Miresme proaspete si seducatoare, familia olfactiva floral-citric by LAMBRE

Share the joy
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Miresme proaspete si seducatoare, familia olfactiva floral-citric by LAMBRE

Parfumurile sunt ca nişte bijuterii fine şi elegante, pe care atunci când le porţi te fac să străluceşti.

Parfumul este un amestec de uleiuri esenţiale aromate, alcool şi fixator, utilizate pentru a furniza o aromă plăcută şi de durată pentru diferite obiecte dar, mai ales pentru corpul uman. Parfumurile sunt clasificate pe în familii olfactive şi stiluri, de aceea este bine să ştim ce ne place cu adevărat înainte de a cumpăra un parfum.

Astăzi vă vorbesc din nou despre aceste minunate arome, miresme create de parfumierii LAMBRE, parfumuri care pe mine m-au vrăjit complet.

Familia olfactivă floral-citric by LAMBRE cuprinde 3 parfumuri, două feminine şi unul masculin. Aromele citrice care dau senzaţia de prospeţime şi răcoare, sunt în general folosite la parfumurile stil sport iar acestea le împletesc în compoziţia lor invitându-te să le descoperi.

ELIXIR DIVIN, Apa de parfum by Lambre no.1 pentru femei

Un parfum dulce, fin , proaspăt şi răcoritor, un ELIXIR DIVIN ancorat în aromele fructelor parfumate, stropite cu raze de soare. Acest parfum mi-a plăcut foarte tare şi probabil voi achiziţiona şi varianta de 50 ml.

Notele de vârf, sunt pur citrate extrase din uleiuri de grapefruit, portocale şi mandarine. Atunci când se aplică parfumul pe piele, căldura corpului îl evapora iar substanţele aromatice care au fost create/ dizolvate cu alcool, în general notele de vârf, se disipează treptat, timp de câteva ore.

Urmează apoi o avalanşă delicioasă de fructe dulci învăluite în miresmele profunde ale iasomiei şi tuberozelor. Coacăze negre şi prune zemoase sunt copleşite de notele finale, puternice şi ameţitoare. Zmeura, cedru, ambra şi moscul sunt aromele finale, fixatori eleganţi, care conferă parfumului profunzime şi durabilitate.

Un parfum uşor şi revigorant, întocmai ca un elixir, din familia floral-citrică, în care se remarcă impresionant notele de grapefruit, tuberoze şi mosc. O combinaţie armonioasă de ingrediente ce redau prospeţime şi o adiere diafană, uşoară şi delicată. Un parfum elegant pentru doamne dinamice şi energice. O compoziţie perfectă ce redă un sentiment de fericire şi încredere în sine. O aromă de vară, ce sună grozav pe timpul zilei, cât şi seara.floral

PURITATE, Apa de parfum by Lambre no.23 pentru femei

Un parfum în care s-au adunat câteva picături de puritate florală, aromatizată cu dulceaţa fructelor. Citrice proaspete, suculente, împletite cu miresme orientale, lemnoase, un parfum care te pune în legătură cu natura, cu acele note armonioase care ne-au înconjurat dintotdeauna.

PURITATE by LAMBRE este unul din acele parfumuri pe care nu te mai saturi să-l porţi. Notele de vârf, proaspete şi răcoritoare de grapefruit şi lime te cuceresc ca o dimineaţă de vară. Urmează notele de inimă, înflorite de petale roz de bujor şi frezii. Un buchet delicios şi elegant, ideal de a fi purtat în serile fierbinţi de vara.

Peste toate se aşează adâncul pădurii. Note grele de cedru, santal şi chihlimbar par să te înlănţuiască în vâltoarea parfumată stropită de valuri obraznice ce se sparg nestatornice de stâncile acoperite de muşchi.

Un parfum uşor de purtat dar, greu de uitat, un parfum care împleteşte în compoziţia să toată dărnicia şi puritatea naturii. Un parfum echilibrat, armonios… captivant.

Ambele parfumuri vin in forma de: Tester (Mostra) 2ml, Parfum 8ml, Parfum 20ml si Apa de parfum 50ml.

floral-citric

SUPREM, Apa de toaleta by Lambre no.20 pentru barbati

SUPREM by LAMBRE este un parfum inconfundabil, plin de caracter şi individualitate, o expresie a puterii unui bărbat şi a carismei sale. Accentele noi şi rafinate de citrice, bergamotă şi grapefruit se combină cu cele moderne de ace de pin, pentru a da o prospeţime intensă, mediteraneană.

Notele de înaintare a acestui parfum par să te absoarbă în supleţea lor. Grapefruitul, mărul verde, condimentatul cimbru, bergamota şi menta creează o compoziţie proaspătă şi răcoritoare.

Urmează inima, sportivă, războinică, florală, un buchet de iasomie, muşcată, lavandă şi patchouli exotic. Elaborat cu arome olfactive cu potenţial ridicat, profunde şi uşor de memorat, acest parfum impresionează prin notele care îl compun.

Notele de baza create din uleiuri esenţiale, elegante, profund masculine, eternii fixatori cu arome inconfundabile de mosc, ace de pin şi santal transformă acest parfum într-o compoziţie superbă, pentru un bărbat curajos, stilat şi fermecător.

Iar tu, te laşi sedus? Trebuie doar să-ţi alegi notele preferate şi stilul care te reprezintă. Lasă-te cucerit de parfumurile LAMBRE, o gama largă parfumuri exclusive, originale la preţuri foarte mici. Nu ştii care e preferatul tău? Pe site poţi comandă o mostră gratis. Convinge-te de calitatea acestor parfumuri, încearcă unul şi te va cuceri complet.

floral-citric

 

 

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Be the first to comment on "Miresme proaspete si seducatoare, familia olfactiva floral-citric by LAMBRE"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*