunci cand îmi povesteşte despre margelele ei preţioase. Spune că a avut o înclinație spre activitățile creative dintotdeauna dar, de cand a descoperit margelitul, pur şi simplu  nu s-a mai putut opri. Ca orice creator hand-made, încearcă să îşi pună amprenta asupra creaţiilor sale. Toate sunt unice în felul lor şi fiecare bijuterie trebuie sa aibă si ceva din imaginația şi viziunea ei indiferent pentru cine au fost create. Acum face căte o bijuterie nouă în fiecare zi. Se mândreşte că nu lucrează niciodată două modele identice… nici măcar dăcă i se cere, mereu schimbă o culoare sau  încuietoarea, majoritatea sunt invenţiile ei proprii dar, chiar şi ea se mai inspiră de pe site-uri sau chiar youtube. Îmi zâmbeşte ştrengăreşte şi zice ” dar e uşor ! atât de simplu! doar înşiri mărgelele la fel ca in clip şi o să vezi iţi vor ieşi exact ca ale mele” Şi are dreptate, poadoabele hand-made sunt foarte uşor de facut, nu îţi trebuie decât margele, timp şi… pasiune.

Margele si pasiune…

Achizitionează mărgele online, spune că sunt de calitate şi nici nu pierde timp preţios căutând prin magazine. In plus găseşte şi toate accesoriile şi uneltele de care are nevoie , pe acelaşi site iar la comenzi mai mari de 100 ron are transport gratuit şi tot felul de promoţii şi reduceri la unele articole.

pietre semipretioase

Oana mai lucrează în pasta Fimo, creaţii spectaculoase ce te fac să visezi la copilarie, să-ti doreşti câte o bijuterie pentru fiecare articol din garderopa ta. Colorate , cu modele îndrăzneţe şi sofisticate, tind să fie un trend şi anul acesta.  Pasta Fimo pare o joacă de copil, poţi sa creezi orice model plasmuieşte imaginaţia ta, apoi cu un pistol de silicon îi adaugi o bază sau zale şi gata ai broşa, inelul sau cerceii doriţi…  Ba chiar şi năsturei hazlii , care pot schimba o camaşă oricât de sobră ar fi ea. GemSale are cea mai de calitate pastă FIMO, tot felul de matriţe şi unelte speciale, ieftine şi de calitate, ba chiar şi Dvd-uri si cărţi ajutătoare. Urmarind cu atenţie tutorialele puteţi crea bijuterii fabuloase.

fimoOanei îi plac sărbătorile şi forfota lor, pentru care îşi rezervă modelele preferate. Cele mai simple şi de efect bijuterii, spune ea, sunt mărţişoarele. Le poti face chiar şi tu. Accesoriile şi uneltele de cea mai bună calitate le gasesti la Gemsale.ro. Nu ai rabdare sa lucrezi în pastă Fimo? Nu-i nimic si din pietre semipreţioase , margele de lemn sau sticlă, perle sau zale poti fabrica cele mai frumoase marţişoare. Anul acesta chiar şi eu am facut cateva broşe pe care le-am oferit în dar unor prietene. Zâmbesc cu mândrie acum, când le văd la reverul lor. Pentru ca Gemsale.ro vrea sa vină in ajutorul tinerilor începători în această artă, pune la dispoziţia voastră, la preţuri fără egal, mici figurine cărora trebuie să le ataşaţi doar şnurul şi ambalajul, ideal dacă aveţi şcolari care, aşa cum e datina, trebuie să ofere colegilor aceste mici simboluri ale primăverii.magele

Din margelit poţi face o mică afacere. Lucrezi pentru tine, cu pasiune, iar lucrurile plasmuite de imaginaţia şi mâinile tale, au o valoare inestimabilă. Îndrăzneşte să visezi , să oferi celor din jurul tau mici bucurii, transforma-ţi pasiunea în artă şi dăruieşte…. frumos. Gemsale.ro îţi va fi un ajutor nepreţuit. La ei găseşti tot ce ai nevoie pentru a deveni un creator hand-made de succes. Nu te lasa impresionat de modele sofisticate ,sunt mai uşor de făcut decat îţi închipui. V-au plăcut bijuteriile Oanei?  Si voi le puteţi face. Luaţi mărgele de pe GemSale.ro si imaginaţia din inima voastră…

Haideţi să insiram margele !!!

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Be the first to comment on "Cele mai frumoase bijuterii sunt facute din margele insirate cu pasiune"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*