ATELIER by LAMBRE, review

Share the joy

ATELIER by LAMBRE, un parfum elegant care nu trebuie sa lipseasca din nici o colectie

Parfumurile sunt ca bătaia de aripi a unui fluture, ca atingerea brizei răcoroase pe pielea încinsă în miezul verii, arome liniştitoare sau provocatoare care incită şi domină simţurile.

Pe mine parfumurile mă subjugă, mă domină, mă cotropesc… mă transformă în sclava simţurilor olfactive, pe care mai apoi le urmez până la capătul paradisului.

Acum ceva vreme v-am prezentat colecţia EXCLUSIVE by LAMBRE. Astăzi vă voi vorbi despre un parfum floral – fructat, din acea colecţie. Este vorba despre un parfum feminin, fin şi delicat, de o eleganţă provocatoare.

ATELIER parfum

ATELIER by LAMBRE

ATELIER este un parfum compus din note clasice dar, împletite cu măiestrie de către parfumierii din atelierele LAMBRE creând astfel un parfum cu totul special.

Dulceaţa fructelor zemoase învăluite de mireasma unui buchet elegant, apoi totul închis într-un cerc de foc alcătuit de cele mai rafinate arome.

Parfumul iniţiază un dialog tandru, cu note de vârf proaspete, citrice de mandarin, portocale dulci, bergamotă, floare de portocal şi exoticul cardamom care dă acestui parfum o notă picantă, specială.

Combinaţia fructată evocă trăiri intense, iar notele fine, schiţează aerul dulce al unui parfum feminin de o eleganţă cuceritoare.

Notele de mijloc sunt cremoase, pure şi stilate, de frezii, trandafir de mai, crin şi lemn de caşmir. Puritatea crinului desenează printre notele de mijloc, sentimentele unei femei puternice iar aromele mătăsoase de lemn de caşmir te duce cu gândul la poveşti spuse sub sclipiri de stele, în grădini luxuriante, la margine fântânilor ce aruncă în văzduh prospeţime şi răcoare.

ATELIER este un parfum cu inima delicată şi blândă, care inspiră un aer fin, feminin şi dulce care creează dependenţă.

atelier

Notele de vârf şi de inima sunt puse în evidenţă de cele mai elegante arome din parfumerie. Baza este o salbă sofisticată de note stilate de lemn de santal, mosc alb şi ambră. Un atelier de frumusețe sofisticată, de eleganţă clasică, fină și surprinzătoare.

Este un parfum de excepţie care reuşeşte să surprindă în mod spectaculos, eleganţa femeii contemporane, sigură pe ea. Un buchet impresionant de miresme care se întrepătrund cu perfecţiune, creând un parfum special.

Un parfum cu o compoziţie floral-fructat, pentru femeile care apreciază aroma atemporală şi frumuseţea rafinata a unui parfum clasic. Îl gasiti pe mylambre.ro sub formă de apă de parfum de 75 ml si tester de 2 ml.

În plus fiecare comandă îți aduce 3 testere gratis, iar dacă nu știi ce aromă ți se potrivește poți comanda una pe site și îți va fi livrată gratis chiar la tine acasă.

Be the first to comment on "ATELIER by LAMBRE, review"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*