Pentru o piele catifelata, cere-i Mosului un kit de epilare

Share the joy

Pentru o piele catifelata, cere-i Mosului un kit de epilare

Pentru a scoate în evidenţă picioarele frumoase şi perfecte sau pentru a expune axilele într-o rochie decoltată la petrecerea de revelion, este esenţială metoda de îndepărtare a părului. Întotdeauna trebuie să o alegem pe cea care se potriveşte cel mai bine tipului de piele şi păr pe care mama natura ni le-a daruit. Dacă doriţi să obţineţi rezultate durabile şi de invidiat, puteţi să vă epilati cu diferite tipuri de ceară potrivite pentru fiecare porţiune a corpului. Acestea sunt alegerea ideală, deoarece întârzie apariţia părului dar, au grijă de piele îndepărtând părul delicat. După epilarea cu ceară părul întârzie să apară între trei săptămâni şi o lună.

Să foloseşti ceară pentru a te epila, este cea mai simplă şi rapidă metodă de a scăpa de părul nedorit. Uneori însă, mersul la salon poate fi incomod, iar unele zone de epilat ne pot crea un uşor disconfort atunci când ne scoatem hainele în faţă unor persoane străine. De aceea epilatul acasă este soluţia ideală.

Pentru un epilat perfect sunt de urmat câţiva paşi.

Primul ar fi să cumperi ceară potrivită. Sunt multe tipuri de ceară: pentru pielea sensibilă sau pentru firul de par gros, cu aloe vera, cu titaniu, azulenă sau miere, fiecare potrivită pentru o anumită zonă sau un anumit tip de piele.

Ceara caldă este una care vine în format roll-on. Pentru a o utiliza ai nevoie de un incalzitor. Ei bine acest tip de ceară şi comoditatea unei epilări perfecte, îmi doresc sub brad în acest an. Deci în scrisoarea pentru moşu am scris apăsat şi cu majuscule că vreau să îmi aducă ceară pentru epilat.

Kit-urile pentru epilat sunt deosebit de practice, iar cele oferite de Total Pro Beauty sunt de o calitate superioară, fiind folosite chiar şi în cabinetele cosmetice.

Dacă ai un încălzitor de ceară pe tpb.ro găseşti seturi de cartuşe ceară de unică folosinţă la promoţie, care vin la pachet cu ulei după epilat şi hârtie pentru ceară. Dacă nu ai şi nu îţi plac prea mult cabinetele cosmetice cere-i Moşului un kit de epilare. Pe tpb.ro are de unde alege.

Kit de epilat cu ceară

Anul trecut chiar eu i-am trecut în scrisoare aceaşi dorință. Ba i-am pus şi un pahar de lichior de ouă lângă fursecuri şi moşul năzdrăvan mi-a îndeplinit dorinţa. Am primit un Kit pentru epilat Free cu Aloe. Imi place atât de mult încât anul acesta mai vreau unul.

kit epilat

Kitul de epilat cu ceara conţine:

  • Incalzitorul de flacon cu ceara
  • Un set de 100 buc benzi de hartie groasa cu latimea de 7 cm
  • 2 flacoane cu ceara de unica folosinta cu ALOE
  • 5 flacoane cu ceara de unica folosinta cu MIERE DE ALBINE
  • 1 cablu de alimentare la priza.

Cartuşele de ceară de epilat de unică folosinţă cu miere sunt produse în Italia şi au 100 ml. Ceara are o formulă cu extract natural de miere de albine, benefică oricărui tip de piele. Acestea au aplicator cu rolă, aşa că nu trebuie decât să le puneţi în încălzitor şi le lăsaţi la încălzit, cca 20 de minute, apoi aplicaţi ceară în sensul creşterii firului de par, când ceară începe să prindă consistentă o scoateţi cu ajutorul hârtiei, trăgând în sensul invers de creştere a firului de par.

Ceara de epilat cu aloe vera este un produs preferat chiar şi de cosmeticiene. Acestea utilizează ceara cu aloe pentru epilarea persoanelor cu piele foarte sensibilă (piele cu tentă de iritare masivă post epilare pe care apar tot felul de puncte roşii în ziua imediat următoare epilării). Ceara este foarte maleabilă, calitativă şi foarte uşor de utilizat.

Tot de la tpb.ro mai vreau sa imi aduca si uleiul post epilare, cu extract de muşeţel. Acesta este folosit pentru a calma pielea după epilat şi pentru a înlătura resturile de ceară. Flaconul conţine 500 ml de ulei ,este produs în Italia şi este benefic pielii din punct de vedere medical oferind o stare confort şi hidratare după epilare cu ceară, tradiţională sau de unică folosinţă.

Încălzitorul pentru flacoanele de ceară este foarte uşor de folosit, are puterea de 30Watt, termostat si ideal pentru epilarea rapidă a oricărei părţi a corpului. Incalzitoarele tpb.ro sunt compatibile cu toate cartusele de ceară, inclusiv cele cu rolă îngustă, ideale pentru îndepărtarea firelor de păr rebele, care apar în zona mustății sau pentru conturarea perfecta a sprâncenelor.

Hârtia de epilat este și ea foarte importanta, aceasta face cea mai bună aderenţă cu ceară de epilat de unică folosinţă. Are grosimea şi densitatea ideală , nu este tip fagure şi nu are conţinut ridicat de material sintetic. Utilizarea unei hârtii adecvate, face că epilatul să devină joacă de copil.

Să nu vă gândiți ca epilatul cu ceară este doar pentru noi femeile, nu v-am spus ca am mai cerut un kit? Ei bine  și domnii pot profita de beneficiile epilarii cu ceară, chiar în confortul căminului.

De aceea ii puteți cere moșului si un set complet de rezerve cartusuri ceara, vă garantez că o să le folosiți.

Întâmpină noul an cu o piele catifelată, perfect epilată. Cere-i moșului un kit epilare cu ceară.

 

2 Comments on "Pentru o piele catifelata, cere-i Mosului un kit de epilare"

  1. Eu mi-as dori un aparat IPL, dar ma multumesc si cu un kit cu ceara. Indiferent de metoda, parul nedorit trebuie eliminat!

  2. Mosule, daca tot o faci, fa treaba ca lumea si adu-mi un aparat ptr epilare definitiva.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*