Ce mobilă dormitor alegi pentru camere matrimoniale

mobilă dormitor
Share the joy

Ce mobilă dormitor alegi pentru camere matrimoniale

Dormitorul este camera cea mai personală din toată casa. Locul care îți poartă amprenta și îți păstrează parfumul, spațiul în care te odihnești, te relaxezi și te bucuri de intimitate. Prin urmare, mobilarea și decorarea sa este esențială pentru a-l transforma într-o oază de liniște și un spațiu idilic în care să te deconectezi de la o zi la altă și să uiți tensiunile cotidiene. Atunci când mobilezi acest spațiu personal și atât de intim, nu este important doar să alegi o mobilă dormitor conform preferințelor sau după stilul și calitatea acesteia, ci și în ceea ce privește funcționalitatea sa.

Fie că este vorba de o cameră dublă, single sau de oaspeți, atunci când îți dorești să îi dai o nouă imagine, cea mai bună opțiune este să o remodelezi cu un mobilier de dormitor nou. Orice set de mobilă dormitor ai alege, acesta oferă o mulțime de posibilități, deoarece în plus față de pat ai multe opțiuni de dimensiuni și stiluri pentru a personaliza orice cameră.

Mobilă dormitor modernă pentru un spațiu primitor

Alegerea unui set mobilă pentru dormitor nu este o decizie ușoară astăzi când piața abundă de o ofertă generoasă de design-uri. Însă cum această camera va fi zona ta de odihnă pentru următorii ani sunt sigură că vei fi de acord cu mine că va trebui să ții cont de mai multe elemente înainte de a a te hotărâ. Evident pe lângă stilul care va domni în camera ta pentru somn, poți alege între a cumpără mobilă dormitor complet sau a achiziționa piese modulare ori decorative și cu finisajele care se potrivesc cel mai bine mobilierului pe care îl ai deja, dormitorului și stilului tău personal.

mobilă dormitor

Patul matrimonial modern – un element important în decorul dormitorului

Patul este cea mai importantă alegere atunci când îți desenezi dormitorul. Pe lângă garantarea odihnei și confortului, trebuie să ții cont de faptul că este piesa de mobilier cu cel mai mare impact vizual în încăpere, așa că alegerea acestuia va determina probabil stilul oricarui mobilier pentru un dormitor matrimonial.

O opțiune atemporală și elegantă sunt paturile tapițate, cu tăblie înaltă și design futurist. Acest element dă căldură, face patul să fie mai confortabil și creează o atmosferă plăcută și odihnitoare.

mobila dormitor

Un pat matrimonial PAL cu spațiu de depozitare sau fără este o opțiune practică și economică, care nu doar că adaugă un plus de eleganță dormitorului tău, dar multiplele finisaje ale acestui material modern lasă loc unei palete imense de combinații.

În plus noile tendințe duc la fuzionarea perfectă dintre tapițeria caldă și liniile complexe ale materialului lemnos pentru a da naștere unor piese elegante și sofisticate în jurul cărora puteți clădi dormitorul perfect.

Un alt mobilier regăsit în camera de odihna și care va defini stilul acesteia sunt noptierele. Cu design modern, vintage sau clasic, indiferent de tipul de material care îți place, orice dormitor trebuie să aibă și aceste elemente funcționale.

Șifonierul – un dresing compact în dormitor

Pe lângă un spațiu de odihnă, dormitorul nostru este și locul în care ne depozităm hainele, mai ales în apartamentele de bloc unde nu avem un loc special dedicat pentru șifonier.

Astfel, dacă aveți suficient spațiu, recomandarea specialiștilor este să alocați un loc si pentru șifonier. Pe lângă faptul că vă oferă posibilitatea de a vă bucura de un spațiu personal în care să vă depozitați hainele, aduce un plus de intimitate încăperii.

Comoda pe care așezăm televizorul este ideală pentru depozitarea puloverelor, tricourilor sau a lenjeriei de corp. Dar cămășile, rochiile, paltoanele și alte obiecte de îmbrăcăminte care trebuie să stea pe umerașe au nevoie de un șifonier care să le adăpostească.

LIată câteva opţiuni pentru o cameră de dormit modernă. La mobilavento.ro poți găsi mobilierul de care ai nevoie pentru a-ți completa dormitorul, alături de seturi moderne de mobilier pentru living și bucătărie.

Be the first to comment on "Ce mobilă dormitor alegi pentru camere matrimoniale"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*