Ai nevoie de piese auto BMW? magazinele online ofera calitate, preturi mici si garantie

piese auto BMW
Share the joy

Ai nevoie de piese auto BMW? magazinele online ofera calitate, preturi mici și garanție

De-a lungul vieţii inevitabil maşina noastră va avea nevoie de mici reparaţii. Poate prea mult spus reparaţii, dacă nu avem parte de evenimente neplăcute, dar unele consumabile trebuiesc schimbate la fiecare revizie tehnică. Aşadar astăzi va prezint „căpriţa” mea şi vă povestesc despre piese auto BMW.

Maşina din imagini este una din maşinile familiei, un BMW seria 3 e46 318 d. Nu prea face mofturi… ca să zic aşa, toarce ca o pisicuţă şi îşi vede liniştită de drum.

Întâmplarea pe care v-o povestesc este 100% adevărată şi imaginea cu mașina în apă este din parcarea din faţă blocului. Episodul s-a petrecut undeva prin iunie 2016 când o ploaie torenţială a transformat principala stradă din cartier într-un iaz veritabil.

Când am văzut-o scufundată până la mijlocul portierei am crezut că o să cumpăr piese BMW tot restul vieţii. A durat jumătate de zi până au desfundat canalizările, timp în care maşinile parcate pe margine străzii pluteau că nişte vaporaşe ori de câte ori trecea un camion sau un autobuz şi se creau valuri. Clar că nu puteam deschide portiera să o luăm de acolo, astfel încât am privit neputincioşi până… a secat iazul.

piese BMW

Apa a intrat doar la roata de rezervă. „Căpriţa” mea a fost norocoasă şi… etanşă. După ce jumătate de zi am căutat piese online pentru auto BMW privind-o de la geamul bucătăriei cum plutea, dumneaei a luat-o la prima cheie, după ce a tuşit odată toată apa din ţeavă de eşapament.

Ziua următoare am plecat în concediu, BMW-ul rămânând în parcare. Din fericire cele două săptămâni cât am lipsit nu a mai plouat şi maşina nu a mai făcut nici o baie… de nămol, de la canalele refulate.

La întoarcere însă am avut o surpriză neplăcută. BMW-urile seria 3 e46 şi în general toate BMW-urile au tracţiunea pe spate, astfel toate componentele transmisiei au fost sub apă şi pentru că mașina nu a fost mutată din loc rulmenţii s-au gripat. Când am simţit trepidaţiile şi am auzit zgomotul specific, gândul mi-a zburat din nou la piese BMW şi preţuri şi cum eu tocmai venisem din concediu, era ultimul lucru la care aş fi vrut să mă gândesc.

Când m-am prezentat la mecanic a cam strâmbat din nas şi m-a trimis să caut rulmenţi care în acel moment lipseau de pe stoc la magazinul atelierului.

Magazine online ce oferă calitate, preţuri mici și garanție

După ce am încercat la câteva magazine care aduceau doar pe comandă, tot la piese online pentru auto BMW am ajuns. Astfel am descoperit unul dintre cele mai mari magazine de piese auto din România de unde ulterior am mai cumpărat piese şi pentru cealaltă maşină şi am fost mulţumiţi.

Autoatu este un magazin online care se ocupă cu vânzarea de piese auto. Pe piaţă încă din anul 2008, specialiştii care se ocupă de acest site au o vastă experienţă şi oferă o varietate foarte mare de produse, informaţii utile şi promptitudine în răspunsuri.

Acest magazin piese auto pune spre vânzare piese originale de cea mai bună calitate, pentru toate tipurile de autovehicule, aducând în faţă doar branduri foarte mari producătoare de astfel de piese.

Aici am găsit toate tipurile de piese BMW, de la becuri şi ştergătoare BMW, la acumulator BMW, radiatoare BMW, rulmenţi şi bucşe. Aşadar, indiferent de defecţiunea pe care ar fi avut-o maşina în urmă bălăcelii, aici aş fi găsit toate piesele necesare pentru reparaţii. De altfel am mai luat şi un filtru de aer pentru că in maşină mirosea urât a umezeală şi un odorizant maşină, dar în magazinul online se găsesc şi tot tipul de consumabile pentru BMW, asa cum am eu nevoie: plăcute şi discuri de frână, filtre, ulei de motor, accesorii auto, etc..

Indiferent ce mașină ai avea pe acest site vei identifica extrem de ușor piesele de care ai nevoie. Nu trebuie decât să vă uitaţi în talonul maşinii pentru a alege modelul potrivit. Comanda se face foarte uşor şi rapid folosindu-vă de meniurile de navigație.

Avantajele pe care ţi le oferă un magazin online de piese auto?
  • Un mod simplu de a naviga. Dacă ai nevoie de o piesă o găseşti în cel mai scurt timp, printr-o simplă căutare;
  • Preţuri juste, corecte, calculate în aşa fel încât să fie perfecte pentru buzunarul tău;
  • Piese auto originale sau aftermarket de cea mai bună calitate;
  • Comercializează doar piese auto produse de branduri cunoscute, care garantează rezistenţă pe termen lung.

Povestea are un final fericit. Piesele comandate au ajuns foarte repede. Nu s-a mai stricat altceva la mașină cu toate ca am tot avut impresia ca era mirosea a ud în mașină. Am ținut-o la părinții mei în curte câteva zile cu toate portierele deschise.

Acum ne pregătim să plecăm în concediu. De data aceasta cu tot cu…”căprița”menționată în acest articol.

3 Comments on "Ai nevoie de piese auto BMW? magazinele online ofera calitate, preturi mici si garantie"

  1. Bine ca s-a putut rezolva cu bine.

  2. Nici nu stii cat de mult ma bucur ca acum putem gasi usor piese de schimb pentru toate marcile de masini.

  3. Un articol foarte bine prezentat. Nu as fi crezut ca se pot gasi piese de BMW la preturi mici cu garantie.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*