Criterii dupa care alegi un kit camere supraveghere

camere supraveghere
Share the joy

Criterii dupa care alegi un kit camere supraveghere

Astăzi când putem conecta la orice gadget toate dispozitivele din casă, fiecare dintre noi se gândește tot mai mult la protejarea inteligentă a locuinței sau a afacerii proprii, investind în camere de supraveghere.

Utilitatea camerelor de supraveghere HD este de mare ajutor, atât în cazul companiilor mari, al complexurilor rezidenţiale, al băncilor sau instituţiilor publice, cât și în cazul rezidenței personale. Cu ajutorul unor astfel de sisteme de supraveghere, fiecare firmă sau persoană fizică îşi poate păzi bunurile sau poate asigura securizarea perimetrului supravegheat.

Pe piață sunt disponibile mai multe tipuri de instalații de supraveghere și alegerea unui kit camere de supraveghere potrivit pentru casa sau afacerea ta nu este întotdeauna simplu de realizat, de aceea astăzi vom analiză câțiva factori importanți pentru a lua decizia corectă.

Tehnologia este tot mai avansată, astfel că totul devine inteligent, chiar și camerele de securitate a căror rezoluție este tot mai mare, îmbunătățind considerabil imaginile înregistrate. Din ce în ce mai multe dispozitive de siguranță care pot fi controlate de la distanță prin intermediul smartphone și sunt disponibile utilizatorilor atât pentru ​​interiorul cât și în exteriorul clădirilor, cu sau fără memorie microSD integrată, unele dintre aceste dispozitive stocând imaginile direct în cloud.

Necesitate

În primul rând, trebuie să vă fie foarte clar motivul pentru care ați decis achiziționarea unui kit de supraveghere video. Sunt multe tipuri de camere de supraveghere, fiecare dintre acestea conceput pentru scopuri diferite. În acest sens trebuie să știi dacă vrei să montezi camere în interiorul locuinței pentru a supraveghea copii, bona sau animalul de companie, dacă ai nevoie de cameră de supraveghere în curte sau în parcare, sau vrei să te asiguri că magazinul tău este protejat împotriva oricărei acțiuni răuvoitoare.

Funcții

Obiectivul principal al camerelor de supraveghere este monitorizarea unui perimetru pentru a detecta un intrus. Aceasta este funcția de bază, dar fiecare dispozitiv poate oferi funcții suplimentare diferite.

Unele camere de supraveghere se pot roti în mod independent, fiind dotate du senzori de mișcare sau zgomot. Unele se pot roti numai manual, ceea ce presupune o monitorizare permanentă din partea unui agent. De asemenea sunt camere de supraveghere dotate cu senzori în infraroșu pentru vizibilitatea pe timp de noapte.

Software

Au trecut timpurile când camera de supraveghere era direct legată la un aparat video care înregistra 24 de ore pe zi. Astăzi camerele de supraveghere sunt monitorizate de un software sofisticat a cărui fabricant trebuie să pună la dispoziția clientului diverse actualizări pentru a menține dispozitivele sigure.

Calitatea filmării

Pentru unii utilizatori este esențială o rezoluție înaltă, în timp ce pentru alții este suficient să înregistrezi clipuri simple sau doar fotografii. Companiile cu un tiraj de mărfuri preţioase sau un rulaj constant de bani pot apela la camerele AHD, HDCVI, IP sau TVI.

De unde achiziționăm cel mai bun kit camere de supraveghere

Cristal SRL este o firma din cadrul Tehnologiei Comunicației și a Informației din România cu o experiență bogată, importator al sistemelor de supraveghere de peste 7 ani în România.

CamVision pune la dispoziţia clienților săi o varietate de sisteme de supraveghere video, kituri de supraveghere, camere de supraveghere IP, cabluri de telecomunicaţii, accesorii de supraveghere, DVR 4 canale, DVR 8 canale, DVR 16 canale, DVR hibrid 5 în 1 şi camere de supraveghere 4 în 1. Totodată asigura montaj, asistență tehnică și consiliere, oferind 2 ani de garanție produselor.

2 Comments on "Criterii dupa care alegi un kit camere supraveghere"

  1. Acest sistem de supraveghere este foarte bun mai ales la o casa, unde mai pui ca se pot stoca imaginile.

  2. Foarte bun si acest ghid privind achizitia unei camere de supraveghere. Sunt foarte utile si descurajeaza infractorii, o camera cu rezolutie mare este foarte eficienta fata de una nu asa de moderna dar cu un pret mai mic. E o vorba, sunt prea sarac ca sa-mi permit lucruri ieftine. Bine cei care au case, vile in special opteaza pentru un sistme de supraveghere.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*