CarsOnTheWeb este locul unde la licitatii auto poti lua masini de ultima generatie, la preturi fara concurenta

licitatii auto
Share the joy

CarsOnTheWeb este locul unde la licitatii auto poţi lua masini de ultima generatie, la preturi fără concurenta

În România piaţa auto este destul de bogată şi variată, însă cele mai multe preţuri sunt destul de pipărate, iar dacă ai o societate și ai nevoie de o flotă nouă nu este convenabil achiziționarea acestora individual.

Cea mai convenabilă şi sigură soluţie pentru a achiziţiona maşini care să se potrivească dorinţelor tale este achiziţionarea acestora prin licitatii auto pe CarsOnTheWeb.

Sistemul de licitaţii este relativ nou în România însă pe piaţă europeană se practica de foarte mulţi ani. În acest fel societăţile de leasing din diverse state precum Italia, Olanda, Spania, Franta, Germania sau Belgia îşi valorifica vehiculele ieşite din contractele de leasing. Pentru că urmăresc să le vândă rapid la un preţ cât mai bun, organizează licitaţii auto online pe CarsOnTheWeb. În general la aceste licitaţii dealerii de autovehicule uzate le cumpără pentru a le pune mai apoi în vânzare spre clienţii finali.

Cine poate participa la licitatii auto pe CarsOnTheWeb?

Aceste licitaţii sunt deschise pentru orice firmă, dealer auto sau nu, din Europa însă nu este accesibilă persoanelor fizice.

Pentru a avea acces la o licitaţie trebuie să te înscrii pe site cu numele firmei şi CIF-ul. În acest fel ai acces la detaliile maşinilor şi poţi licita.

Sistemul de licitatii

Ca la orice licitaţie este un minim şi preţul ţintă. În general urmăreşti tendinţa licitatorilor şi încerci să obţii maşina la un preţ cât mai avantajos. Nu trebue dacat să alegi vehiculul dorit din liste şi încerci să îl obţii licitând şi contralicitand alţi oponenţi care ar putea să îşi dorească aceeaşi maşină.

Pe lângă suma la care ai câştigat licitaţia vei mai avea de plătit taxa de participare.

În momentul în care ai câştigat licitaţia primeşti mail de anunţ câştigător apoi documente pe care trebuie să le listezi şi le completezi cu datele firmei şi parafa oficială, apoi trimiţi fax pe adresa menţionată. Acesta este actul de vânzare cumpărare şi trebuie să îl semnezi în maxim 2 zile lucrătoare. Tot pe mail vei primi şi detalii referitoare la plata şi conturile în care trebuie să faci viramentul bancar. Pentru plata trebuie să te încadrezi în 5 zile , dar în general transferul durează, aşadar este indicat să plăteşti cât mai repede.

După ce tranzacţia este încheiată, tot ce trebuie să mai faci este să te duci să îţi ridici maşina la o adresa menţionată de ei.

licitatii auto

Avantaje când cumperi maşini la licitaţii pe CarsOnTheWeb

 • Preţuri avantajoase
 • Fără defecte sau vicii ascunse
 • Descrierea exactă a maşinii fără surprize neplăcute
 • Fotografii exacte ale vehiculului pentru care licitezi

Ce mașini poți lua de la licitații auto

Cele mai prestigioase marci cu toate tipurile de caroserie se pot achiziționa de la licitații auto pe CarsOnTheWeb.

Site-ul este structurat în asa fel încât să uşureze experienta utilizatorului , căutarea făcându-se după criterii simple cum ar fi: marca, caroserie, preţuri, ţara de origine, daune, etc.

licitatii auto

Dealer auto, cea mai profitabilă afacere a momentului

Astăzi în fiecare familie este cel puţin o maşină. În cele mai multe cazuri distanţele lungi până la serviciu sau şcoala copiilor nu se poate parcurge decât utilizând maşina personală.

Necesitatea de a avea o maşină împarte piaţă în două ramuri distincte. Una în care a avea o maşină este cu adevărat necesar şi o categorie unde maşina este un lux care permite ocuparea unei anumite poziţii în societate.

Consumatorul pentru care o maşină este un instrument, un mijloc de transport spre locul de muncă sau care serveşte pentru activităţile de zi cu zi, obişnuieşte să cumpere maşină în funcţie de preţ. Astfel de clienţi sunt în căutarea unui automobil care să ofere siguranţă, confort, putere şi spaţiu, dar care să se încadreze în economii. Acest tip de consumator raţional, pentru a cumpăra o maşină face o comparaţie între nevoile sale şi calităţile maşinii.

Cealaltă parte a monedei este cel care își doreste un vehicul ce creionează o imagine şi dă un anumit statut în societate. Acestuia îi plac maşinile de lux şi este entuziasmat în mare măsură de posibilitatea de a încerca diferite mărci. Cea de-a două categorie tinde să schimbe maşina mai des pentru a se raporta la una care este în conformitate cu expresia de puterea pe care vrea să o reflecte în societate la un moment dat.

Așadar aceasta ramură a tranzacțiilor cu mașini este cea mai profitabilă afacere a momentului, iar dacă vrei să obții câștiguri rapide și să oferi mașini bune și ieftine pentru care clienții să te recomande, poți începe cu mașini de la licitații auto pe CarsOnTheWeb.

4 Comments on "CarsOnTheWeb este locul unde la licitatii auto poti lua masini de ultima generatie, la preturi fara concurenta"

 1. ghelbere elena | mai 18, 2017 at 3:21 pm | Răspunde

  In zilele noastre masina nu mai este un lux ci este o necesitate.

 2. Valeria Chertes | mai 18, 2017 at 4:30 pm | Răspunde

  Masina este o mare necesitate.

 3. va recomand sa fiti atenti daca luati de pe carsontheweb. un prieten de-al meu si-a luat teapa
  mai multe info pe carsontheweb-review.com

 4. Cea mai mare țeapă cu carsontheweb.Eu am cumpărat de la ei ca si firma.Masina e buna in acte in realitate bate motorul si baia e sparta.Masina e buna in acte acasa nu porneste pompa de injecție defecta.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*