Cele mai importante 3 accesorii necesare pentru posesorii de laptop

cooler pentru laptop
Share the joy
 • 46
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Cele mai importante 3 accesorii necesare pentru posesorii de laptop

Acum câteva săptămâni am participat la un curs de la Google, de altfel pe stories v-am arătat fotografii și clipuri din timpul evenimentului, iar în cronologia mea cred că se regăsește și un checkin. Chiar dacă a durat câteva ore, atelierul digital mi s-a părut extrem de interesant, unde am aflat o mulțime de informații și parcă în câteva clipe s-au derulat pe ecrane, ani din dezvoltarea tehnologiei.

Aici aflat că în prezent România se situează printre primele locuri la viteză și conexiunea la Internet, parca nu mi-a venit sa cred ca jumătate din tarile lumii au o viteza la internet, cu mult sub cea de care beneficiem noi.

Procentul de locuințe în care se găsește calculator conectat la internet este în plină ascensiune și potrivit ultimelor studii, laptopul câștigă mai mult teren decât calculatorul tip desktop.

Motivul pentru care cei mai mulți dintre noi aleg un laptop este versatilitatea acestuia și dimensiunea sa redusă, fiind mult mai ușor de manevrat și transportat. Acest lucru ne permite să folosim laptopul atât în interes personal cât și profesional.

Însa pentru acest lucru avem nevoie de câteva accesorii care ne vor face viață mai ușoară. De aceea voi încerca să fac un top al accesoriilor necesare oricărui posesor de laptop.

1. Geanta laptop

Pentru a transporta confortabil și în siguranță gadgetul nostru avem nevoie de o geantă laptop adecvată. Laptopurile au dimensiuni standard însă este bine ca atunci când achiziționăm un astfel de accesoriu, să fim atenți dacă buzunarul unde așezăm laptopul este reglabil sau dacă are compartimente speciale în care putem transporta încărcătorul, instrumentele de scris, documente etc.

Un alt aspect important este cureaua pentru a putea transportata geanta pe umăr, căci nu se știe niciodată când este nevoie să avem brațele libere.

2. Cooler pentru laptop

Toate laptopurile sunt compacte și nu permit o aerisire și o răcire completă a componentelor interioare în timpul funcționarii, cum se întâmplă la calculatorul tip desktop. Pentru o utilizare optimă a laptopului dar și pentru un randament sporit aveți nevoie de un cooler pentru laptop.

În domeniul acetui tip de accesorii puteți găsi mai multe soluții funcționale care completează cu succes tehnologia actuală de astăzi. Acestea sunt destinate să sprijine utilizatorii și să ofere noi viziuni asupra laptopurilor și a performanțelor acestora. Astfel că o gamă variată de platforme de răcire cu coolere suplimentare ce se pot folosi elegant și fără să deranjeze, asigură o răcire constantă a tuturor componentelor interioare, sporind performanță de utilizare.

Astăzi fișierele media sunt printre cele mai răspândite în mediul utilizatorilor. Mulți dintre noi ajustăm fotografiile cu ajutorul filtrelor, însă pentru prelucrarea profesională a acestui tip de fișiere este nevoie că laptopul nostru să fie rapid, iar un procesor încălzit nu ajută cu nimic. Prezentări video, fotografii, conferințe în direct sau multe astfel de actiuni, au nevoie de un procesor care să funcționeze la parametri optimi, de aceea un cooler pentru laptop cred că ajută enorm.

3. Perifericeaccesorii laptop

Laptopurile au devenit atât de cunoscute datorită capacității lor de a transporta cantități mari de informații, dintr-un loc în altul. În memoria lui pot incatea mii de documente, fotografii, planuri sau alte tipuri de fișiere care ne ușurează muncă la birou. Însă uneori putem avea nevoie de un HDD extern, un mouse, cameră web, căşti sau chiar o pereche de boxe suplimentare.

În ceea ce privește aceste accesorii există o mare varietate care se mulează pe toate gusturile, deși cele mai căutate sunt perifericele wireless, mouse optice sau boxele personalizate.

Toate acestea vin în sprijinul nostru oferindu-ne flexibilitate, confort și randament, dar totodată îmbunătățesc performanță unui laptop indiferent dacă este folosit în scop personal sau la birou.

Hobby Laptop

Acum, în preajma sărbătorilor sunt căutate cadourile personalizate, unice, care au valoare sentimentală. Da știu, veți spune că un cooler pentru laptop de exemplu, poate reprezenta un cadou ideal pentru posesorul unui astfel de PC, dar eu vreau să vă spun că doar cu un laptop și multă imaginație puteți crea chiar voi înșiși cadouri unice pentru cei dragi.

Globuri sau alte decorațiuni de sezon personalizate cu fotografii, agende, albume, cărți de vizită sau felicitări, pot fi realizate cu ajutorul unor șabloane și o ghilotina de hartie. Nici un alt cadou nu va aduce atâta bucurie ca unul dăruit din suflet, făcut cu grijă și migală chiar de voi înșivă.

Vouă vă plac astfel de cadouri? Ce accesorii folosiți la calculatorul sau laptopul vostru pentru a face astfel de bucurii celor dragi?

 • 46
 •  
 •  
 •  
 •  

3 Comments on "Cele mai importante 3 accesorii necesare pentru posesorii de laptop"

 1. Am de toate la laptopul meu inafara de o ghilotina pentru hartie.

 2. Eu nu am laptop.

 3. Accesoriile si sfaturile care le-ai scris sunt foarte bun.
  Intr-adevar un cooler pentru laptop este util.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*