Parfumuri clasice LAMBRE, familia floral – fructate

parfumuri lambre
Share the joy
 • 67
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Parfumuri clasice LAMBRE, familia floral-fructate

Bine v-am regăsit la o nouă sesiune parfumată. Arome fine, seducătoare şi catifelate, marca LAMBRE, se insinuează din nou printre slovele mele.

După ce v-am prezentat perechile exclusiviste by LAMBRE, de câteva săptămâni va prezint parfumurile, grupate pe familii olfative. Aşadar astăzi vă invit să vă pierdeţi printre arome din familia olfactivă floral-fructate. O colecţie stilată, elegantă de parfumuri create din esenţe clasice sau în compoziţia cărora se regăsesc elemente de bază în parfumerie.

 

ELEGANTA, Apa de parfum by Lambre no.5 pentru femei

Apa de parfum by Lambre no.5 este un parfum feminin, senzual şi vibrant ce adună în primele sale acorduri, arome proaspete şi răcoritoare de măr verde, le împleteşte într-un mod îndrăzneţ cu parfumuri dulci de coacăze negre şi piersic catifelat, pudrate cu flori de papaya .

După ce primele acorduri se risipesc, inima parfumului începe să bată cu putere cu acorduri de iasomie, zambilă de apă, crini albi şi rădăcină de violete. Acorduri florale, adunate într-un buchet delicios şi parfumat.

Toate acestea se aşează liniştite pe o bază clasică cu miresme vanilate. Lemnul de santal şi cedru respiră eleganţă şi transformă parfumul într-o aromă pentru o femeie deosebită, vulcanică şi aventuroasă.

TROPIC FRESH, Apa de parfum by Lambre no.6 pentru femei

TROPIC FRESH este delicios. Un parfum dulce cu aromă de cocktail tropical ce te învăluie cu miresmele lui exotice.

Notele de vârf sunt date de acorduri complexe fructate, delicioase şi suculente a măr, lămâie, grapefruit, pepene verde şi piper roz. O explozie de culori texturi şi arome ce se adună în jurul inimii ce bate în ritm de carnaval. Nuca de cocos, ananasul şi iasomia te duc cu gândul la verile luxuriante , la palmieri şi zile de un albastru fără sfârşit.

Baza acestui parfum este una din cele mai clasice posibile, cu arome de lemn de cedru, de santal şi de mosc sălbatic.

Moscul este de fapt o substanţă secretată de cerbii moscali. Un feromon puternic considerat afrodisiac, este unul din fixatorii cei mai utilizaţi în parfumerie.

Apa de parfum by Lambre no.6, este un parfum rafinat şi elegant. Poartă-l şi vei fi o apariţie spectaculoasă.

DELICIU, Apa de parfum by Lambre no.12 pentru femei

Acest parfum pare făcut pentru a fi aşezat într-o fructieră. Dacă închizi ochii şi încerci să îi simţi aroma, nu te poţi hotărâ dacă se simt doar fructele sau doar florile.

Pare o explozie de arome şi fiecare fruct din notele de vârf, vibrează alături de parfumul unei flori regăsită în mijlocul acestei compoziţii. Explozia de arome fructate de pepene galben, mere şi coacăze negre este discret învăluită în buchetul compus din trandafiri, iasomie și lăcrămioare. Fiecare fruct dulceag este temperat de eleganţa unei flori şi toate împreună sunt invitate să se aşeze pe notele de bază de chihlimbar, mosc, santal şi cedru.

Apa de parfum by Lambre no.12 este pentru femei dornice de cunoaştere. Femei cu sufletul bogat, unice, gingaşe şi iubitoare.

 

IDILA, Apa de parfum by Lambre no.27 pentru femei

IDILA parcă nu ar avea nevoie de nici o prezentare. Scântei, inimioare, baloane şi fluturi au adus în compoziţia acestui parfum note de amor dulce. Un parfum pentru o femeie veşnic îndrăgostită de frumos, ce complotează cu universul şi păstrează secretele naturii, un parfum deosebit , elegant şi senzual.

