Cadouri pentru iubite rasfatate, inele si alte bijuterii din argint

Share the joy

Cadouri perfecte pentru iubite răsfățate, inele și alte bijuterii din argint

Hello Ladies,

Astăzi vorbim despre bijuterii, ştiţi doar cât de mult îmi plac micile comori. Superbe, gingaşe, elegante pot devenind oricând cadoul perfect pentru cineva drag.

Tendinţele modei nu se limitează doar la elementele care le găsim în garderobă, la pantofi, poşete sau coafuri în trend, de asemenea bijuteriile fac şi ele parte din acest joc cochet. Şi pentru a specifica exact care sunt cele mai căutate podoabe, cred că toate doamnele şi desigur domnii vor fi de acord cu mine şi vor spune: inelele.

Aceste mici accesorii delicate completează personalitatea fiecăruia dintre noi, sunt uşor de purtat şi se potrivesc la orice tip de ţinută. Creaţiile pe care le-am descoperit cu uimire, acum câteva zile pe un site şi despre care vă vorbesc astăzi, sunt un pic diferite de alte bijuterii, nu doar datorită materialelor de calitate sau a modelelor extraordinare ci şi a faptului că multe dintre ele sunt unicat sau fac parte din serii de câteva piese.

Bijuteriile de pe acest site sunt autentice şi provin din pieţe de bijuterii din toată lumea. Create de meşteri autohtoni din diferite ţări, ascund între sclipirile discrete, poveşti surprinzătoare şi tăinuiesc secrete ale unor culturi din zone îndepărtate. Micile obiecte sunt elaborate cu artă şi măiestrie si nu sunt simple podoabe, ci obiecte ridicate la rang de arta, încărcate de semnificaţii şi simboluri importante din locurile din care provin.

Bijuteriile vorbesc despre tine

Inelele sunt cele mai clasice bijuterii. Fine, feminine, elegante, strălucesc pe degete delicate. Femeile care folosesc acest tip de bijuterii pentru a-și accesoriza ținutele sunt sigure pe ele, încrezătoare în forțele proprii și știu clar care este stilul lor. Un inel lat argint, venit de pe meleaguri exotice, care desăvârșește, întregește și accentuează până la sublim, eleganţa sau nonconformismul purtătoarei, este cel mai frumos cadou pe care sa îl oferi celei mai iubite femei care iți colorează viaţa.

Ideea că domnii nu ar trebui să poarte multe bijuterii sau că ar trebui să se limiteze la un ceas şi verighetă, este deja învechită şi destul de conservatoare.

Nu trebuie decat sa fiti atenti si dacă utilizaţi alte paccesorii sau bijuterii, încercaţi să fie acelaşi material sau culoare că şi inelele pe care le purtaţi.

În cazul în care sunteţi conservator dar, vă doriţi o notă de glamour în ţinuta zilei puteţi alege un inel simplu de argint , aşezat cuminte pe inelar sau degetul mijlociu. Dacă sunteţi o fire creativă, nonconformistă, puteţi aşeza bijuteria pe degetul arătător sau chiar şi pe cel mic. Însă pentru o atitudine şic, exotică şi seducătoare, inelul trebuie purtat pe degetul mare.

Pentru bărbaţi este de ajuns un inel lat din argint, tip verighetă simplu sau cu inserţii din lemn sau cu modele tribale.

Pentru doamne însă, bijuteriile sunt un detaliu ideal care fac parte din viaţa lor subliniind cu fineţe personalitatea fiecăreia. Bijuteriile ne însoţesc toată viaţă de la cercei mici, aşezaţi în urechi în primele zile de viaţă, până la pandantive, inele, coliere, brăţări şi alte podoabe care ne vor bucură ochii cu sclipirile lor magice. Însă inelele sunt cele care vorbesc cu adevărat despre noi.

 

 

Be the first to comment on "Cadouri pentru iubite rasfatate, inele si alte bijuterii din argint"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*