Noua gamă Tesori D’Oriente Ayurveda, răsfăț pentru trup și suflet, review

Noua gamă Tesori D'Oriente Ayurveda
Share the joy
 • 109
 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  

Noua gamă Tesori D’Oriente Ayurveda, răsfăț pentru trup și suflet, review

Ți-ai imaginat vreodată că te afli într-o călătorie misterioasă, o aventură palpitantă, un safari sau o incursiune în Orientul exotic?

Cum ar fi să închizi ochii și pentru o clipă, învăluit în arome cremoase și incitante, să îți imaginezi că ai pornit în căutarea un tezaur ascuns, că ești pe cale să descoperi un colț de paradis?

Tesori D’Oriente te poartă cu aromele sale în toate locurile exotice, de la aromele ascunse intre dunele fierbinți, orientale, la cele calme, ayurvedice, ascunse în temple indiene, păzite cu strășnicie de înțelepți.

Tesori D’Oriente te răsfață cu o gamă variată de produse, de la parfumuri, creme și geluri de duș ale căror arome exotice vă conduc în Orientul Îndepărtat, până la balsam de rufe care vă învăluie hainele cu arome inconfundabile.

Prima mea descoperire a fost parfumurile și gelurile pentru baie din gama Tesori D’Oriente Muschio Bianco white musk. Mai exact, mirosul de smirnă, a cărui aromă delicată m-a făcut să simt că era mai aproape de misteriosul Marrakech. De atunci am descoperit și alte parfumuri, despre care v-am vorbit deja pe blog. Toate acestea au miresme minunate, profunde, proaspete și delicate, pure și pătrunzătoare.

Ambalajul lor este ușor extravagant: metalic la parfum și crema de duş, cu etichete cu design de epocă, care amintesc de produse originale, etichetate manual. Gelul de duş are un fel de buclă-lantişor din plastic, care ușurează depozitarea acestuia, putând fi atârnat de robinet sau pipa de la cadă.

Chiar dacă produsele Tesori D’Oriente sunt de o calitate de excepție, cu parfumuri absolut copleșitoare, prețul acestora este foarte accesibil și pot fi găsite în orice supermarket sau magazine cosmetice dedicate, precum și online.

Astăzi vreau să vă vorbesc despre noua gamă Tesori D’Oriente Ayurveda, cu arome care aduc liniștea sufletească și echilibrul interior, restabilind armonia între corp și suflet.

Tesori D’Oriente Ayurveda, răsfăț pentru trup și suflet, review

Născut acum 5000 de ani în India, ritualul armoniei este unul dintre cele mai complete tratamente de sănătate bazate pe căutarea unui echilibru interior, un ingredient esențial pentru obținerea frumuseții și bunăstării într-un mod natural.

Inspirați de ingredientele și parfumurile acestei istorii milenare magnifice, cei de la Tesori D’Oriente s-au gândit să aducă în casele noastre armonia, binecuvântarea aromelor pure și echilibru interior, ori de câte ori folosim produsele din gama Ayurveda.

Apă de toaletă Tesori D’Oriente Ayurveda

Aceasta mi-a plăcut foarte mult. Este un parfum încântător, cu beneficii relaxante ce îți invadează simțurile la fiecare pulverizare. Îmbogățit cu un amestec de uleiuri esențiale cu proprietăți calmante, energizante și de echilibrare.

Construită într-o armonie perfectă, piramidă olfactivă te uluiește cu aromele sale:

Notele de înaintare te acaparează cu accente citrice proaspete de portocale suculente, lămâii dulci și bergamot. Insistente, te uluiesc cu intensitatea lor revigorantă.

Notele de mijloc sunt condimentate și energizante. Piper, condimente, stânjenel, ylang-ylang și violetă înfrumusețează și înnobilează fiecare mișcare cu aroma lor caldă. Le vei simți pe piele minute bune până se risipesc și se așterne calmul notelor de bază.

Parfumurile emanate de lemnul de cedru și a chihlimbarul luminos sunt cele care strâng împreună tot buchetul olfactiv pentru a da o senzație de bunăstare și armonie de durată. Alături de paciuli, vetiver și balsam de Peru formează notele de bază sunt catifelate și romantice și te însoțesc întreaga zi.

Parfumul este lemnos, dulce și feminin, ideal de purtat în toamna aceasta ce se apropie tiptil, învăluindu-ne cu acuarelele sale. Un acord mulți-senzorial, special conceput pentru a armoniza mintea, corpul și spiritul.

Gel de duș Tesori D’Oriente Ayurveda

Tesori D'Oriente Ayurveda

Urmând aceeași linie olfactivă, gelul de duș este inspirat de principiile Ayurvedice. Intensitatea aromei emanată de spumă densă și cremoasă te învăluie cu opulență înmiresmată și adevărata armonie interioară.

Cu cinci ingrediente ayurvedice tradiționale (ulei de amla, neem și susan, aloe vera și gălbenele) selectate pentru calitățile hidratante și nutritive pentru epiderma, formulă sa este extrem de blândă și delicată cu pielea.

Cu un PH neutru, curată și hidratează, parfumând corpul și mulțumind sufletul.

Pielea se simte curată, catifelată, răsfățată de toate ingredientele alese cu grijă. Spiritul se simte liber, energizat, revigorat. Un gel de duș care te va răsfăța în serile când frigul și umezeală toamnei te toropesc.

Duș Spumă Baie Crema Tesori D’Oriente Ayurveda

O cremă de curățare îmbogățită cu aceleași cinci ingrediente prețioase din tradiția ayurvedică pentru a vă oferi o piele fină. Arome perfecte pentru a vă recâștiga pacea interioară, vă invită să va scufundați în spuma fabuloasă, moale și înmiresmată a cremei de baie Ayurveda.

Duş Spumă Baie Crema și Dus Tesori D’Oriente Ayurveda nu conțin parabeni, coloranți, silicon și uleiuri minerale, fiind un boost de sănătate pentru pielea corpului.

Gama Tesori D’Oriente Ayurveda se adresează femeii moderne, ce caută liniștea și echilibrul în tot și în toate. Eu ma declar cucerita de parfumul sau și catifelarea pe care o aduc pielii mele.

Voi ați încercat această gamă? Ce alte produse Tesori D’Oriente vă plac?

Mai multe detalii, concursuri si articole interesante puteti gasi pe paginile oficiale:

https://www.facebook.com/tesoridorienteromania/

https://www.instagram.com/tesori_doriente_romania/

 • 109
 •  
 •  
 • 1
 •  

1 Comment on "Noua gamă Tesori D’Oriente Ayurveda, răsfăț pentru trup și suflet, review"

 1. Nu am avut aceste produse dar am inteles ca sunt bune.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*