Buchet floral by LAMBRE n°24 & n°26

Share the joy

Buchet floral by LAMBRE n°24 & n°26

Astăzi vorbim despre un buchet de arome senzuale şi catifelate, creat în armonie cu natura. Familia olfactivă Buchet floral by LAMBRE care desigur, nu putea fi compusă decât din parfumuri pentru femei.

 

buchet floral

Feminine şi gingaşe, ROMANTICA şi DELECTARE sunt cele mai iubite flori din acest buchet, iar astăzi eu vi le expun în toată splendoarea lor.

ROMANTICA

Apa de parfum by LAMBRE no.24 pentru femei este un parfum plin de prospeţime, ce întruchipează un duet ideal al clasicului şi a romantismului, un parfum pentru o romantică stilată şi fină, pierdută în lumea fateziei, râvnind la pasiuni ascunse.

Un parfum care adună în inima sa doar arome florale, fine şi elegante de trandafir, garoafe, iris şi crizanteme, care se aşează liniştite pe clasicele note de bază aduse de lemnul de santal, mosc şi vanilie. Recitalul floral este impresionant,transformând acest parfum într-o aromă uşor de purtat, fresh, delicată şi senzuală.

Notele de vârf sunt surprinzătoare şi chiar dacă sunt efemere, primele care se pierd în profunzimea parfumului, eu am regăsit iasomia şi gardenia în profunzimea pielii mele, la câteva ore bune după ce l-am aşezat în spatele încheieturii.

Un parfum care îi oferă purtătoarei o aură de mister, o mireasmă proaspătă, ideală pentru zilele fierbinţi de vară.

DELECTARE

Apa de parfum by LAMBRE no.26 este un clasic. Indiscutabil, toate notele care îl compun înclină balanţă spre elegantă şi stil. Un parfum pentru o femeie şic care ştie cum să cucerească.

Notele de vârf sunt proaspete, ameţitoare ca dimineţile de vară şi adună în buchetul lor arome citrice de orange şi bergamot şi note condimentate, vibrante de piper.

Aromele de piper sunt folosite în general pentru parfumurile sport dar, introduse în acest buchet floral, îi conferă parfumului răcoare şi prospeţime, întocmai că boabele de rouă ce strălucesc sub primele raze de soare izul picant te face să te simţi fresh.

După ele urmează o aromă catifelată, exotică, de flori de măslin dulce care compun în totalitate notele de mijloc ale acestui parfum. Pătrunzător, revigorant te atrage şi te seduce cu dulceaţa lui.

Notele de bază sunt date de chihlimbar, vanilie dulce şi santal misterios. Un spectacol de arome clasice ce te îndeamnă la visare.

Un parfum de vară elegant şi misterios, pentru o seducătoare provocatoare şi pasională.

Ambele parfumuri se găsesc pe site în 4 forme de prezentare: tester de 2 ml, mini parfum de 8 şi 20 ml şi apă de parfum de 50 ml.

Vă invit să vă delectaţi cu acest buchet floral by LAMBRE şi să profitaţi de ultimele zile de reduceri de pe site.

 

Be the first to comment on "Buchet floral by LAMBRE n°24 & n°26"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*