3 întrebări pe care trebuie să ți le pui înainte de a aplica pentru un credit

intrebari pentru un credit
Share the joy

3 întrebări pe care trebuie să ți le pui înainte de a aplica pentru un credit

Sunt mai multe motive diferite pentru care o persoană are nevoie să solicite un credit rapid precum cel de aici. De la plata datoriilor, înlocuirea unui electrocasnic stricat, concediul într-un loc exotic cu familia, o nouă mașină, casă etc. sau intenția de a face o investiție în diverse precum obligațiuni, obiecte de artă și alte asemenea valori.

Astăzi vreau să îți supun atenției 3 întrebări pe care trebuie să ți le pui înainte de a aplica pentru un credit.

1. Pentru ce voi solicita credit

Pentru a răspunde la această întrebare trebuie să îți fie clar cel puțin două elemente: primul fiind suma necesară și al doilea ar fi dacă poți returna creditul. Acest lucru îl poți află calculând care este valoarea venitului tău minus cheltuielile curente. Din rest trebuie să ai posibilitatea să achiți rata lunară.

Întotdeauna este foarte important să se țină cont de obiectivul creditului, nu este același lucru să cereți un împrumut pentru a cumpăra locuința sau unul pentru consum. Atât condițiile oferite, cât și ratele și garanțiile solicitate diferă de la un credit la altul.

Chiar dacă sectorul financiar ne oferă o gamă largă de posibilități pentru a acoperi orice nevoie trebuie să alegem creditul în funcție de necesități.

Creditele nebancare rapide precum cele de aici sunt soluția potrivită atunci când ai nevoie urgentă de bani. Indiferent de motivul pentru care soliciţi un credit nebancar, în general vei primi suma dorită în cel mai scurt timp.

Acum când sărbătorile au pus la grea încercare portofelul, nu este nevoie să amânăm plata chiriei sau să întârziem la plata cheltuielilor curente pentru că la creditele rapide poți alege să te împrumuți cu orice suma cuprinsă între 500 și 10 mii lei. Ba mai mult, poți alege să rambursezi în rate săptămânale de doar 19 lei, fix cât un pachet de tutun…

2. Rate fixe sau variabile?

un creditEste foarte important să știm care este rata cea mai convenabilă, de aceea acest site a pus la dispoziția clienților un calculator online cu ajutorul căruia doritorii de credite online își pot calcula singuri ratele și astfel pot personaliza împrumutul în funcție de nevoile pe care le au. L-am testata și eu si am văzut cat de ușor poți aplica pentru un împrumut : poți alege suma, perioada de rambursare, tipul ratelor și modalitatea în care dorești să primești și să plătești creditul.

Rata fixă ​​este cea care în fiecare lună are aceeași valoare, în timp ce rata variabilă începe cu sume mai mari și se termină cu rate foarte mici. Chiar dacă primele rate par mari, acestea sunt cele care fac că împrumutul să fie amortizat mult mai rapid decât cu rată fixă.

Poți solicită o rată fixă ​​atunci când este mult mai bine pentru tine să ai o cotă stabilă și poți să te asiguri de respectarea obligației tale. De altfel instituții financiare care au chiar și rate săptămânale care te ajuta sa sa rambursezi creditul mult mai ușor in rate fixe, facilitând acest lucru prin sumele foarte mici pe care trebuie sa le rambursezi.

3. Unde fac un credit

De preferință este indicat să ne adresăm unei instituții financiare cunoscute, precum Provident de exemplu, astfel evităm contracte dubioase sau rate exagerat de mari în urmă unor cauze contractuale pe care nu le-am băgat în seama. Cererea pentru un împrumut la o bancă, poate întârzia nepermis de mult atunci când ai nevoie de bani, în plus cerințele băncilor sunt mai greu de respectat.

 Alege soluţii financiare simple şi transparente, adaptate propriilor planuri şi posibilităţi. Pune-ți propriile întrebări și aplică pentru produse şi servicii financiare simple, rapide şi personalizate.

3 Comments on "3 întrebări pe care trebuie să ți le pui înainte de a aplica pentru un credit"

  1. Multumesc de sfaturi.

  2. Am avut multe credite la viata mea dar in acest moment vazand cum evoluaza treburile pe piata bancara nu as mai lua nici un credit.

  3. Da, este corect ceea ce ai scris. IN principiu trebuie sa te gandesti tu ca om daca reusesit sa platesti ratele aferente creditului pe luna. Oricum ti se va cere o adeverintas de venit ca ei sa se asigure ca poti plati ratele lunare in caz contrare se ajunge la poprire pe salariu.
    Dar in alta ordine de idei, legat de dobanda variabial sau fixa. Acum depinde de tine ca om. Multi sunt de parere ca dobanda variabila e mai avantajoasa decat cea fixa altii spun contrarul. Depinde. Cum este mai avantajos asta ofiterul de credite impreuna cu clientul discuta si iau decizia. Este forte important sa fi familiarziat oricum cat de putin cu domeniul bancar pentru ca cei de la banci eu aceasta tehnica de a te baga in ceat pentru ca asta este si obiectul lor sa dea cat mai multe credite clientilor. Nu degeaba suna la telefoane acasa si intreaba oamenii daca au nevoie de credite pentru ca sunt ahtiati dupa bani.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*