Note de vârf date de fructe proaspete şi violete sunt îmbrăţişate şi seduse de notele de mijloc, arome elegante de trandafir catifelat, iris misterios şi exoticul osmanthus. Acesta conferă parfumului note senzuale, feminine, captivante şi dulci. Miresme ce se camuflează în parfumuri ce aduc aminte şi de florile de caise şi piersici

În notele de bază reîntâlnim clasicele arome pătrunzătoare, de lemn de santal și ambra cenușie.

CRISTAL, Apa de parfum by Lambre no.30 pentru femei

Apa de parfum by Lambre no.30 este un parfum proaspăt și răcoritor. Chiar dacă din compoziția sa fac parte puține elemente acestea sunt atent selecționate și rezultă un parfum fin, misterios și atrăgător, pentru o seducătoare cu ochii ca focul, adorabilă și jucăușă ce te atrage în bratele ei.

Un parfum a cărui note de vârf, condimentate și misterioase, exprimă emoții primare.  Piperul roz, cedrat, pare că îți atrage atenția de la inceput. O aroma proaspătă, sport, revitalizanta ce se lasa cu greu acaparata de notele de mijloc trufașe și cuceritoare de iasomie , iris și patchouli.

Iasomia și patchouli par sa rămână pe piele o veșnicie, se împletesc cu lemnul de vetiver și mosc și rămân acolo statornice. Arome selecte, rafinate și gingașe, potrivite pentru seri care nu vor să se sfârșească, pentru petreceri pană dimineața în locații exotice.

FEMINITATE, Apa de parfum by Lambre no.34 pentru femei

FEMINITATE este o multitudine de arome, împletite majestuos pentru a da naștere unui parfum unic, misterios. O esență dulce, exotica și misterioasa compusa din arome delicate, suculente si atragatoare.

Notele de varf sunt spumante, efervescente ce par sa explodeze ca o piniata plina de confetti. Un parfum ce reda fericirea.

Notele de mijloc, radiante si catifelate de flori de narcis, iasomie, trandafir, crin si galbenele.

Iasomia este recunoscuta ca avand un efect puernic antistres. Asezata in inima acestui parfum, te face sa iubesti viata, sa fii fericita pentru fiecare clipa, entuziasta si extravaganta. Un parfum pentru o fashionista acerba, un parfum elegant si atragator.

Notele finale, baza, este compusa din greii parfumurilor: mosc, vanilie, chihlimbar, tonka si lemn de santal.

Acest parfum este un clasic elegant cu atingeri gingase, floral-fructate.

SMARALD, Apa de parfum by Lambre no.35 pentru femei

Numele acestui parfum ne duce cu gândul la verde, la proaspăt si la pădurile nesfârșite care se leagănă în bătaia vântului.

Intre notele de vârf ale acestui parfum te întâmpină iedera răcoritoare. Proaspătă și veselă se împletește cu violeta si mandarina, alcătuind notele de înaintare diafane, difuze, trecătoare.

Inima e mai chibzuită. Note elegante , exotice, de orhidee, magnolie, mimoza și trandafir creează o aromă diafană, potrivită pentru serile de vară.

Spre sfârșit, note de amaranth se așează liniștite pe arome de mosc, creând un parfum sofisticat și răcoritor ideal pentru ocazii speciale.

SMARALD este un parfum elegant, delicios și tentant, pentru femeia urbana, modernă, stilată, cochetă și cuceritoare.

Parfumurile le găsiți pe site în diverse gramaje și prezentări atât pentru apa de parfum discretă, ideală pentru vară cat și pentru parfum, concentrat și pătrunzător.

Nu uitați că încă puteți comanda absolut gratis o mostră dintre cele care vă tentează.floral

 

 • 67
 •  
 •  
 •  
 •  

Be the first to comment on "Parfumuri clasice LAMBRE, familia floral – fructate"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*