Bei Activia si te distrezi la cele mai tari concerte ale verii

Share the joy

Pentru mine, puţine lucruri pot egala emoţia de a participa la un concert. Cred că muzica este calea cea mai rapidă de a socializa sau de a copleşi inima cuiva. În doar un moment, de la primul sunet, de la prima notă, toţi par să vibreze la unison, să trăiască aceeaşi clipă de fericire.

Nu îmi pot imagina viaţă fără muzică . Dar, cea mai bună parte din ea, pentru mine, sunt concertele și festivalurile de muzică, la fel ca cele la care părinţii m-au luat de când eram un ghemotoc. Am crescut cu melodiile greilor muzicii româneşti, live, de fiecare dată când veneau la casă de cultură sau alt eveniment organizat cu mare fast acum vreo 20 de ani, eram prezenta.

Astăzi m-aş duce la toate concertele dacă aş putea. Îmi place atmosfera, oamenii care iubesc aceeaşi melodie ca mine. O fredonăm în cor, ne legănam în ritmul ei, vrem să simţim cu toţii acelaşi fior când muzica revarsă din difuzoarele uriaşe, ne penetrează pielea, ne mângâie auzul şi se opreşte acolo, în inima, semănând fericire.

Nimic nu se compară cu momentul în care melodia preferată, cea pe care o fredonezi în lift, o cânţi sub duş sau în maşină, cea care te face să tresări când sună telefonul, se revarsă din difuzoarele uriaşe. Atunci vreau să cant, să dansez, se simt notele vibrând pe pielea mea, să ating toate piesele cu sufletul, până când corpul meu îmi spune că nu mai pot face nimic, că sunt o notă care se leagănă în bătaia vântului.

Pentru ca știu ca și ție iți plac la fel de mult concertele , astăzi îți voi spune cum faci rost de bilete gratis… da, da, absolut GRATIS.

Cumperi Activia de băut, înscrii bonul fiscal pe site sau trimite SMS şi poate ai noroc şi câştigi două bilete la cele mai tari evenimente musicale ale verii.

Biletele sunt oferite gratis pe trei perioade de înscriere şi pentru diferite evenimente:

Perioada de înscriere a bonurilor 01 iunie- 19 iunie 2016 – 2 bilete la oricare dintre următoarele:

Electric Castle Festival- Cluj 14-17 iulie 2016 (4 Day Pass- VIP – 2 persoane)
Muse- Bucureşti 29 iulie 2016 (Golden Circle – 2 persoane)
UNTOLD Festival – Cluj 4-7 august 2016 (Abonament Standard – 2 persoane)

Perioada de înscriere a bonurilor 20 iunie- 19 iulie 2016 – 2 bilete la oricare dintre următoarele:

SpellGround Festival- Dunărea-Capidava 12-14 august 2016 (Abonament Standard – 2 persoane)
Summer Well- Buftea 13-14 august 2016 (Acces General- 2 persoane)
Sia, Fallulah, Selah Sue, Oh Land- Bucreşti 17 august 2016 (Tribună – 2 persoane)

Perioada de înscriere a bonurilor 20 iulie- 19 august 2016 – 2 bilete la oricare dintre următoarele:

Festivalul George Enescu- Bucureşti 3-25 septembrie 2016 (Abonament -Categoria I-2 persoane)
Cat Empire- Bucureşti 23 octombire 2016 (Golden Circle- 2 persoane)

Pe toată perioada concursului, o persoană va putea câştiga o singură dată.

Untitled E simplu nu-i asa?  cumperi unul dintre sortimentele Activia de băut, intri pe activia.ro (sau trimiți SMS la 1772), îți lași datele și numarul de bon și asa te-ai înscris în competiție. Pentru a-ți dubla șansele, creează-ți propria melodie, dă-i share pe Facebookul unui prieten cu care vrei să te bucuri de experiență și poți fi mai aproape de câștigarea invitațiilor la concerte precum Gărâna Jazz Festival, Electric Castle, Muse, Untold, Spellground, Summer Well, Sia, George Enescu sau Cat Empire.

poster_ActiviaSummerDrinks_-575x800Eu personal as vrea sa merg la cateva , insa cel mai tare  vreau la Electric Castle Festival, ca am auzit ca tare-i fain. 4 zile de distractie maxima… deja m-am apucat de baut Activia. As merge impreuna cu sotul, pentru ca noi formam acum un mic univers. Vibrăm împreună la tonul aceleiași melodii… 😉

DSC00607

Tie ce concert iti face cu ochiul? Inscrie bonul fiscal si poate ne vedem acolo.

Be the first to comment on "Bei Activia si te distrezi la cele mai tari concerte ale verii"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*